You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λάθος ... είναι πετυχημένος έμπορος ... και εσύ (όχι εσύ προσωπικά) ανώριμος μαλάκας!!!Δεν ξέρω αν θυμάστε. Πριν κανα-δυο χρόνια είχαν βγάλει ενα τύπο στην tv που χρώσταγε της μηχαλους στις τράπεζες, θα του παίρνανε το σπίτι της μάνας του, και όλο το σχετικό story... Ο τύπος ηταν αυτιστικός!! Δηλαδή boomb "κυριολεκτικά ηλίθιος"! Αυτούνου του τύπου του δώσανε λεφτά!!
Φυσικά και δεν δανείστικε κανένας χωρίς να το θέλει. Όλοι κάτι θέλανε. 'Aμα δεν έχεις μια, και ζητάς Ferrari είσαι μαλάκας. Αυτός όμως που θα δώσει τη Ferrari στο μαλάκα με σκοπό να του φάει το σπίτι, είναι απατεώνας!
Ο μέγας Βολταίρος έλεγε ότι 9 στους 10 ανθρώπους είναι βλάκες ... οπότε και λίγο λες ...Δεν μπορεί όμως το 60-70% της χώρας να είναι μαλάκες και να μην μπορούν να κουμαντάρουν το πορτοφόλι τις ανάγκες και τα θέλω τους. Και μάλιστα η μαλακία να τους μπαστακώθηκε στο κεφάλι τα τελευταία 10-20 χρόνια!!
Ναι ... ο κομπλεξικός Έλληνας από τότε που είχε εύκολη πρόσβαση σε χρήμα έδειξε την ποιότητα του ... αυτοπραγματώθηκε!!!
Το θέμα είναι ότι τώρα κλαίγεται ... ... τώρα στον δρόμο, στην ψάθα (πρώην) φαντασμένο ανθρωπάριο...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μπορείς νά δώσεις κλειστή προσφορά κανένας δέν το απαγορευει ρώτα τον δικηγορο σου εαν δεν με πιστευεις
επίσης ο νομος΄λεει οτι τό ακινητο δν μπορει να εκπληστηριαζετε σε τιμη κατωτερη της αντικειμενικης αξιας..
συμβουλή. θελει μεγαλη προσοχη διοτι τωρα που αλλαξε ο νομος μπορει εντελει να το αγορασεις το ακινητο ακριβοτερα απο την τιμη της αγορας
άσε που ολοι διαβαζουν εφημεριδεςκλπ
ευκαιριες υπαρχουν μονο στα ακριβα η πολύ ακριβά ακίνητα..
εσύ που είσαι στα πράγματα ρε φίλε, λύσε μου την απορία. Πως γίνεται, μεσίτης ή πολίτης, να αγοράσει σπίτι σα γουρούνι στο σακί χωρίς ναχει δικαίωμα να το δει μέσα? πάντα τοχα απορία...
μέ τήν παλιά διαδικασία τών πλειστηρειασμών κοράκια κλπ ήταν στήν μιση τιμή οπότε λογικό νά ρισκάρειεσύ που είσαι στα πράγματα ρε φίλε, λύσε μου την απορία. Πως γίνεται, μεσίτης ή πολίτης, να αγοράσει σπίτι σα γουρούνι στο σακί χωρίς ναχει δικαίωμα να το δει μέσα? πάντα τοχα απορία...
μέ τήν καινουργια διαδικασία συν τόν νόμο τόν καινουργιο από μαλακία...
σπάνια στούς νέους πληστηριασμούς θα΄ βρείς σπίτι ευκαιρία τό πολύ 20% τής αξιας κάτω εκτός καί άν είναι πολύ ακριβό η μεγάλο...
στά οικόπεδα βιομηχανικούς χώρους μαγαζιά κλπ εκεί τό πράμα αλλάζει διότι δέν χρειαζετε νά μπείς μέσα,..τό βλέπεις καί απεξω..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μέ τήν παλιά διαδικασία τών πλειστηρειασμών κοράκια κλπ ήταν στήν μιση τιμή οπότε λογικό νά ρισκάρει
μέ τήν καινουργια διαδικασία συν τόν νόμο τόν καινουργιο από μαλακία...
σπάνια στούς νέους πληστηριασμούς θα΄ βρείς σπίτι ευκαιρία τό πολύ 20% τής αξιας κάτω εκτός καί άν είναι πολύ ακριβό η μεγάλο...
στά οικόπεδα βιομηχανικούς χώρους μαγαζιά κλπ εκεί τό πράμα αλλάζει διότι δέν χρειαζετε νά μπείς μέσα,..τό βλέπεις καί απεξω..
και το 20% σε ένα σπίτι 300 χιλιάδων ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
και το 20% σε ένα σπίτι 300 χιλιάδων ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο...
αξιζει να το ρισκαρεις αν εχεις τα μετρητα.
αν πρεπει να ξεπουληθεις για να βρεις αυτο το μικροποσον τοτε ναι, δεν αξιζει
ασε που πανω κατω μπορεις να δεις τα σχεδια απο την αδεια της πολεοδομιας
το παν ειναι να εχεις καλη πληροφορηση
1)σού προκαλεί θλίψη πού ε΄χουν κερδοφορία επομένως καί υψηλή φορολογία...1)Είμαστε φτωχή χώρα. Που στο διάολο τα βρίσκουν και τα βγάζουν τόσα εκατομμύρια κέρδη, εν μέσω κρίσης κιόλας
2)Ποιό πληθωρισμό ρε παλικάρι? Το 2%?
3)Ας μην κρατούσαν το κράτος απο τα αρχίδια οι τράπεζες, αφού αυτές αγοράζουν τα ομόλογα του, και θα βλέπαμε αν λειτουργεί ο ανταγωνισμός στις τράπεζες. Τυχαία έχουν όλες τεράστια διαφορά στα επιτόκια καταθέσεων/χορηγήσεων.
Είπαμε, που και που να υπερασπιζόμαστε οτι μας κατέβει και να γράφουμε και καμιά μαλακία
2 έχεις υπολογίσει τά έξοδά τους καί τό ρίσκο ..ξέρεις τί σημαίνει RISK MANAGEMENT??
ομολογα αγοραζουν όλες οί τράπεζες τού κόσμου καί όχι μόνο ελληνικές..
φίλε έχουν προβλήματα οί τράπεζες καί γίνοντε καί παρατυπιες αλλά μήν μηδενιζουμε τά πάντα σέ αυτή τήν χώρα..
μήν μπερδευετε τόν όρο τής αισχροκερδειας τής κερδοσκοπιας μέ τόν όρο τής ακρίβειας καί αυτό δέν ισχύει μόνο στίς τράπεζες..μήν βλέπυμε επιφανεικα τά πράματα..
διαβασε τί έχω γράψει από τήν αρχή πού ανοιξα τό ποστ..καί άς μήν συμφωνείς..
έχετε δίκηο γιά ακριβά σπίτια έτσι είναι..αλλά υπάρχουν περιοχες πού δέν υπάρχουν σχέδια τής πολεοδομια όπως αθήνα κέντρο πού δέν υπάρχει πρίν το 60..αξιζει να το ρισκαρεις αν εχεις τα μετρητα.
αν πρεπει να ξεπουληθεις για να βρεις αυτο το μικροποσον τοτε ναι, δεν αξιζει
ασε που πανω κατω μπορεις να δεις τα σχεδια απο την αδεια της πολεοδομιας
το παν ειναι να εχεις καλη πληροφορηση
άν θέλεις τήν συμβουλή μου πρόσεξε 2 φορές περισσότερο άμα είναι νά πάρεις απο πλειστηριασμό καί οχι πμ γιά πληροφοριες δέν απευθυνομε μόνο σέ σένα ..υπάρχει πολυ πόνος...
είναι σκληρή διαδικασία αλλά δέν γίνετε καί αλλιως...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
έχετε δίκηο γιά ακριβά σπίτια έτσι είναι..αλλά υπάρχουν περιοχες πού δέν υπάρχουν σχέδια τής πολεοδομια όπως αθήνα κέντρο πού δέν υπάρχει πρίν το 60..
άν θέλεις τήν συμβουλή μου πρόσεξε 2 φορές περισσότερο άμα είναι νά πάρεις απο πλειστηριασμό καί οχι πμ γιά πληροφοριες δέν απευθυνομε μόνο σέ σένα ..υπάρχει πολυ πόνος...
είναι σκληρή διαδικασία αλλά δέν γίνετε καί αλλιως...
εγω δεν παιρνω σπιτια απο πλειστηριασμο. ξερω πως υπαρχει πόνος αλλα κυριως υπαρχει τεραστια άγνοια του δανειολήπτη για να φτασει ως εκει
φίλε έτσι είναι αλλά υπάρχουν καί εξαιρεσεις..ξέρεις τί είναι νάχεις οικογενεια μέ παιδια καί νά σου κάτσι μιά στραβή στήν δουλειά σου..νά φάς πχ φέσι από κανένα πελάτη πού μέχρι τώρα πλήρωνε..καί νά χρωστάς στήν τράπεζα..άσε τάχω ζήσει μέ μια παλατισα μου πού χρωσταγε σέ ιδιώτη οχι σέ τράπεζα...εγω δεν παιρνω σπιτια απο πλειστηριασμο. ξερω πως υπαρχει πόνος αλλα κυριως υπαρχει τεραστια άγνοια του δανειολήπτη για να φτασει ως εκει
οι τράπεζες ειναι πολύ ποιο ανθρώπινες από τόύς ιδιότες..τό κάθαρμα δέν εδωσε στήν γυναίκα ούτε ένα μήνα παραταση...
αυτό πού με λειπεί εδώ μέσα είναι ότι πολλοί πού γράφουν εναντια στίς τράπεζες είναι πολύ ποιό σκληροι από αυτές σέ πελάτες πού χρωστάνε νάσε σίγουρος φιλαρακο..
από υποκρισια εδώ μεσα....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
φίλε έτσι είναι αλλά υπάρχουν καί εξαιρεσεις..ξέρεις τί είναι νάχεις οικογενεια μέ παιδια καί νά σου κάτσι μιά στραβή στήν δουλειά σου..νά φάς πχ φέσι από κανένα πελάτη πού μέχρι τώρα πλήρωνε..καί νά χρωστάς στήν τράπεζα..άσε τάχω ζήσει μέ μια παλατισα μου πού χρωσταγε σέ ιδιώτη οχι σέ τράπεζα...
οι τράπεζες ειναι πολύ ποιο ανθρώπινες από τόύς ιδιότες..τό κάθαρμα δέν εδωσε στήν γυναίκα ούτε ένα μήνα παραταση...
αυτό πού με λειπεί εδώ μέσα είναι ότι πολλοί πού γράφουν εναντια στίς τράπεζες είναι πολύ ποιό σκληροι από αυτές σέ πελάτες πού χρωστάνε νάσε σίγουρος φιλαρακο..
από υποκρισια εδώ μεσα....
αμ δεν τα ξερω?
με εξαιρεση τη eurobank δεν ξερω τραπεζα που να βιαζεται τοσο πολυ να βγαλει ακινητο σε πλειστηριασμο και να εκβιαζει
ο ιδιοκτητης εχει τη δυνατοτητα προκειμενου να μην βγει στο σφυρι το σπιτι για 50-60 χιλιαρικα να το πουλησει για 200.
φανταζομαι οτι θα βρεθουν αγοραστες πριν του το παρει η τράπεζα.
και ειμαι φιλεναδα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[Αυτά να τα γράψεις σε σάιτ ανηλίκων...
Όποιος ενήλικος την έχει πατήσει είναι άξιος της μοίρας του ... μακάρι να ψοφήσει στην πείνα ...] SIRTIMID
Όποιος ενήλικος την έχει πατήσει είναι άξιος της μοίρας του ... μακάρι να ψοφήσει στην πείνα ...] SIRTIMID
Με σας τους δύο τελικά δεν μπορώ να συννενοηθώ.Φυσικά και δεν μπορώ να σας επιβάλλω τη γνώμη μου-ούτε και θέλω- αλλά από τα γραφόμενά σας,δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.Οικονομικά εξασφαλισμένους σας κόβω οπότε έξω από το χορό ,βαράμε παλαμάκια!Εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση που βρέθηκαν πολύ κοντινά μου άτομα,όχι γιατί ήθελαν μπουζούκια και γκομενες αλλά γιατί δεν είχαν 1 ευρώ να αγοράσουν ψωμί!Απίθανο στην Αθήνα του 2009?Και όμως αληθινό..Και αυτό προέκυψε από τις κάρτες που στελναν αβερτα οι τραπεζες!Με 11000 το χρονο εκκαθαριστικο,του είχαν χορηγησει τρεις πιστωτικές με 15.000 η καθαμια!!!Και μόλις καθαρισε με τοκογλύφο,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η EUROBANΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ 10.000 ΟΡΙΟ!!!!Εκει διαφωνώ μαζί σας.Δεν είμαστε όλοι Οικονομολογοι για να γνωρίζουμε ΣΕΠΕ και επιτόκια....Αρα κάποιος πρεπει να μας προφυλάσσει.Αλλά μάλλον μιλάω σε μη ευήκοα ώτα...δηλαδή ο μαλάκας θα είσαι εσύ που το ζητάς, όχι αυτός που θα το υπογράψει?
θα το υπογράψει με την ελπίδα μετά να κλαφτεί και να γλιτώσει? γιατί τότε δε μιλάμε για κακόμοιρο φτωχαδάκι, μιλάμε για μέγιστο ελληναρά κακομοίρη κουτοπόνηρο.
Δεν λέω ότι οι τράπεζες είναι άγιοι, λέω ότι όταν δεν έχεις κανένα μέτρο στο πόσα χρωστάς και πόσα δανείζεσαι, όταν παίρνεις δάνεια και χρησιμοποιείς πιστωτικές αλόγιστα και μετά σε πνίγουν τα χρέη φταις εσύ, και όταν αντί να αναλάβεις την ευθύνη για τις πράξεις σου κλαψομουνιάζεσαι για να σε λυπηθούν οι άλλοι, ενώ έχεις πέσει πρώτα θύμα του εαυτού σου, δεν έχω λόγο να σε λυπηθώ.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
.Δεν είμαστε όλοι Οικονομολογοι για να γνωρίζουμε ΣΕΠΕ και επιτόκια....Αρα κάποιος πρεπει να μας προφυλάσσει.Αλλά μάλλον μιλάω σε μη ευήκοα ώτα...
κοιτα, πολλοι δεν ξερουν απο επιτοκια
για αυτο κατι φουκαραδες που πανε για σστεγαστικο δεν ρωτανε επιτοκια και μαλακιες
ρωτανε: ΤΙ ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ???
αυτο ολοι το καταλαβαινουν...
υπαρχουν και οι μαλάκες: "πόσο δανειο μπορω να παρω?"
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Με σας τους δύο τελικά δεν μπορώ να συννενοηθώ.Φυσικά και δεν μπορώ να σας επιβάλλω τη γνώμη μου-ούτε και θέλω- αλλά από τα γραφόμενά σας,δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.Οικονομικά εξασφαλισμένους σας κόβω οπότε έξω από το χορό ,βαράμε παλαμάκια!Εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση που βρέθηκαν πολύ κοντινά μου άτομα,όχι γιατί ήθελαν μπουζούκια και γκομενες αλλά γιατί δεν είχαν 1 ευρώ να αγοράσουν ψωμί!Απίθανο στην Αθήνα του 2009?Και όμως αληθινό..Και αυτό προέκυψε από τις κάρτες που στελναν αβερτα οι τραπεζες!Με 11000 το χρονο εκκαθαριστικο,του είχαν χορηγησει τρεις πιστωτικές με 15.000 η καθαμια!!!Και μόλις καθαρισε με τοκογλύφο,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η EUROBANΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ 10.000 ΟΡΙΟ!!!!Εκει διαφωνώ μαζί σας.Δεν είμαστε όλοι Οικονομολογοι για να γνωρίζουμε ΣΕΠΕ και επιτόκια....Αρα κάποιος πρεπει να μας προφυλάσσει.Αλλά μάλλον μιλάω σε μη ευήκοα ώτα...
μα δεν διαφωνώ ότι οι τράπεζες είναι αδίστακτες και ότι κάνουν τα πάντα να σε δελεάσουν για να φερθείς σαν μαλάκας...
και οι πιστωτικές φυσικά δεν είναι κάτι κακό, ΕΦΟΣΟΝ ξέρουμε να τις χρησιμοποιούμε. Όταν τις χρησιμοποιούμε σαν να βρήκαμε ξαφνικά λεφτά που δεν έχουμε, φυσικό είναι να καταλήξουμε να μην έχουμε ούτε για ψωμί. Εγώ καμία σχέση με οικονομολόγο δεν έχω, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται να ξοδεύω περισσότερα από όσα έχω. Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτεί κανείς? Επίσης αν θελήσω να πάρω δάνειο θα το ψάξω το θέμα, δε θα πω στην πρώτη τηλεφωνήτρια που θα με πάρει για ενημέρωση "εντάξει κοπελιά, κλείσαμε".
Πρώτα προφυλασσόμαστε εμείς από τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ λάθος επιλογές. Από τη στιγμή που η πτώχευση είναι δικός σου λάθος χειρισμός, δεν βλέπω πού φταίει η τράπεζα. Ας στείλει όσες κάρτες θέλει, εσύ αν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου θα ξοδεύεις μόνο όσα σε παίρνει.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
κοιτα, πολλοι δεν ξερουν απο επιτοκια
για αυτο κατι φουκαραδες που πανε για σστεγαστικο δεν ρωτανε επιτοκια και μαλακιες
ρωτανε: ΤΙ ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ???
αυτο ολοι το καταλαβαινουν...
υπαρχουν και οι μαλάκες: "πόσο δανειο μπορω να παρω?"
ναι ρε αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι που να τους προστατεύουν αφού κάνουν αυτή τη μαλακία?
έλεος δηλαδή, ακόμα και στο κράτος βλέπει τη μανούλα του ο έλληνας??
(δεν το λέω σε σένα, ούτε στους άντρες του σάιτ, για να μην παρεξηγηθώ )
Ρε αδερφέ ... μου φαίνεται ότι γράφεις σωστά και ώριμα...[Αυτά να τα γράψεις σε σάιτ ανηλίκων...
Με σας τους δύο τελικά δεν μπορώ να συννενοηθώ.Φυσικά και δεν μπορώ να σας επιβάλλω τη γνώμη μου-ούτε και θέλω- αλλά από τα γραφόμενά σας,δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.Οικονομικά εξασφαλισμένους σας κόβω οπότε έξω από το χορό ,βαράμε παλαμάκια!Εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση που βρέθηκαν πολύ κοντινά μου άτομα,όχι γιατί ήθελαν μπουζούκια και γκομενες αλλά γιατί δεν είχαν 1 ευρώ να αγοράσουν ψωμί!Απίθανο στην Αθήνα του 2009?Και όμως αληθινό..Και αυτό προέκυψε από τις κάρτες που στελναν αβερτα οι τραπεζες!Με 11000 το χρονο εκκαθαριστικο,του είχαν χορηγησει τρεις πιστωτικές με 15.000 η καθαμια!!!Και μόλις καθαρισε με τοκογλύφο,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η EUROBANΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ 10.000 ΟΡΙΟ!!!!Εκει διαφωνώ μαζί σας.Δεν είμαστε όλοι Οικονομολογοι για να γνωρίζουμε ΣΕΠΕ και επιτόκια....Αρα κάποιος πρεπει να μας προφυλάσσει.Αλλά μάλλον μιλάω σε μη ευήκοα ώτα...
Αλλά πες μου ... με τι φταίει η τράπεζα αν εσύ δεν ξέρεις τα όρια σου?
Είμαι εξασφαλισμένος? ... ναι κατά μία έννοια είμαι αλλά και όχι ταυτόχρονα...
The sky is the limit ... νομίζεις ότι και ένας "εξασφαλισμένος" (με την απόλυτα σχετικότητα που αυτό εμπεριέχει) ... δεν μπορεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα?
Ξέρω ανθρώπους των 1000 ευρώ που ζουν αξιοπρεπέστατα (απίστευτο ε!) και ανθρώπους των καθαρών 50.000 ευρώ που πεινάνε και ανθρώπους των 1 εκ. ευρώ τζίρου που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια ... ναι ξέρω!
Και επειδή οι νεοΈλληνες είμαστε αρχαιολάγνοι ... άκου κάτι καλό και διαχρονικό που είχε πει ο Αριστοτέλης ... Ευδαίμονες είναι όχι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά, αλλά αυτοί που έχουν περισσότερη αρετή από τα χρήματα που κατέχουν... ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εσυ κοπελιά μπορεί να καταλαβαίνεις τι σημαίνει να δανείζεσαι ΑΚΡΙΒΟ ΧΡΗΜΑ.Ο άλλος όμως που είναι χωμένος ως τα μαλιά,από αυτό καθ'αυτό το ακριβό χρήμα,το καταλαβαίνει?Τι να κάνω τωρα ,να σου μαθω θεωρία τοκοχρεωλυσιων στο bourdela.tv?Να σου πω απλώς ότι σε ενα ανοιχτο δανειο 50.000 η δόση σου ειναι 750 ευρώ.Ξερεις πόσα πάνε στο κεφαλαιο απο αυτό το ποσό?ΟΥΤΕ ΤΑ 200-250..Εκεί ειναι όλο το ζουμι...Να βάζεις σε ενα χρονο 9.000 (750Χ12) και το υπόλοιπο κεφάλαιο σου ,να μην είναι 41000 συν 11% αλλά 47000!!!Πως βγηκε αυτό ?ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ !!!μα δεν διαφωνώ ότι οι τράπεζες είναι αδίστακτες και ότι κάνουν τα πάντα να σε δελεάσουν για να φερθείς σαν μαλάκας...
και οι πιστωτικές φυσικά δεν είναι κάτι κακό, ΕΦΟΣΟΝ ξέρουμε να τις χρησιμοποιούμε. Όταν τις χρησιμοποιούμε σαν να βρήκαμε ξαφνικά λεφτά που δεν έχουμε, φυσικό είναι να καταλήξουμε να μην έχουμε ούτε για ψωμί. Εγώ καμία σχέση με οικονομολόγο δεν έχω, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται να ξοδεύω περισσότερα από όσα έχω. Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτεί κανείς? Επίσης αν θελήσω να πάρω δάνειο θα το ψάξω το θέμα, δε θα πω στην πρώτη τηλεφωνήτρια που θα με πάρει για ενημέρωση "εντάξει κοπελιά, κλείσαμε".
Πρώτα προφυλασσόμαστε εμείς από τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ λάθος επιλογές. Από τη στιγμή που η πτώχευση είναι δικός σου λάθος χειρισμός, δεν βλέπω πού φταίει η τράπεζα. Ας στείλει όσες κάρτες θέλει, εσύ αν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου θα ξοδεύεις μόνο όσα σε παίρνει.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ναι ρε αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι που να τους προστατεύουν αφού κάνουν αυτή τη μαλακία?
έλεος δηλαδή, ακόμα και στο κράτος βλέπει τη μανούλα του ο έλληνας??
(δεν το λέω σε σένα, ούτε στους άντρες του σάιτ, για να μην παρεξηγηθώ )
μα ακριβως αυτο λεω, οτι δεν τους φταινε οι νομοι αυτοι που οπως ειπες συμπεριφερονται σαν να βρηκαν λεφτα
οποιος σκεφτεται ,παιρνοντας ενα δανειο, ποση ειναι η δόση και αν εχει να την πληρωσει κατα κανονα δεν αποτυγχανει
οσοι απλα κοιτανε να δανειστουν οσο περισσοτερο μπορουν ειναι λογικο να πεσουν εξω
και φυσικα δεν θα φταιει το κρατος, ο,τι επιτοκια και να χαν, ακομα και ατοκο δανειο να ηταν, πάλι εξω θα επεφταν....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Εσυ κοπελιά μπορεί να καταλαβαίνεις τι σημαίνει να δανείζεσαι ΑΚΡΙΒΟ ΧΡΗΜΑ.Ο άλλος όμως που είναι χωμένος ως τα μαλιά,από αυτό καθ'αυτό το ακριβό χρήμα,το καταλαβαίνει?Τι να κάνω τωρα ,να σου μαθω θεωρία τοκοχρεωλυσιων στο bourdela.tv?Να σου πω απλώς ότι σε ενα ανοιχτο δανειο 50.000 η δόση σου ειναι 750 ευρώ.Ξερεις πόσα πάνε στο κεφαλαιο απο αυτό το ποσό?ΟΥΤΕ ΤΑ 200-250..Εκεί ειναι όλο το ζουμι...Να βάζεις σε ενα χρονο 9.000 (750Χ12) και το υπόλοιπο κεφάλαιο σου ,να μην είναι 41000 συν 11% αλλά 47000!!!Πως βγηκε αυτό ?ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ !!!
υποστηριζεις οτι οι τραπεζες πρεπει να ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φίλε μου επιβεβαιώνεις αυτά που εγραψα και μπράβο σου.Είσαι απο τους τυχερούς σε αυτή τη ζωή.Μην προσπαθείς να μπεις στην ψυχολογία μας γιατί δε θα τα καταφέρεις.Απόλαυσε την ευδαιμονία σου και κανε το σταυρό σου να συνεχιστει.Απλώς μην εκφράζεις τόσο ακραία σχόλια του στυλ "να πάνε να ψοφήσουν",γιατί πονάει αδερφέ....Ρε αδερφέ ... μου φαίνεται ότι γράφεις σωστά και ώριμα...
Αλλά πες μου ... με τι φταίει η τράπεζα αν εσύ δεν ξέρεις τα όρια σου?
Είμαι εξασφαλισμένος? ... ναι κατά μία έννοια είμαι αλλά και όχι ταυτόχρονα...
The sky is the limit ... νομίζεις ότι και ένας "εξασφαλισμένος" (με την απόλυτα σχετικότητα που αυτό εμπεριέχει) ... δεν μπορεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα?
Ξέρω ανθρώπους των 1000 ευρώ που ζουν αξιοπρεπέστατα (απίστευτο ε!) και ανθρώπους των καθαρών 50.000 ευρώ που πεινάνε και ανθρώπους των 1 εκ. ευρώ τζίρου που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια ... ναι ξέρω!
Και επειδή οι νεοΈλληνες είμαστε αρχαιολάγνοι ... άκου κάτι καλό και διαχρονικό που είχε πει ο Αριστοτέλης ... Ευδαίμονες είναι όχι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά, αλλά αυτοί που έχουν περισσότερη αρετή από τα χρήματα που κατέχουν... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K