Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εσυ να τρεξης να προλαβης παπαρα οταν δεν με ξερης δεν θα μιλας  :think: :think:
Ξανα δεν θα αναφερθης

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι ηρθε η ωρα να σφαχτητε λιγο για να περασει πιο ευχαριστα η ωρα :tits2: :tits2: :tits2:

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι είναι καιρός να κλείσει οριστικά αυτό το τόπικ...ακους εκει ανοιχτηκε ολοκληρο τοπικ για τα τραβελια λολ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι είναι καιρός να κλείσει οριστικά αυτό το τόπικ...ακους εκει ανοιχτηκε ολοκληρο τοπικ για τα τραβελια λολ...
αφου δεν σου αρεσουν τα τραβελια οπωςλες βρε φιλε τι σπαταλας το χρονο σου να γραφεις για κατι που δεν σου αρεσει?(κρυφη πληγη μου φενεσε) :tits2: :tits2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου βρε Συλβια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπες μου ομορφες Καλησπερα.... Εισαστε καλα???? Φιλουρες πολλες... ακομα και στα αγορακια που δεν μας συμπαθουν .... αλλα καποιος λογος θα υπαρχη δεν μπορει εκτος και αν τους πηραμε την περιουσια... Παντως το εχω πει... κατι θα του εχουν κανη αυτουνου... καποια τον πειραξε... δεν μου το βγαζης απο το μυαλο... μωρο μου εσυ... γιατι θες να φυγουμε μωρακη μου τι σου καναμε??? Πες μου πια σε πειραξε να την σκοτωσω την αλανιαρα...  :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γεια σου γιωργο μου.....ολα καλα?εδω πολυ ζεστη...εχουν αρχησει ολοι να λαλουν :tits2: :tits2: :tits:
Και που εισαι ακομη θα πιασουν οι μεγαλες ζεστες και ανασα δεν θα περνουμε και δυσκολα και για  :knockinb:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως την Δαναη καλα εισαι,λειπη τιποτα η σου πηρανε το σπιτι το οικοπεδο κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κι εγώ καλά είμαι... Πήγα και άπλωσα κάτι κιλότες στην ταράτσα και τώρα κάνω τσιγαράκι στον ακάλυπτο με δύο γειτόνισσες. Ρε παιδιά... Πως το κάνατε έτσι το κεντρικό θρεντ; Δεν σας έχει πάρει ο ύπνος ακόμη; Τρεις άνθρωποι μιλάτε μεταξύ σας και λέτε τις ίδιες παπαριές (σόρρυ για την έκφραση κορίτσια) εδώ και 300 σελίδες. Get a room.
Τι τις απλωνης τις κιλοτες Βαλι....αφου θα τις ξαναβρωμησης..... αυτη τη δουλεια θα κανουμε????
Παρε καλυτερα καινουργιες... απ το να πλενης.... χαλας τα νυχια σου....
Να πας κουκλες Σαββκυριακο να δω τι καουκα θα φορας αυτη τη φορα... κοντη μακρυα.... ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τι τις απλωνης τις κιλοτες Βαλι....αφου θα τις ξαναβρωμησης..... αυτη τη δουλεια θα κανουμε????
Να πας κουκλες Σαββκυριακο να δω τι καουκα θα φορας αυτη τη φορα... κοντη μακρυα.... ;)

Την αδικείς, και ειναι πολύ νοικοκυρά και κορίτσι για σπίτι! Όχι σαν εσένα και κάποιες άλλες.
Α!
Και για να καταλάβεις απο μια κυλότα του 1 ευρώ, την κόβει μετά  φτιάχνει 3 τάνγκα!!! :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Την αδικείς, και ειναι πολύ νοικοκυρά και κορίτσι για σπίτι! Όχι σαν εσένα και κάποιες άλλες.
Α!
Και για να καταλάβεις απο μια κυλότα του 1 ευρώ, την κόβει μετά  φτιάχνει 3 τάνγκα!!! :2funny:
και απο τη μυγα ξηγκη δηλαδη.... βρε την αθεοφοβη... γιαυτο εβλεπα προχθες στην Ταρατσα ολες τις κυλοτες το ιδιο χρωμα????  :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και όμως !!!

πιστεύει ότι κάνει χιούμορ

και μάλιστα πετυχημένο!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον χημένο  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σεμνά!!!

μην βρίζεις !!!

γιατί θα παρεξηγηθεί...

επειδή δεν βρίζει ποτέ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τραβελοκαβγάς :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom