Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχει ενα σταθερο προνομιακο επιτοκιο για τους πρωτους 6 μηνες και μετα euribor....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΤΕΙΜΩ 1000 ΦΟΡΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Παραξενο που το λες αυτο.

Γιατι οπως το ψωμι ηταν απαραιτητο παντα σημερα ειναι απαραιτητασ τα δανεια.

Χωρις δανεια απλα δεν κανεις τιποτα..........

Οποιαδηποτε μορφη δανεισμου.

Απο τον απλο πολιτη μεχρι τις μεγαλες επιχειρησεις.

Ενα κρατος χωρις δανεια δε λειτουργει.

Το τραπεζικο συστημα ελεγχει τον κοσμο.

Και απο το 2011 που θα ειναι παρανομη η συναλλαγη πανω απο 1500ευρω ολοι μα ολοι θα αγοραζουν  μεσω τραπεζας τα παντα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εχει βγαλει κανεις πιστωτικη απο καταστηματα-σουπερ μαρκετ η' απο καρφουρ?

Εχει βγαλει κανεις πιστωτικη καρτα χωρις εκκαθαριστικο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τράπεζα Πειραιώς: Ενοποίηση συστημάτων με Γενική

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2014, η Τράπεζα Πειραιώς,  ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της ενοποίησης των συστημάτων της Γενικής Τράπεζας, στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής του Ομίλου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, όλοι οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες,  μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο  των 830 καταστημάτων,  των 1.850 ΑΤΜs και  των 470 μηχανημάτων Easypay.

Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες, χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους  την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank,  καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης  της Τράπεζας Πειραιώς.    

Η ενοποίηση των συστημάτων της Γενικής Τράπεζας, είναι η έκτη στη σειρά των ενοποιήσεων των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank, της Ελληνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Κύπρου, της CPB Bank και της Millenium Bank, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
είμαι γόνος οικογένειας υπαλλήλων τραπέζης, θα πω μόνο αυτά που έμαθα από αυτήν:
ΠΟΤΕ δε παίρνεις δάνειο, άμα πάρεις για το οτιδήποτε πρέπει τη πλειοψηφία των χρημάτων να την έχεις ήδη, αφότου την εκτελέσεις, κάνε το παν να ξεπληρώσεις άμεσα πχ νοίκιασε ένα δωμάτιο στο σπίτι που θα έχεις αγοράσει. Πάντα να σκέφτεσαι ότι μπορεί μια μέρα να μην έχεις τα λεφτά. Ποτέ πάντως δεύτερο δάνειο με ένα άλλο ήδη ανοιχτό, είναι αυτοκτονία, ας γκρινιάζει γυναίκα.

Πιστωτικές να αποφεύγονται, καλύτερα χρεωστικές επειδή είναι σαν μετρητά, και άμα κλαπούν χάνεις μόνο τα λεφτά με τα οποία τις έχεις φορτίσει, οπότε είσαι καλημένος και στη χειρότερη.

φιλική συμβουλή.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
είμαι γόνος οικογένειας υπαλλήλων τραπέζης, θα πω μόνο αυτά που έμαθα από αυτήν:
ΠΟΤΕ δε παίρνεις δάνειο, άμα πάρεις για το οτιδήποτε πρέπει τη πλειοψηφία των χρημάτων να την έχεις ήδη, αφότου την εκτελέσεις, κάνε το παν να ξεπληρώσεις άμεσα πχ νοίκιασε ένα δωμάτιο στο σπίτι που θα έχεις αγοράσει. Πάντα να σκέφτεσαι ότι μπορεί μια μέρα να μην έχεις τα λεφτά. Ποτέ πάντως δεύτερο δάνειο με ένα άλλο ήδη ανοιχτό, είναι αυτοκτονία, ας γκρινιάζει γυναίκα.

Πιστωτικές να αποφεύγονται, καλύτερα χρεωστικές επειδή είναι σαν μετρητά, και άμα κλαπούν χάνεις μόνο τα λεφτά με τα οποία τις έχεις φορτίσει, οπότε είσαι καλημένος και στη χειρότερη.

φιλική συμβουλή.
εγω δεν ειμαι γονος κανενος αλλα ενα εμαθα . αν χρησιμοποιησεις σωστα ενα δανειο μια καρτα κτλ θα βγεις κερδισμενος

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγω δεν ειμαι γονος κανενος αλλα ενα εμαθα . αν χρησιμοποιησεις σωστα ενα δανειο μια καρτα κτλ θα βγεις κερδισμενος
Ο πατερας μου, απόστρατος Ναυαρχος..Πότέ δεν πηρε δανειο,ποτέ δεν εβγαλε καρτες..παιζει να ειναι μεσα στους 100 Ελληνες που δεν εχουν τετοια....
ΥΓ:Εγω φροντισα να αναπληρώσω το κενο του Πατερα..καποια στιγμη ,πρπει να ειχα και 20!!!!Τωρα 2 και με οριο 300 ευρω!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Το δάνειο το παίρνεις αν πιστεύεις πως η απόδοση του κεφαλαίου που θα δανειστείς θα ειναι μεγαλύτερη απο τον τόκο που θα πληρωσεις.

Όσον αφορά το θέμα τωρα, υπάρχει πιστωτική κάρτα με μηδενική συνδρομή;

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Γιατί άμα κλαπούν οι πιστωτικές τι χάνεις ; Απλώς δεν αποδέχεσαι τη χρέωση ! Ίσα ίσα που οι πιστωτικές είναι πιο ασφαλείς !

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Το δάνειο το παίρνεις αν πιστεύεις πως η απόδοση του κεφαλαίου που θα δανειστείς θα ειναι μεγαλύτερη απο τον τόκο που θα πληρωσεις.

Όσον αφορά το θέμα τωρα, υπάρχει πιστωτική κάρτα με μηδενική συνδρομή;

Εγώ έχω μία Alpha Bank Bonus την οποία είχα βγάλει πριν κάμποσα χρόνια (προ κρίσης) με μηδενική συνδρομή.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία για τις τράπεζες;
Δεν θέλω να πάρω το τμήμα παραπόνων της τράπεζας.

Πήγα σήμερα στην πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου δίνουν το διαφημιστικό φυλλάδιο που έχει 10 bullets για το ό,τι χρειάζεσαι για να ανοίξεις λογαριασμό.
Περιττό να πω ότι μόνο τεστ dna δε γράφει.

Λοιπόν, γράφουν σε αυτό το φυλλάδιο τον αριθμό απόφασης στο πάνω μέρος και αποκάτω έχει παραποιημένα τις προαπαιτήσεις που χρειάζεται.
Αυτοί ζητάνε τα εισοδήματά σου, ενώ η Τράπεζα της ελλάδος δεν το ζητάει αυτό.

αντιγράφω τι λέει η ττε στη σελίδα 12
Φυσικά πρόσωπα
1.
Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο
2.
Αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
3.
Eκδούσα αρχή
4.
Ημερομηνία και τόπος γέννησης
5.
Παρούσα Διεύθυνση κατοικίας
6.
Τηλέφωνο επικοινωνίας
7.
Ασκούμενο Επάγγελμα και παρούσα επαγγελματική διεύθυνση
8.
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ)
9.
Υπόδειγμα υπογραφής πελάτη

και η κωλοπειραιώς σου λέει
Φυσικά πρόσωπα
1.
Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο
2.
Αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
3.
Eκδούσα αρχή
4.
Ημερομηνία και τόπος γέννησης
5.
Εισοδήματα πελάτη
6.
Αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ)
7.
Παρούσα διεύθυνση κατοικίας
8.
Τηλέφωνο επικοινωνίας
9.
Ασκούμενο επάγγελμα και παρούσα επαγγελματική διεύθυνση
10.
Υπόδειγμα υπογραφής πελάτη

πάνε τα καριόλια και παίρνουν ό,τι στοιχεία θέλουν από τους ανενημέρωτους μαλάκες.
Εγώ έκανα τη δουλειά μου με 1 χαρτί, ούτε καν εκκαθαριστικό, με ένα απλό αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο
(αναφέρει αφμ, τόπο κατοικίας, κ.ο.κ.)

θέλω να πάρω τηλ. κάπου να τους κάνω καταγγελία και να τους γαμήσω.
πείτε μου που μπορώ να απευθυνθώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία για τις τράπεζες;
Δεν θέλω να πάρω το τμήμα παραπόνων της τράπεζας.

Πήγα σήμερα στην πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου δίνουν το διαφημιστικό φυλλάδιο που έχει 10 bullets για το ό,τι χρειάζεσαι για να ανοίξεις λογαριασμό.
Περιττό να πω ότι μόνο τεστ dna δε γράφει.

Λοιπόν, γράφουν σε αυτό το φυλλάδιο τον αριθμό απόφασης στο πάνω μέρος και αποκάτω έχει παραποιημένα τις προαπαιτήσεις που χρειάζεται.
Αυτοί ζητάνε τα εισοδήματά σου, ενώ η Τράπεζα της ελλάδος δεν το ζητάει αυτό.

αντιγράφω τι λέει η ττε στη σελίδα 12
και η κωλοπειραιώς σου λέει
πάνε τα καριόλια και παίρνουν ό,τι στοιχεία θέλουν από τους ανενημέρωτους μαλάκες.
Εγώ έκανα τη δουλειά μου με 1 χαρτί, ούτε καν εκκαθαριστικό, με ένα απλό αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο
(αναφέρει αφμ, τόπο κατοικίας, κ.ο.κ.)

θέλω να πάρω τηλ. κάπου να τους κάνω καταγγελία και να τους γαμήσω.
πείτε μου που μπορώ να απευθυνθώ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξέχασα να πω ότι μόλις μου "εξηγήσανε" τι θέλουν αυτοί για να μου ανοίξουν λογαριασμό και μου δώσανε το φυλλάδιο,
πήγα κατευθίαν και κατέβασα αυτό όπου αναφέρει τι υποχρεώσεις έχεις για να ανοίξεις λογαριασμό.
μόλις είδα τις διαφορές τράβαγα τα βυζιά μου.

επίσης στο Τηλέφωνο επικοινωνίας εκανα πίσω. δεν μπορούσα να δώσω το δικό μου γιατί έπρεπε να τραβηχτώ μέχρι κάποιο υποκατάστημα για να πάρω βεβαίωση για τον αριθμό, και είπα σε κάποιον που βρισκόταν κοντά στο κέντρο, να βγάλει και να μου στειλει το δικό του.
ούτε το τηλέφωνο του γραφείου δεν μπορούσα να βάλω. θέλανε υποχρεωτικά τηλέφωνο προσωπικό(για να σε ζαλίζουνε με τα διαφημιστικά, τις κάρτες, τα δάνεια και τις μαλακίες)

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Παραξενο που το λες αυτο.

Γιατι οπως το ψωμι ηταν απαραιτητο παντα σημερα ειναι απαραιτητασ τα δανεια.

Χωρις δανεια απλα δεν κανεις τιποτα..........

Οποιαδηποτε μορφη δανεισμου.

Απο τον απλο πολιτη μεχρι τις μεγαλες επιχειρησεις.

Ενα κρατος χωρις δανεια δε λειτουργει.

Το τραπεζικο συστημα ελεγχει τον κοσμο.

Και απο το 2011 που θα ειναι παρανομη η συναλλαγη πανω απο 1500ευρω ολοι μα ολοι θα αγοραζουν  μεσω τραπεζας τα παντα.
τι λες ρε μεγαλε που δεν κανεις τιποτα? δηλαδη δεν μπορεις να κανεις καποια χρονια οικονομια και με τα λεφτα που θα βγαλεις στην ακρη να κανεις την επενδυση που θελεις αντι να εισαι δεσμευμενος να πληρωνεις επιτοκια?
σε υποχρεωνει κανεις να ανοξεις επιχειρηση απο τα 20 και να πληρωνεις κερατιατικα στιος τραπεζες? κανε οικονομιες και ανοιξε το δικο σου μαγαζι μετα 10 χρονια αλλα να εισαι ξενοιαστος οτι δεν χρωστας πουθενα και να μην πληρωνεις τοκους=κερατιατικα.
και το κρατος δουλευει μια χαρα χωρις δανεια, εισπραττει απο φορολογουμενους που δεν ζοριζονται για να πληρωσουν δανεια στις τραπεζες και αν κανει και αυτο σωστα την κουμαντα του ξοδευει απο οσα εχει ηδη εισπραξει χωρις να δανειζεται και αυτο με την σειρα του με επιτοκια και να τα ψαχνει μετα απο χρονια πως θα τα βγαλει περα καλη ωρα σαν την χωρα μας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ευχαριστώ για το έντυπο.
μόλις έστειλα ένα παράπονο με μια φόρμα της ττε και έδωσα τηλ και μου γράφει ότι θα με πάρουνε τηλέφωνο.

ρε πούστη μου, παραποιούν αποφάσεις για να κάνουν παίρνουν προσωπικά δεδομένα. αδιανόητο

edit: αα τώρα είδα ότι είναι από την ένωση ελληνικών τραπεζών.
το φυλλάδιο που μου δώσανε είχε το λόγκο τους πάνω :2funny: με τις επιπλέον απαιτήσεις τους για το άνοιγμα του λογαριασμού.
λέω να μην πάω να τους μαρτυρήσω για τις παρατυπίες τους.
Θα περάσω αύριο από την τράπεζα να παρω και το φυλλάδιο να το έχω για να το δείξω σε όποιον το ζητήσει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αναφερόμενος στο πιο πάνω σύνδεσμο έχω να προσθέσω ότι
μετά από επώνυμη καταγγελία στην ΤτΕ δεν επικοινώνησαν μαζί μου για την παραποίηση της απόφασής τους από μεριάς των τραπεζών για να κάνουν phishing προσωπικά δεδομένα από τους καταναλωτές το οποίο κατήγγειλα.
Ψάχνω πλέον κάποια πιο απτή μέθοδο για να σταματήσω την κοροϊδία/εξαπάτηση που υφίσταται ο πελάτης της τράπεζας(με φυσική παρουσία μου για την καταγγελία με τα κατάλληλα χαρτιά).

Απλά σας ενημερώνω ότι
με 2 έγγραφα ανοίγεται λογαριασμό στην τράπεζα, είναι υποχρεωμένοι, τα οποία είναι.
ταυτότητα, κρατάνε αντίγραφο και επιβεβαιώνει τα 1-4 μπούλετ από το πιο πάνω λινκ
και αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο το οποίο επιβεβαιώνει τα υπόλοιπα εκτός του τηλεφώνου επικοινωνίας.
Για το τηλ. επικοινωνίας είτε λέτε ότι δεν έχετε, ή λέτε το τηλ σας και εάν σας ζητήσουν χαρτί από τον πάροχο, τους κάνετε μία υπεύθυνη δήλωση, είναι από ιδιώτη προς ιδιώτη ... δε χρειάζεται κ.ε.π. και μαλακίες για επικύρωση, και είστε κομπλέ.
ούτε εισοδήματα, ούτε ενημερώτητες με μισθούς ακίνητα κινητά και ό,τι άλλο έχετε δηλώσει.
Επίσης εάν έχετε λογαριασμό παλιό, εάν σας ζητήσουν πληροφορίες, τότε πάτε με το πιο πάνω έγγραφο της εφορίας το οποίο γράφει
ΑΦΜ,
οδό κατοικίας,
ΔΟΥ (συν το χρέος προς το δημόσιο το οποίο δεν το θέλουν)
τα οποία και είναι αρκετά με βάση την ΤτΕ.

Μην δίνετε επ' ουδενί στοιχεία, όχι μόνο σε τράπεζες αλλά σε οποιονδήποτε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μην ξεχάσω ότι ΔΕΝ χρειάζονται λογαριασμοί ΔΕΚΟ,
μην κάνετε μαλακία και τους δώσετε άσκοπα χαρτιά τα οποία αποδεικνύουν μόνο πόσο μαλάκες, ανενημέρωτοι και ανεύθυνοι πελάτες είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom