alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αν κανεις στοιχειωδώς καλη ζωη, μια χαρα θα εισαι.Εγω μου ευχομαι να εχω στοιχειωδη στυση, ως τοτε
Αν κανεις στοιχειωδώς καλη ζωη, μια χαρα θα εισαι.Εγω μου ευχομαι να εχω στοιχειωδη στυση, ως τοτε
Εδώ και μια τριετια, ολες οι γκομενες μου είναι μικρότερες από 15 εως 18 χρονια.
Σου ευχομαι όταν φτασεις κι εσυ στα 40-43, να εχεις κι εσυ κατι τετοιο.
Τι δηλαδή;
Να πάθει κι αυτός "κρίση μέσης ηλικίας" και να "χαριεντίζεται" με κοπέλες που μπορεί να ήταν και κόρες του;
Τι δηλαδή;
Να πάθει κι αυτός "κρίση μέσης ηλικίας" και να "χαριεντίζεται" με κοπέλες που μπορεί να ήταν και κόρες του;
Μπορειτε να το γυρισετε όπως ο Πικερ αγαπητέ. Μην καταπιεζεστε κιολας.Εγω, αγαπητε Αγιε, εχω το εξης κουσουρι:
Αποκλειω συναναστροφες με 18χρονα - 20χρονα, ως αναρμοδιος για παιδαγωγος - παιδονομος, και, φυσικα, τις συναναστροφες με 26+, ως αυτοαποκλειομενος απο (μελλων) συζυγος/ καριεριστας και καθωσπρεπει φορολογουμενος.
Ειναι ασφυκτικα τα περιθωρια
Μπορειτε να το γυρισετε όπως ο Πικερ αγαπητέ. Μην καταπιεζεστε κιολας.
Δυστυχως, δεν εχω το cash flow του Πικερ (Αυτουνου δεν του καταβαλλει η μαμα του τα γαμησιατικα? )
Αν ημουν καλα καβατζωμενος, ουτε που θα το συζηταγα!
Δεν το κατάλαβες καλά...Σε είπε τράβα γίνε πούστης μόλις τώρα τύπε...
Προφανώς έχεις χάσει επεισόδια στα του Πίκερ...Ο Αλέξιος εννοεί να το γυρίσεις σε πούστης, όπως και αυτό σκοπεύει να κάνει ο Πίκερ στο απώτερο μέλλον για να βγάζει το cash για πουτάνες...
Χοντρό....
Πολύ σωστά το έθεσες και νομίζω έχει απαντηθεί το αρχικό ερώτημα...Τύπε αυτή ,της οποιάς σε τρελαίνει ο κώλος και τον παίζεις και σκέφτεσαι να την γαμήσεις, δεν λέγεται κολλητή...Να ξεκινήσουμε απο τα βασικά...
με τρελαινει ο κωλος της κολλητης μ
Τύπε και γω κολλητές δεν είχα και ούτε έχω...Αν είχα κολλητή θα έπρεπε να είναι μεγάλο μπάζο και λεσβία...
για τον κωλο του ιπποτη τι γνωμη εχεις;με τρελαινει ο κωλος της κολλητης μ
Ναι! Ότι πρέπει για πιάνο!ποσο μακρια δαχτυλα!!! :o :o
για τον κωλο του ιπποτη τι γνωμη εχεις;
το κωλοδαχτυλιασμα ειχε κατα νου της η γουαιλντ αλλα τεσπαΝαι! Ότι πρέπει για πιάνο!
Εντάξει δεν είναι κακό. Αλλά μην του γίνει και έμμονη ιδέα.
με τρελαινει ο κωλος της κολλητης μ