Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.556
Πόντοι
1.336
Φιλαράκι καλησπερα .έχω μάθει ότι τσιμπουκι από τρανς καλύτερο και από γυναίκα ισχύει;κι έχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω αλλα
Τρανς παθητικό θέλω .έχεις κάτι να προτείνεις ;
Η μόνη μου εμπειρία με τρανς, μέχρι στιγμής, είναι να με πιπωσει μια στη Συγγρού (πάνε καμία 10αρια χρόνια πίσω). Ναι, ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει.

Soulsi

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια θελω να δοκιμάσω πρώτη φορά με τρανς στο Ηράκλειο έχω δει μερικές αλλά αν ξέρει κάποιος τιμές και να είναι αρκετά γυναίκες ευχαριστώ

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Ρε φίλε τι σχέση έχει αν δεν είναι Ελληνίδα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες? Βγάζει γούστα?Γουστάρεις?Γουστάρει? Τι ακούμε εν έτη 2022 και μάλιστα για την Αννα που θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά!
Όχι ρε φιλε, παρεξήγησες!!! Δεν είπα ότι έχει σχέση. Ο φίλος πιο πάνω ρώτησε εάν την ξέρει κάποιος και εγώ ανέφερα τι γνώριζα για την συγκεκριμένη.. Πάντως Αννα δεν λέγεται παρεμπιπτόντως.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Στον παράδρομο λίγα πράγματα με TOP παρουσία την κορμάρα Barbie πιο κάτω η ψηλή Καταρίνα δίπλα το ξανθό με το λευκό smart παρεα με την Μανια(αν είδα καλά) και στο τέρμα η Ντανιελα με το μωβ Cooper . Μια ήσυχη Τρίτη.
:hi:

pga30

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
52
Πόντοι
0
Στον παράδρομο λίγα πράγματα με TOP παρουσία την κορμάρα Barbie πιο κάτω η ψηλή Καταρίνα δίπλα το ξανθό με το λευκό smart παρεα με την Μανια(αν είδα καλά) και στο τέρμα η Ντανιελα με το μωβ Cooper . Μια ήσυχη Τρίτη.
:hi:
Η Barbie αυτή που λες είναι άλλη από αυτή της Άγκυρας 1;

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Όχι ρε φιλε, παρεξήγησες!!! Δεν είπα ότι έχει σχέση. Ο φίλος πιο πάνω ρώτησε εάν την ξέρει κάποιος και εγώ ανέφερα τι γνώριζα για την συγκεκριμένη.. Πάντως Αννα δεν λέγεται παρεμπιπτόντως.
Καλημέρα, παρεξήγηση όντως...Επίσης ξέρω και εγώ κ πολλοί εδώ μέσα λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω να χρίζουν αναφοράς....

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Καλησπέρα , έχει κανείς καμιά πληροφορία για τις κοπέλες? Υπάρχουν κάποιες σποραδικές πληροφορίες , αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω καλός

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια μου ξέρουμε κάτι για το κορίτσι;;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα αλάνια μου ξέρουμε κάτι για το κορίτσι;;
Έχω χρόνια να τη συναντήσω. Δεν είχε τότε στήθος, δεν ξέρω αν έχει βάλει πλέον. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν φουλ καβλιάρα και με πολλή όρεξη σε όλες τις συναντήσεις που είχα κάνει μαζί της και στους δύο ρόλους. Αξίζει επίσκεψη φίλε.

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Έχω χρόνια να τη συναντήσω. Δεν είχε τότε στήθος, δεν ξέρω αν έχει βάλει πλέον. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν φουλ καβλιάρα και με πολλή όρεξη σε όλες τις συναντήσεις που είχα κάνει μαζί της. Αξίζει επίσκεψη φίλε.
Από προσόντα τι λέει φίλε μου τα χρησιμοποιεί καλά;;

