Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποιός είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη? εδω η καθε κακομοίρα ξεβράκωτη μετά από μερικά χρόνια γάμου μπορει να διεκδικίσει περιουσιες/εταιρίες/κλπ η τράπεζα μας μάρανε? :2funny: :2funny:

Είπες τιτανιοτεράστια αλήθεια...Μπροστά στην ελλεινίδα που χωρίζει ακόμη και γη γιούρομπανκ φαντάζει ψιλικατζίδικο!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ναι, σύμφωνοι, να υπάρχουν νόμοι που να περιορίζουν την αυθαιρεσία των τραπεζών.

Αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι παίρνεις δάνειο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, για να πάρεις κάτι που δεν είναι άμεση ανάγκη σου, χωρίς να ξέρεις αν μπορείς να το πληρώσεις, να υπογράφεις ό,τι να'ναι χωρίς να σκέφτεσαι και μετά να ζητάς και δικαιοσύνη.

Να υπάρχουν νόμοι που να περιορίζουν τα επιτόκια, να υπάρχουν νόμοι που να ευνοούν ουσιαστικά τη λήψη δανείου, αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δεχομαι να υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν τον κάθε ηλίθιο ανεύθυνο που παίρνει ένα δάνειο και όταν τα βρίσκει σκούρα κλαψουρίζει στα κανάλια για την κακιά τράπεζα που του πήρε το σπίτι του. Αυτός φταίει για τα χρέη του, όχι η τράπεζα. Από τη στιγμή που παίρνεις δάνειο και δεν το πληρώνεις η τράπεζα έχει κάθε δικαίωμα να σου τα πάρει όλα και εσύ πρέπει να ξεχάσεις για λίγο ότι είσαι το κακομαθημένο που έχει μάθει να κλαίγεται ή να γλείφει και να τη σκαπουλάρει.

Και στους ιδιώτες, όπως είπε (νομίζω) ο στρέιτ πριν, κανείς δεν πήρε πιστωτική για να θρέψει τα παιδιά του. Φτάνει το κλάμα, ήθελες μαντάμ/μεσιέ χλιδές ενώ δεν τις άντεχε ο κώλος σου; Φάε τώρα τη χρυσή πούτσα και μη βγάλεις κιχ.
Έλεος δηλαδή, δώσανε στο βλάχο πιστωτική κι αυτός νόμιζε ότι του χαρίζανε χρήματα...
από τίς ποιο σωστές απόψεις απο τότε πού είμαι μέλος καί προσθέτω ότι είναι οί περισσότεροι πού χρωστάνε τόσο υποκριτες πού οί ίδιοι εάν τούς χρωστούσαν θά εξαντλούσαν όλα τά μέσα πού τού δίνει ο νόμος καί θά βάζαν καί μπράβους

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
είσαι άσχετος τουλάχιστον ρώτα καί κανένα δικηγορο..
στα τελευταια 10 χρονια σχεδόν όλα τά σπίτια πού έχουν αγοραστει είναι προσημειωμένα μέ δάνειο..καί έχουν πουληθεί αρκετα...
διαβασε κάτι παρά πάνω από τόν μαρξ καί τον τσε γκουβαρα μαλακακο
Για να γίνει δηλάδή αγοραπωλησία πρέπει να λάβει γνώση η τράπεζα.Και να για να γίνει η μεταβίβαση θα πρέπει να αρθεί η προσημείωση άρα να πληρωθεί η ΤΡΑΠΕΖΑ.Αυτό έλεγε ο persona φίλε μου.Ότι δεν έχει κάποιοπς τη δυνατότητα τη στιγμή που έχει προσημειωμένο το σπίτι του να τη "σκάσει" στη τράπεζα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
boys,girls and the others,προς ενημερωση σας, υπαρχει μια τραπεζα που δεν σε πιανει ''μαλακα'',αλλα την πιανεις εσυ!!!!!!!!!!!!!!.Δεν σας την αναφερω γιατι πιστευω οτι οι εξυπνοι την γνωριζουν. :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μιλάω για νοικοκύρηδες οι οποίοι βρέθηκαν σε κάποια στιγμή σε δύσκολη οικονομική φάση.Αυτοί και να θέλουν δεν μπορούν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους.Για αυτούς μιλάω.Για τους άλλους δεν με ενδιαφέρει.Είναι ούτως ή άλλως καμμένοι.

Εδω θα πρέπει οι συζυγοι να πάρουν την πρωτοβουλία και να θέσουν τα κάλη τους στη διάθεση της Τράπεζας. Φανταζομαι οι πατσιές, οι κυτταριτιδες και οι πατσοκοιλιές των θυλικών νοικοκύρηδων δεν θα επιφέρουν πλειοδότη και θα επανέλθουν, άγγικτες και ξεχρεωμένες, στην συζυγική εστία :2funny: :boobies: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε boomb δεν μιλάω για αυτούς που αποδεδειγμένα κάνουν τη μαλακία.Μιλάω για αυτούς που δεν έχουν στο μυαλό τους να φεσώσουν τη τράπεζα.Μιλάω για νοικοκύρηδες οι οποίοι βρέθηκαν σε κάποια στιγμή σε δύσκολη οικονομική φάση.Αυτοί και να θέλουν δεν μπορούν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους.Για αυτούς μιλάω.Για τους άλλους δεν με ενδιαφέρει.Είναι ούτως ή άλλως καμμένοι.

για παράδειγμα αν κάποιος είχε υπολογίσει να πληρώσει το δάνειο αλλά απολύθηκε?
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω τι γίνεται, αν μπορεί να γίνει διακανονισμός ώστε να έχει μερικούς μήνες μέχρι να βρει δουλειά, καλώς, αν δε γίνεται κάτι τέτοιο κακώς.
Αλλά μιλάω για μερικούς μήνες, όχι να του χαρίσουν το δάνειο, ούτε επειδή είχε μερικές αναποδιές να μην πληρώσει τίποτα. Να δοθεί ένα λογικό πλαίσιο κι αυτός να ξεσκιστεί να βρει τα λεφτά. Αν δεν τα βρει να του πάρουν ό,τι έχει και δεν έχει και ξανά να μη βγάλει κιχ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιός είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη? εδω η καθε κακομοίρα ξεβράκωτη μετά από μερικά χρόνια γάμου μπορει να διεκδικίσει περιουσιες/εταιρίες/κλπ η τράπεζα μας μάρανε? :2funny: :2funny:

να πεις και ευχαριστώ που σε κάνει να το σκεφτείς δυο φορές πριν βαλεις τον ακάνθινο στέφανο. Αν είναι πουτάνα κακομοίρα και ξεβράκωτη η γυναίκα σου καλά θα σου κάνει να σου πάρει τα μισά τέτοιος μαλάκας που είσαι σου ταιριάζει (γενικά το λέω).

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνεις (όχι μόνο εσύ, η πλειοψηφία των ελλήνων) είναι ότι κανείς νόμος, κανένα δικαστήριο, καμία αρχή, δεν μπορεί να σε προστατέψει από δικές σου άστοχες επιλογές- αυτό είναι και το τίμημα της ελευθερίας και της ενηλικότητας...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σταδιάλα, αυτό ακριβώς θέλω να πω τόση ώρα
(πώς τα λέτε τόσο απλά μερικοί  :- )

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
να πεις και ευχαριστώ που σε κάνει να το σκεφτείς δυο φορές πριν βαλεις τον ακάνθινο στέφανο. Αν είναι πουτάνα κακομοίρα και ξεβράκωτη η γυναίκα σου καλά θα σου κάνει να σου πάρει τα μισά τέτοιος μαλάκας που είσαι σου ταιριάζει (γενικά το λέω).

Συμφωνω απολυτα. Ημουν αλλωστε παντα υπέρμαχος της (μεγάλης) προίκας και ολων των προνομίων που αυτή επιφέρει :2funny:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στην κατοχή ήσουν υποχρεωμένος να καταφύγεις στο μαυραγορίτη για να φας...
Σήμερα κανείς δεν σε υποχρεώνει να δανειστείς για να αγοράσεις αγαθά πολυτελείας...Κυρίως όμως, κανείς δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις αγαθά πολυτελείας...
Στην κατοχή δεν μπορούσες να διαπραγματευτείς με το μαυραγορίτη ούτε και υπηρχαν δικαστήρια να σε προστατέυσουν...
Σήμερα έχεις καμια δεκαπενταριά τράπεζες να πας, εκατοντάδες προϊόντα και δυνατότητα διαπραγμάτευσης...Συν μια νομοθεσία και δικαστήρια και υπηρεσίες που παρέχουν ικανοποιητική προστασία τηρουμένων των ελληνικών αναλογιών...

Αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνεις (όχι μόνο εσύ, η πλειοψηφία των ελλήνων) είναι ότι κανείς νόμος, κανένα δικαστήριο, καμία αρχή, δεν μπορεί να σε προστατέψει από δικές σου άστοχες επιλογές- αυτό είναι και το τίμημα της ελευθερίας και της ενηλικότητας...
Πίστεψέ με καταλαβαίνω απόλυτα το τίμημα και της ελευθερίας και της ενηλικίωσης.Απλά αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει ως κοινωνία στο σημείο να μην μπορούμε να ανασάνουμε οικονομικά(από τη βλακεία αν θέλεις) λόγω της υπερχρέωσης των νοικοκυριών.Και βλέπω ότι οι μοναδικοί οι οποίοι πραγματικά θησαυρίζουν από τις λάθος επιλογές των συμπολιτών μας είναι οι τράπεζες.Και όλοι οι υπόλοιποι ασφυκτιούν.Θεωρώ λοιπόν ότι είναι ώρα να αρχίζουν να μαζεύονται και αυτές.Και μάλιστα σημαντικά.Είναι αδύνατο και εκτός πραγματικότητας να παρουσιάζουν όχι κέρδη αλλά τεράστια αύξηση κερδών τη στιγμή που όλη η υπόλοιπη οικονομία στενάζει.Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουν λίγο τα πράγματα μπας και πάρει καμμία ανάσα ο κόσμος.Δεν νομίζεις?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πίστεψέ με καταλαβαίνω απόλυτα το τίμημα και της ελευθερίας και της ενηλικίωσης.Απλά αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει ως κοινωνία στο σημείο να μην μπορούμε να ανασάνουμε οικονομικά(από τη βλακεία αν θέλεις) λόγω της υπερχρέωσης των νοικοκυριών.Και βλέπω ότι οι μοναδικοί οι οποίοι πραγματικά θησαυρίζουν από τις λάθος επιλογές των συμπολιτών μας είναι οι τράπεζες.Και όλοι οι υπόλοιποι ασφυκτιούν.Θεωρώ λοιπόν ότι είναι ώρα να αρχίζουν να μαζεύονται και αυτές.Και μάλιστα σημαντικά.Είναι αδύνατο και εκτός πραγματικότητας να παρουσιάζουν όχι κέρδη αλλά τεράστια αύξηση κερδών τη στιγμή που όλη η υπόλοιπη οικονομία στενάζει.Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουν λίγο τα πράγματα μπας και πάρει καμμία ανάσα ο κόσμος.Δεν νομίζεις?

ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΔΗΛΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ. Μη το ξεχνάμε αυτό. Αυτη η υστερία κατα των κερδων σε αυτη τη χωρα, με εκνευριζει. όσο το (νομιμο) κέρδος φορτώνεται με ενοχές, τόσο πισω πηγαινουμε. μακάρι ολοι οι κερδοζοντες να τα δηλωναν, ουτε δημοσιονομικό ούτε τιποτα δεν θα ειχαμε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
θά προσπαθήσω νά σας εξηγήσω όσο ποιό απλά γίνετε ποιά είναι η διαδικασία τού πλειστηριασμού
από την στιγμή πού κάποιος σού χρωστάει λεφτά ειτε τράπεζα είτε ιδιότης υπάρχει μιά διαδικασία πού λέγετε διαταγή πληρωμής..
αυτή η διαδικασία κρατάει αρκετό χρόνο καί φέτος μέχρι κάποιο ποσό έχουν απαγορευτεί οί πλειστηριασμοί..
ειναι μιά διαδικασία χρονοβορα πού μπορείς νά τήν καθυστερήσεις μέ διάφορα νομικά τεχνασματα καί εντω μεταξύ νά πουλήσεις τό ακινητό σου προσημειωμένο καί θά πρέπει νά ταχτοποιηθει η τράπεζα καί ο ωφειλετης γιά νά γίινει η αγοραπωλησια διαφορετικά ο νέος αγοραστης θά φάει τό ακίνητο στο κεφαλι δηλαδή θά πρεπει νά πληρώσει αυτός τό χρεος..
οι περισσοτεροι σχεδόν πλειστηριασμοι δέν γίνοντε διότι έστω καί τήν τελευταια στιγμή οί ωφειλετες διά μαγείας βρίσκουν τά χρήματα σύν τού ότι ο πωλητής πού χρωστάει πρίν τον πλειστηριασμό έχει προλάβει καί έχει πουλήσει τό ακίνητο..
είναι μεγίστη μαλακία νά χρωστάς καί νά περιμένεις μέχρι τήν τελευταια στιγμη νά βρείς τά λεφτα
θά μπορούσα νά γραψω 3 σελιδες αλλά δέν έχω χρόνο..
οί τράπεζες σέ αντίθεση ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΣ κοιτάνε νά κάνουν διευκολύνσεις καί διακανονισμους στους ωφειλετες τους πρίν μπουν σε αυτή τήν διαδικασία καί πολλές φορές μπένει καί ο ανθρωπινος παραγοντας,διευθυντές κλπ..μήν μηδενίζουμε τά πάντα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Συμφωνω απολυτα. Ημουν αλλωστε παντα υπέρμαχος της (μεγάλης) προίκας και ολων των προνομίων που αυτή επιφέρει :2funny:
ναι boomb εχεις προίκα, η να παω στη Qyarrdeen poy τολάχιστον εχει απιστευτο κολί εε??
εεε?  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παιδιά ένα είναι το θέμα: βγάζεις 10, τρώς τα 8 . τα υπολποιπα είναι για την δύσκολη στιγμή. Oποιος το ξέχασε η δεν τόμαθε την εχει βάψει. Θα χρωστάει πάντα.και φταιει ο ίδιος και κανείς άλλος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι boomb εχεις προίκα, η να παω στη Qyarrdeen poy τολάχιστον εχει απιστευτο κολί εε??
εεε?  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παιδιά ένα είναι το θέμα: βγάζεις 10, τρώς τα 8 . τα υπολποιπα είναι για την δύσκολη στιγμή. Oποιος το ξέχασε η δεν τόμαθε την εχει βάψει. Θα χρωστάει πάντα.και φταιει ο ίδιος και κανείς άλλος.

εμένα ο ντάντι μου μου το έμαθε αυτό με τα 10 και τα 8, οπότε προίκα έχω... αλλά έχω χάλια κώλο  :dancing: :dancing:
διαλέγεις και παίρνεις, διλήμματα, διλήμματα...  :2funny: :2funny: :2funny:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΔΗΛΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ. Μη το ξεχνάμε αυτό. Αυτη η υστερία κατα των κερδων σε αυτη τη χωρα, με εκνευριζει. όσο το (νομιμο) κέρδος φορτώνεται με ενοχές, τόσο πισω πηγαινουμε. μακάρι ολοι οι κερδοζοντες να τα δηλωναν, ουτε δημοσιονομικό ούτε τιποτα δεν θα ειχαμε.
Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε μου.Αλλά μία τόσο παρασιτική και μη παραγωγική εργασία όσο είναι αυτή των τραπεζών όσο περισσότερο κερδοφόρα είναι τόσο περισσότερα χρήματα αφαιρούνται από την πραγματική οικονομία.Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι αυτά τα κέρδη είναι προερχόμενα από εσένα,από εμένα,από οποιονδήποτε μαλάκα δεν κάνει καλή οικονομική διαχείριση.Άρα με μαθηματική ακρίβεια όταν στεγνώσει η πραγματική οικονομία από ρευστό τι θα συμβεί?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε μου.Αλλά μία τόσο παρασιτική και μη παραγωγική εργασία όσο είναι αυτή των τραπεζών όσο περισσότερο κερδοφόρα είναι τόσο περισσότερα χρήματα αφαιρούνται από την πραγματική οικονομία.Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι αυτά τα κέρδη είναι προερχόμενα από εσένα,από εμένα,από οποιονδήποτε μαλάκα δεν κάνει καλή οικονομική διαχείριση.Άρα με μαθηματική ακρίβεια όταν στεγνώσει η πραγματική οικονομία από ρευστό τι θα συμβεί?
μπορείς νά τεκμηριωσεις τό παρασιτικη και μή παραγωγική,διότι βγάζω τό συμπερασμα ότι πιστεύεις ότι δέν πρεπει να υπαρχουν τραπεζες οποτε θά πρεπει νά τεκμηριωσεις πός θά γίνει οικονομικη αναπτυξη χωρίς τραπεζες???

CHRISTOS_COIN

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα

πραγματικος διαλογος στην ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΕΓΩ)Γεια σας... μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο το τοκοι μη ανατοκισμενοι που εχετε βαλει
εκτος απο τους τοκους του λογαριασμου της πιστωτικης.?
(ΤΑΜΙΑΣ)....
(ΕΓΩ) θα μου πειτε ?
(ΤΑΜΙΑΣ)....
(ΕΓΩ) Τι θα γινει δεσποινις ?
(ΤΑΜΙΑΣ) Δεν ξερω, ποσα θα βαλετε ?
(ΕΓΩ) Ποσο ειναι το υπολοιπο ?
(ΤΑΜΙΑΣ) 76 ΕΥΡΟ ΚΑΙ 9 ΛΕΠΤΑ
(ΕΓΩ) ΩΡΑΙΑ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ...

Απο τοτε οποτε θελω να μου παρει τσιμπουκι η ταμιας και η διευθυντρια περναω απο την ΤΡΑΠΕΖΑ της γειτονιας μου
και οι δυο κυριες το προσφερουν προκειμενου να μην ακυρωσω την καρτουλα....

ρε μονο με κοψιμο στα λεφτα καταλαβαινουν  οι τυποι....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εμένα ο ντάντι μου μου το έμαθε αυτό με τα 10 και τα 8, οπότε προίκα έχω... αλλά έχω χάλια κώλο  :dancing: :dancing:
διαλέγεις και παίρνεις, διλήμματα, διλήμματα...  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν είμαι καλά!! εχω βαριά αρρώστια κολί -τιδα(quardeen-tida!!!! )
χεχεχε :2funny: :2funny:

plumer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
θά προσπαθήσω νά σας εξηγήσω όσο ποιό απλά γίνετε ποιά είναι η διαδικασία τού πλειστηριασμού
από την στιγμή πού κάποιος σού χρωστάει λεφτά ειτε τράπεζα είτε ιδιότης υπάρχει μιά διαδικασία πού λέγετε διαταγή πληρωμής..
αυτή η διαδικασία κρατάει αρκετό χρόνο καί φέτος μέχρι κάποιο ποσό έχουν απαγορευτεί οί πλειστηριασμοί..
ειναι μιά διαδικασία χρονοβορα πού μπορείς νά τήν καθυστερήσεις μέ διάφορα νομικά τεχνασματα καί εντω μεταξύ νά πουλήσεις τό ακινητό σου προσημειωμένο καί θά πρέπει νά ταχτοποιηθει η τράπεζα καί ο ωφειλετης γιά νά γίινει η αγοραπωλησια διαφορετικά ο νέος αγοραστης θά φάει τό ακίνητο στο κεφαλι δηλαδή θά πρεπει νά πληρώσει αυτός τό χρεος..
οι περισσοτεροι σχεδόν πλειστηριασμοι δέν γίνοντε διότι έστω καί τήν τελευταια στιγμή οί ωφειλετες διά μαγείας βρίσκουν τά χρήματα σύν τού ότι ο πωλητής πού χρωστάει πρίν τον πλειστηριασμό έχει προλάβει καί έχει πουλήσει τό ακίνητο..
είναι μεγίστη μαλακία νά χρωστάς καί νά περιμένεις μέχρι τήν τελευταια στιγμη νά βρείς τά λεφτα
θά μπορούσα νά γραψω 3 σελιδες αλλά δέν έχω χρόνο..
οί τράπεζες σέ αντίθεση ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΣ κοιτάνε νά κάνουν διευκολύνσεις καί διακανονισμους στους ωφειλετες τους πρίν μπουν σε αυτή τήν διαδικασία καί πολλές φορές μπένει καί ο ανθρωπινος παραγοντας,διευθυντές κλπ..μήν μηδενίζουμε τά πάντα
Βοηθάω...
Υπάρχουν και τα κοράκια, τα οποία εμφανίζονται "πετώντας" όταν βγει η διαταγή, και εξαφανίζονται μαγικά οταν τελειώσει η "πώληση"...
Μάλλον και ο τύπος παραπάνω αυτό ήθελε να πεί. Αμα βγεί διαταγή δεν υπάρχει πώληση, αλλά πλιάτσικο... :sunglasses:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπορείς νά τεκμηριωσεις τό παρασιτικη και μή παραγωγική,διότι βγάζω τό συμπερασμα ότι πιστεύεις ότι δέν πρεπει να υπαρχουν τραπεζες οποτε θά πρεπει νά τεκμηριωσεις πός θά γίνει οικονομικη αναπτυξη χωρίς τραπεζες???
Φαντάζομαι φίλε μου ότι θα σου είνα πιο εύκολο να μου τεκμηριώσεις με ποιό τρόπο είναι παραγωγικές οι τράπεζες και ποιό είναι ακριβώς το προιόν το οποίο παράγουν(εκτός από τα κέρδη των μετόχων βεβαίως-βεβαίως).
Όσο για το αν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς τράπεζες,η απάντηση είναι μάλλον εύκολη.ΟΧΙ.
Αλλά αυτ΄λο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μας βάζουν κολοδάκτυλο (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και να λέμε και ότι μας αρέσει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom