Νέα

τραβαω μαλακια με την κολλητη μου... ειναι κακο ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.781
Πόντοι
5.006
δεν υπα΄ρχει κολλητός - τη, ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα...
ετσι τυπε... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
εγω οσες μουναρες ξερω,θελω να τις πηδηξω...
οι μετριες ειναι απλα γνωστες μου...
και με τα μπαζα δεν λεω ουτε γεια....

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Μην τον παροτρύνεται τόσο πολύ να πάει να την "καβαλικέψει". Αν του σκάσει μετά καμιά μύνηση για βιασμό, παρενόχληση και τα τοιάυτα, τον κάψατε τον άνθρωπο!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ετσι τυπε... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
εγω οσες μουναρες ξερω,θελω να τις πηδηξω...
οι μετριες ειναι απλα γνωστες μου...
και με τα μπαζα δεν λεω ουτε γεια....

φιλιες και μαλακιες...αφου η φυση θελει την γυναικα και τον αντρα μαζι  :rockon: :pipa2: :pipa2: :pipa2:  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Να στο πω αλλιώς φίλε μου. Για να έχεις κολλητή γυναίκα, πρέπει να είσαι τελειωμένη αδερφή.

Τωρα σοβαρα?
Το ενδεχομενο δηλαδη να ξερεις μια τυπισα καμια 20ετια να πουμε(απο σχολειο κι ετσι), να μενετε στην ιδια γειτονια, να μην την γουσταρεις εμφανισιακα αλλα ναναι γαμω τα παιδια και να γουσταρεις να τα λετε, να βγαινετε μαζι με παρεες, να χει γνωρισει καμια 10ρια γκομενες σου, να χεις γνωρισει εσυ αλλους ποσους δικους της ειναι....εκτος πραγματικοτητας?
Εισαι αδερφη αν ειναι ετσι η φαση?
Τι λετε ρε παιδες φυσικα και δεν ειναι ετσι.
Φυσικα και δεν ειναι ουτε το αντιθετο(να γινουμε ολοι φιλεναδες με γκομενες), αλλα μην ειστε απολυτοι γιατι σχεδον παντου και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις(οι οποιες επιβεβαιωνουν σαφως τον κανονα και γι αυτο λεγονται ετσι)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τωρα σοβαρα?
Το ενδεχομενο δηλαδη να ξερεις μια τυπισα καμια 20ετια να πουμε(απο σχολειο κι ετσι), να μενετε στην ιδια γειτονια, να μην την γουσταρεις εμφανισιακα αλλα ναναι γαμω τα παιδια και να γουσταρεις να τα λετε, να βγαινετε μαζι με παρεες, να χει γνωρισει καμια 10ρια γκομενες σου, να χεις γνωρισει εσυ αλλους ποσους δικους της ειναι....εκτος πραγματικοτητας?
Τι λετε ρε παιδες φυσικα και δεν ειναι ετσι.
Φυσικα και δεν ειναι ουτε το αντιθετο(να γινουμε ολοι φιλεναδες με γκομενες), αλλα μην ειστε απολυτοι γιατι σχεδον παντου και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις(οι οποιες επιβεβαιωνουν σαφως τον κανονα και γι αυτο λεγονται ετσι)
που σαι ρε μεταλο? :rockon:
τωρα εσυ για να τα λες αυτα,εχεις φιλιναδα... :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Οσο για το θεμα του φιλου απλο ειναι. Δεν την θεωρει κολλητη του αλλα γκομενα την οποια γουσταρει να σκισει.
Γι αυτο κανει παρεα μαζι της γιατι νομιζει οτι θα κατσει σε καποια φαση.
Το πιο πιθανο βεβαια ειναι οτι θα παρει τα αρχιδια του καθοτι αν η γκομενα γουσταρε θα το χε δειξει ηδη και δεν θα χρειαζοταν να τραβαει μαλακια μονος του αφου θα του τη τραβαγε η τυπισα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
νταξει δεν εισαι και κραγμενη πουσταρα σαν τον λιλα πχ αλλα λιγο το λαδωνεις το πομολο αμα η κολλητη σου κουναει τις βυζαρες μπρος στην μουρη και συ της μιλας για φεισμπουκ και λαιφσταιλ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
νταξει δεν εισαι και κραγμενη πουσταρα σαν τον λιλα πχ αλλα λιγο το λαδωνεις το πομολο αμα η κολλητη σου κουναει τις βυζαρες μπρος στην μουρη και συ της μιλας για φεισμπουκ και λαιφσταιλ
καλη η Σισσυ ψες?  :zfuck:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
που σαι ρε μεταλο? :rockon:
τωρα εσυ για να τα λες αυτα,εχεις φιλιναδα... :grin:

Που σαι ρε bro?
Γαμησαν οι deftones  :rockon:
Nαι ξερω μια κοπελιτσα πολλα χρονια, την θεωρω ειλικρινα καλη φιλη, αλλα δεν την γουσταρω(ειναι μπαζακι για τα γουστα μου--no boobs no party απλα  :grin:) απο παντα.
Και σιγουρα δεν με θεωρω αδερφη  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Που σαι ρε bro?
Γαμησαν οι deftones  :rockon:
Nαι ξερω μια κοπελιτσα πολλα χρονια, την θεωρω ειλικρινα καλη φιλη, αλλα δεν την γουσταρω(ειναι μπαζακι για τα γουστα μου--no boobs no party απλα  :grin:) απο παντα.
Και σιγουρα δεν με θεωρω αδερφη  :2funny:
ναι διαβασα ανταποκριση συναυλιας κ λεει οτι εσπειραν...ωραιος μαν!  :rockon: :rockon:
δυστηχως δεν μπορουσα να ρθω... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom