jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Σε βλέπω να κάνεις παρέα με Ippotis69.....αλληλομαλακία....και κωλοδάχτυλο,ο ένας στον άλλο...........
να φυγεις μωρη να πας στον λιλα
να στον φορμαρει η γιωτα
Σε βλέπω να κάνεις παρέα με Ippotis69.....αλληλομαλακία....και κωλοδάχτυλο,ο ένας στον άλλο...........
να φυγεις μωρη να πας στον λιλα
να στον φορμαρει η γιωτα
μην αργειςειδατε οποτε να παω να την μεθυσω και να την γαμησω να τελειωνει τ θεμα... αχαχχααχχ
ασε μας ρε φιλε,το πασοκ σας εκανε ανθρωπους και μιλατεΑκόμα να ψοφήσεις....ΠΑΣΟΚΙΚΟ-απολίθωμα;
ασε μας ρε φιλε,το πασοκ σας εκανε ανθρωπους και μιλατε
Ναι,κάνε πλάτες στο μαλάκα... :-* :-* :-*
Ταγάρι,θα πας γαμιώντας...αι ρε βοθρολυμα
ετσι τυπε...δεν υπα΄ρχει κολλητός - τη, ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα...
ετσι τυπε...
εγω οσες μουναρες ξερω,θελω να τις πηδηξω...
οι μετριες ειναι απλα γνωστες μου...
και με τα μπαζα δεν λεω ουτε γεια....
ετσι τυπε...
εγω οσες μουναρες ξερω,θελω να τις πηδηξω...
οι μετριες ειναι απλα γνωστες μου...
και με τα μπαζα δεν λεω ουτε γεια....
Να στο πω αλλιώς φίλε μου. Για να έχεις κολλητή γυναίκα, πρέπει να είσαι τελειωμένη αδερφή.
ερωτικη φιλικη σχεση Κωστακη.φιλιες και μαλακιες...αφου η φυση θελει την γυναικα και τον αντρα μαζι
που σαι ρε μεταλο?Τωρα σοβαρα?
Το ενδεχομενο δηλαδη να ξερεις μια τυπισα καμια 20ετια να πουμε(απο σχολειο κι ετσι), να μενετε στην ιδια γειτονια, να μην την γουσταρεις εμφανισιακα αλλα ναναι γαμω τα παιδια και να γουσταρεις να τα λετε, να βγαινετε μαζι με παρεες, να χει γνωρισει καμια 10ρια γκομενες σου, να χεις γνωρισει εσυ αλλους ποσους δικους της ειναι....εκτος πραγματικοτητας?
Εισαι αδερφη αν ειναι ετσι η φαση?
Τι λετε ρε παιδες φυσικα και δεν ειναι ετσι.
Φυσικα και δεν ειναι ουτε το αντιθετο(να γινουμε ολοι φιλεναδες με γκομενες), αλλα μην ειστε απολυτοι γιατι σχεδον παντου και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις(οι οποιες επιβεβαιωνουν σαφως τον κανονα και γι αυτο λεγονται ετσι)
νταξει δεν εισαι και κραγμενη πουσταρα σαν τον λιλα πχ αλλα λιγο το λαδωνεις το πομολο αμα η κολλητη σου κουναει τις βυζαρες μπρος στην μουρη και συ της μιλας για φεισμπουκ και λαιφσταιλΕισαι αδερφη αν ειναι ετσι η φαση?
καλη η Σισσυ ψες?νταξει δεν εισαι και κραγμενη πουσταρα σαν τον λιλα πχ αλλα λιγο το λαδωνεις το πομολο αμα η κολλητη σου κουναει τις βυζαρες μπρος στην μουρη και συ της μιλας για φεισμπουκ και λαιφσταιλ
που σαι ρε μεταλο?
τωρα εσυ για να τα λες αυτα,εχεις φιλιναδα...
δεν γαμησα χτες,που λεφτα για βιαγκρα;απο αυριο και βλεπουμεκαλη η Σισσυ ψες?
ναι διαβασα ανταποκριση συναυλιας κ λεει οτι εσπειραν...ωραιος μαν!Που σαι ρε bro?
Γαμησαν οι deftones
Nαι ξερω μια κοπελιτσα πολλα χρονια, την θεωρω ειλικρινα καλη φιλη, αλλα δεν την γουσταρω(ειναι μπαζακι για τα γουστα μου--no boobs no party απλα ) απο παντα.
Και σιγουρα δεν με θεωρω αδερφη