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Όχι κάτι τεράστιο, αλλά αρκετά καλά και είναι καλή και στον ενεργητικό και στον παθητικό ρόλο.
Βέβαια, έχω αρκετά χρόνια να τη συναντήσω, αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Καλημέρα, παρεξήγηση όντως...Επίσης ξέρω και εγώ κ πολλοί εδώ μέσα λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω να χρίζουν αναφοράς....
Ποτε δεν ξέρεις
οντως. Πως το εννοείς «δεν χρίζουν αναφοράς»; Θεωρείς ότι δεν θα επρεπε 1-2 λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές πχ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
ψαχνεις κανεις για τωρα στελνει ιν μποξ για κροσακι στο μπιλλ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
παω εγω δεν γαμιεστε λεω !!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
Έχω χρόνια να τη συναντήσω. Δεν είχε τότε στήθος, δεν ξέρω αν έχει βάλει πλέον. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν φουλ καβλιάρα και με πολλή όρεξη σε όλες τις συναντήσεις που είχα κάνει μαζί της και στους δύο ρόλους. Αξίζει επίσκεψη φίλε.
την παρακολουθω χρονια τωρα καποιοι μηλαγαν γ καθαρα ενεργητικη εκτος αν κανω λαθος δεν ξερω αν πεζεικατι τετιο εντος παντος θ ενημερωσω κ γω αν εντελυ παω .Μ αρεσει παντος αρκετα στ φωτο ελπιζω κ απο κοντα ν ειναι ετσι !!!!

LePa7

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
68
Πόντοι
0
Θα θέσω ένα θεματάκι που με ταλανίζει χρόνια τώρα… έχω απωθημένο την Μίνα Ορφανού… είμασταν φίλοι στα σοσιαλ και μιλούσαμε. Για καμια βδομάδα πρέσαρα την κατάσταση μήπως κ βρεθουμε. Εννοείται στείλαμε φωτός, βάλαμε κάμερες κτλ. Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της κ εγώ καθότι από επαρχια ξεκίνησα από το απόγευμα να πάω (μένει Καλλιθέα ). 10 λεπτά πριν φτάσω την ειδοποίησα ότι φτάνω. Επι τόπου με σβήνει από φμπ, κάνει φραγή στο τηλ… την έχει γνωρίσει κάποιος; Τι σόι άνθρωπος είναι;

nuktas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Like
50
Πόντοι
0
Θα θέσω ένα θεματάκι που με ταλανίζει χρόνια τώρα… έχω απωθημένο την Μίνα Ορφανού… είμασταν φίλοι στα σοσιαλ και μιλούσαμε. Για καμια βδομάδα πρέσαρα την κατάσταση μήπως κ βρεθουμε. Εννοείται στείλαμε φωτός, βάλαμε κάμερες κτλ. Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της κ εγώ καθότι από επαρχια ξεκίνησα από το απόγευμα να πάω (μένει Καλλιθέα ). 10 λεπτά πριν φτάσω την ειδοποίησα ότι φτάνω. Επι τόπου με σβήνει από φμπ, κάνει φραγή στο τηλ… την έχει γνωρίσει κάποιος; Τι σόι άνθρωπος είναι;,,,,,,,,,,,Μια φορα την συναντησα πριν 4 χρονια.....αξεχαστη....ακομα τον παιζω με την παρτη της

• Like
Αντιδράσεις: LePa7

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.210
Πόντοι
206
Θα θέσω ένα θεματάκι που με ταλανίζει χρόνια τώρα… έχω απωθημένο την Μίνα Ορφανού… είμασταν φίλοι στα σοσιαλ και μιλούσαμε. Για καμια βδομάδα πρέσαρα την κατάσταση μήπως κ βρεθουμε. Εννοείται στείλαμε φωτός, βάλαμε κάμερες κτλ. Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της κ εγώ καθότι από επαρχια ξεκίνησα από το απόγευμα να πάω (μένει Καλλιθέα ). 10 λεπτά πριν φτάσω την ειδοποίησα ότι φτάνω. Επι τόπου με σβήνει από φμπ, κάνει φραγή στο τηλ… την έχει γνωρίσει κάποιος; Τι σόι άνθρωπος είναι;
Εσυ, τι άνθρωπος πιστεύεις ότι είναι μετα απο τέτοια συμπεριφορά?
Κοίτα δεν έχασες κατι, θα πήγαινες εκεί θα σου έπαιρνε μια πιπα, θα σου ζητούσε να τη γλύφεις (τον έχει πολυ μικρό). Πολυ πιθανό οταν θα πήγαινες να σου ελεγε θα έρθει και ένας φίλος μου και θα σας τσιμπουκωνε και τους 2. Τσαμπα τα χιλιόμετρα,, ο χρόνος και τα έξοδα που εκανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom