Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τελος Ιουνιου η Δαναη θα ειναι Θεσσαλονικη... για λιγες ημερες... Και αυτο ειναι υποσχεση... οποιος θελει να βρεθουμε ας μου στειλη πμ η  να με παρη τηλ...  Γιωργο μου θελω να σε γνωρισω... θα σας πω ακριβης ημερομηνιες πολυ συντομα αλλα οχι απο δω σε οποιους μου στειλουν πμ και  μονο...... φιλουρες στη Θεσσνικη...
Καιρος δεν ειναι να την γνωρισω και εγω,και οτι λεω το κανω [size=12pt]δεν κανω πισω. [/size] και ουτε κανω πλακα φιλε agiana
Ελα βρέ! Και πίσω να κάνεις ακίνδυνη είναι!!!  :2funny:
Εννοείτε θα σας ενημερωσω.... στειλτε μου πμ και θα απαντησω...θα σε ενημερωσω Γιωργο...

Επιτέλους  H  Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η  !!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αναμένωμεν εντυπώσεις εκατέρωθεν!!!! Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.  :dancing:

Χμμμμ...  :think: :think: Τι θα φοράτε για να αλληλο-αναγνωριστείτε???  :think: Strigάκια κόκκινα καλά είναι?  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ναι ρε θα το βαλω πανω στο κεφαλι τι θες και συνεχιζης τις  :jerking: :jerking: :jerking:

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς κανένα καλο τραβελοκόριτσο στο Αμβούργο ? Δανάη, εσύ που είσαι και γερμανίδα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Την Καλησπερα μου σε ολους... και ειδικα στους Βορειοελλαδιτες... Εισαστε καλα???  Επιτελους θα εχω την τιμη να ειμαι στην Θεσσνικη στις 27 του μηνος για λιγες μερες... Θα ειναι χαρα μου... σας στελνω πμ σε οποιους ενδιαφεροντε οκ με ολες τις λεπτομερειες.... Αντε και τα υπολοιπα απο κοντα.....ενταξη αγαπες μου?????  φιλια πολλα......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Δαναη και απο εδω ,σε περιμενουμε με πολυ αγαπη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οκ μωρο μου.... εγω θα ερθω και ευχομε ολα να σου πανε καλα... Θελω πολυ να σε γνωρισω....
Το ξερω αγαπη μου το ξερω... και εγω τοσο καιρο περιμενα...
Και εγω πολυ περισσοτερο θελω να σε γνωρισω

κλεινω το μαγαζι τωρα καλο βραδυ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Την Καλησπερα μου σε ολους... και ειδικα στους Βορειοελλαδιτες... Εισαστε καλα???  Επιτελους θα εχω την τιμη να ειμαι στην Θεσσνικη στις 27 του μηνος για λιγες μερες... Θα ειναι χαρα μου... σας στελνω πμ σε οποιους ενδιαφεροντε οκ με ολες τις λεπτομερειες.... Αντε και τα υπολοιπα απο κοντα.....ενταξη αγαπες μου?????  φιλια πολλα......

Να προσέχεις να μην κρυώσεις γιαβρί μου!!!
Κάνει ψύχρα εκεί τα βράδια, πάρε μαζί και κανένα πουλοβεράκι.
Να πάς και στα πατσατζίδικα φτιάχνουν ωραίο πατσα με πόδι! Α και μπουγάτσα να δοκιμάσεις!

Γιωργάκο να την προσέχεις, μην πάτε στο Σεϊχ σου κυκλοφορούν ανώμαλοι!!!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Να προσέχεις να μην κρυώσεις γιαβρί μου!!!
Κάνει ψύχρα εκεί τα βράδια, πάρε μαζί και κανένα πουλοβεράκι.
Να πάς και στα πατσατζίδικα φτιάχνουν ωραίο πατσα με πόδι! Α και μπουγάτσα να δοκιμάσεις!

Γιωργάκο να την προσέχεις, μην πάτε στο Σεϊχ σου κυκλοφορούν ανώμαλοι!!!

Δεν παίζεσαι τέλος !!!!!!

frozenzero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kalispera se olous tous sinagonistes!!!!!
ayton ton kairo psaxnomai k 8a i8ela na pao me kapoio trabeli!!!
epsaxna sto net k brika ayti tin kopela.
mipos tin exei parei kanenas na mou pei kamia kritiki?
basika ksenerono giati den exo plirosei pote na pao me trabeli.
me osa exo paei kaname gnorimia k goustaran free.
opoia kopela endiaferete gia mia gnorimia as mous steilei minima.
filia kaules!!!
sas 8elo oles!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για να σε μιλησουν και να σου στειλουν μυνημα θα πρεπη να γραφης [size=19pt]ελληνικα και μικρα γραμματα[/size]

κανονας του σαιτ

Επισκέπτης
kalispera se olous tous sinagonistes!!!!!
ayton ton kairo psaxnomai k 8a i8ela na pao me kapoio trabeli!!!
epsaxna sto net k brika ayti tin kopela.
mipos tin exei parei kanenas na mou pei kamia kritiki?
basika ksenerono giati den exo plirosei pote na pao me trabeli.
me osa exo paei kaname gnorimia k goustaran free.
opoia kopela endiaferete gia mia gnorimia as mous steilei minima.
filia kaules!!!
sas 8elo oles!!!!!!!!
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

frozenzero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χιλια συγνωμη δεν το ηξερα οτι πρεπει να γραφω ελληνικους χαρακτηρες.

καλησπερα λοιπον σε ολους τους συναγωνιστες!!!!!
αυτον τον καιρο ψαχνωμαι για φασεις κ θα ηθελα να παω με καποια κοριτσια του τριτου φυλου η αλλιως τραβελια.
ειμαι στρειτ.εψαχνα στο νετ γενικα κ βρηκα αυτη την κοπελα
μηπως την εχει 'παρει' κανενας να μοθ πει καμια γνωμη η κριτικη????
βασικα ξενερωνω γιατι δεν εχω πληρωσει ποτε να παω με καποια τετοια κοπελα.οχι οτι ειμαι κανενας παιδαρας η ωραιος.ενα απλο παιδι κ λιγο ελκυστικος πισταυω.απλα καναμε μια γνωριμια κ μετα μοθ ελεγαν οτι τους αρεσω κ καναμε φαση.
αν καποια κοπελα ενδιαφερεται κ θελει μπορει να μου στειλει μηνυμα για μια γνωριμια κ βλεπουμε.θα χαρω πολυ!!!!!!!!!!
φιλια καυλες!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
χιλια συγνωμη δεν το ηξερα οτι πρεπει να γραφω ελληνικους χαρακτηρες.

καλησπερα λοιπον σε ολους τους συναγωνιστες!!!!!
αυτον τον καιρο ψαχνωμαι για φασεις κ θα ηθελα να παω με καποια κοριτσια του τριτου φυλου η αλλιως τραβελια.
ειμαι στρειτ.εψαχνα στο νετ γενικα κ βρηκα αυτη την κοπελα
μηπως την εχει 'παρει' κανενας να μοθ πει καμια γνωμη η κριτικη????
βασικα ξενερωνω γιατι δεν εχω πληρωσει ποτε να παω με καποια τετοια κοπελα.οχι οτι ειμαι κανενας παιδαρας η ωραιος.ενα απλο παιδι κ λιγο ελκυστικος πισταυω.απλα καναμε μια γνωριμια κ μετα μοθ ελεγαν οτι τους αρεσω κ καναμε φαση.
αν καποια κοπελα ενδιαφερεται κ θελει μπορει να μου στειλει μηνυμα για μια γνωριμια κ βλεπουμε.θα χαρω πολυ!!!!!!!!!!
φιλια καυλες!!!!
μεγαλο θρασος εχεις να μας αποκαλεις οπως μας αποκαλεις τραβελια και να ζητας να σου στηλει καποια  μυνημα για να  γαμηθει μαζι σου τζαμπα γιατι ξενερωνεις με το να πληρωσεις......για να πετυχεις κατι τετοιο ισως πρωτα θα επρεπε να σεβεσε τα ατομα που απευθηνεσε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου Συλβια καλα εισαι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μεγαλο θρασος εχεις να μας αποκαλεις οπως μας αποκαλεις τραβελια και να ζητας να σου στηλει καποια  μυνημα για να  γαμηθει μαζι σου τζαμπα γιατι ξενερωνεις με το να πληρωσεις......για να πετυχεις κατι τετοιο ισως πρωτα θα επρεπε να σεβεσε τα ατομα που απευθηνεσε
Παρεξήγηση!!!
:think: Ίσως να ήθελε να γαμηθεί τσάμπα!!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom