Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Βλέπουν οι τράπεζες πως δε πολυπουλάνε οι καρτούλες...κοινώς δε βρίσκουν κοροϊδα...και βάζουνε παιδάκια να τις πλασάρουνε σε καταστήματα ρούχων και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.Πρόσφατα μου την έπεσε μια της Citybank στα gloo...και μου τα κανε τσουρέκια να πάρω πιστωτική...μόνο πίπα δε μου πήρε...

να τανε και καλή..κάτι θα γινότανε...χαχα :pipa1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βλέπουν οι τράπεζες πως δε πολυπουλάνε οι καρτούλες...κοινώς δε βρίσκουν κοροϊδα...και βάζουνε παιδάκια να τις πλασάρουνε σε καταστήματα ρούχων και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.Πρόσφατα μου την έπεσε μια της Citybank στα gloo...και μου τα κανε τσουρέκια να πάρω πιστωτική...μόνο πίπα δε μου πήρε...

ας συμβληθουν πρωτα με τα στουντιο και θα το σκεφτουμε.... :rockon: :rockon:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μια κουβέντα μόνο σε όσους δε χρωστάνε μία στης τράπεζες (και καλά να 'ναι να μη χρωστάνε ποτέ) : παιδιά, υπάρχουν  επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζονται, αναπτύσσονται και επιτυγχάνουν με τραπεζικό δανεισμό. Άν οι τράπεζες καούν κλπ κλπ και οι δανειζόμενοι γαμηθούν κλπ κλπ, εσείς και πάλι δε θα χρωστάτε, αλλά ίσως να είστε σε λιγότερο καλή θέση.

Όταν ακούω να βρίζουν όσους έχουν δάνεια συλλήβδην, πραγματικά απορώ  :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΤΕΙΜΩ 1000 ΦΟΡΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να βγει αληθινό...
Πολύς κόσμος έχει πάρει δάνειο από τράπεζα και δεν έπαθε τίποτα στην τελική.

Προσωπικά αυτά τα παιδιά τα λυπάμαι...
Κυρίως διότι πρέπει να είσαι τελείως απελπισμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, άσε που τα καθίκια οι μανατζαραίοι εκτός του ότι τους φέρονται απαίσια, τους πουλάνε και το παραμύθι της προοπτικής πρόσληψης από την ίδια την τράπεζα (κατά κανόνα είναι νοικιαζόμενοι) αν πιάσουν τον "στόχο" και κατά κανόνα τους πετάνε σα στιμμένες λεμονόκουπες...

Τους μιλάω πάντα ευγενικά όπως ευγενικά αρνούμαι την προσφορά τους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αν αντί για μπατσούληδες βαρούσατε ceos και αντί για μαγαζάκια στο κέντρο σπαγατε τα κεντρικά των τραπεζών, ίσως να μην είσασταν 3.000 με όλη σχεδόν την κοινωνία απέναντί σας...

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Καλή χρονιά σε όλους...διαβάζω συνέχεια αγγελίες για έκδοση δανείων σε υπερδανεισμένους με 100% επιτυχία και χωρίς προσημείωση ακινήτου...γνωρίζει κανείς το μηχανισμό,είχε εμπειρία με κάποιο τέτοιο γραφείο κανείς?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σε όλους...διαβάζω συνέχεια αγγελίες για έκδοση δανείων σε υπερδανεισμένους με 100% επιτυχία και χωρίς προσημείωση ακινήτου...γνωρίζει κανείς το μηχανισμό,είχε εμπειρία με κάποιο τέτοιο γραφείο κανείς?
εχω ακουσει απο φιλο,οτι παιρνεις 100 και πληρωνεις 250.με καθε επιφυλαξη βεβαια,μιας και δεν γνωριζω ο ιδιος.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πρεπει να εχειs πολυ μεγαλη αναγκη και να εισαι μαυρισμενοs καργα για να καταφυγειs σε τετοια γραφεια.Συνηθωs λειτουργουν ωs εξηs.Εχουν δικουs τουs στιs τραπεζεs και παρακαμπτουν το μαυρισμα και αν ειναι να παρειs 3000 ευρω στην τσεπη σου θα πανε περιπου τα 2000 και εσυ θα πληρωνειs φυσικα για 3000.Η δευτερη πουστια που κανουν,σου βγαζουν μια πιστωτικη με ενα πιστωτικο οριο πχ 2000 σε υποχρεωνουν να παs σε ενα καταστημα π.χ.ηλεκτρικων να ψωνισειs π.χ.700 ευρω χωριs να παρειs τα πραγματα βεβαια και η συνεχεια γνωστη.Πληρωνειs για 2000 εσυ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πρεπει να εχειs πολυ μεγαλη αναγκη και να εισαι μαυρισμενοs καργα για να καταφυγειs σε τετοια γραφεια.Συνηθωs λειτουργουν ωs εξηs.Εχουν δικουs τουs στιs τραπεζεs και παρακαμπτουν το μαυρισμα και αν ειναι να παρειs 3000 ευρω στην τσεπη σου θα πανε περιπου τα 2000 και εσυ θα πληρωνειs φυσικα για 3000.Η δευτερη πουστια που κανουν,σου βγαζουν μια πιστωτικη με ενα πιστωτικο οριο πχ 2000 σε υποχρεωνουν να παs σε ενα καταστημα π.χ.ηλεκτρικων να ψωνισειs π.χ.700 ευρω χωριs να παρειs τα πραγματα βεβαια και η συνεχεια γνωστη.Πληρωνειs για 2000 εσυ

Και τελικά καταλήγεις στον ALFA TV με το σύμβουλο Νίκο να προσπαθεί να σου εξηγήσει ποιο είναι το προβλημά σου για να το λυσεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και τελικά καταλήγεις στον ALFA TV με το σύμβουλο Νίκο να προσπαθεί να σου εξηγήσει ποιο είναι το προβλημά σου για να το λυσεις;

Αυτό είναι το happy end της ιστορίας...
Το unhappy και πολύ συνηθέστερο είναι το χαντάκι με τα σπασμένα παϊδια...Αυτά τα γραφεία είναι εκσυγχρονισμένες εκδοχές τοκογλύφων οι οποίοι όταν κάνουν αναγκαστική εκτέλεση, κυριολέκτούν... :s&m_3:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αυτο ειναι στανταρ.Οσο για τα περι τοκογλυφιαs που λεει ο φιλοs δεν ειναι ετσι.Μολιs γινει η δουλεια ξεμπερδευειs με τα γραφεια και απλα χρωσταs στιs τραπεζεs.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυτό είναι το happy end της ιστορίας...
Το unhappy και πολύ συνηθέστερο είναι το χαντάκι με τα σπασμένα παϊδια...Αυτά τα γραφεία είναι εξυγχρονισμένες εκδοχές τοκογλύφων οι οποίοι όταν κάνουν αναγκαστική εκτέλεση, κυριολέκτούν... :s&m_3:

Μα, με το να σε πετάξουν στο χαντάκι δεν αυξάνουν τις εισπραξεις τους.  Οπότε γιατι να το κανουν;

Απο τι λεφτα συντηρούνται;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
συνηθωs οι τοκογλυφοι για να σου δανεισουν πολλα λεφτα σου υποθηκευουν οτι ακινητο εχειs και ειναι σιγουροι.Η σφαγη γινεται στα μικροτερα ποσα που κλαινε μανουλεs.Ξυλο,σπασιμο μελων του σωματοs και αλλα καλουδια :s&m_3:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα, με το να σε πετάξουν στο χαντάκι δεν αυξάνουν τις εισπραξεις τους.  Οπότε γιατι να το κανουν;

Απο τι λεφτα συντηρούνται;

Που και που πετάνε κανέναν για παραδειγματισμό...
Συνήθως αρκούνται σε απλό τσαλάκωμα και ως δια μαγείας, ο οφειλέτης βρίσκει τα λεφτά, ξέροντας ότι μπορεί να πάθει χειρότερα...
Το ηθικό δίδαγμα: Ου μπλέξεις...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

οι αγγελίες αφορούν το εξής

οι πιστωτικές κυρίως Εθνικής,Γιούρομπανκ και ΆΛφα σου επιτρέπουν να κάνεις από συγκεκριμένα μαγαζιά αγορές με άτοκες δόσεις,έστω και αν η κάρτα σου είναι φουλ,αρκεί να έχει ένα μικρό υπόλοιπο πάνω από 100 ευρώ το λιγότερο

πας λοιπόν με τον νταλαβερτζή στο Πλαίσιο και σου χτυπάει μια αγορά 3000 ευρώ ας πούμε σε 36 δόσεις.εσύ δν παίρνεις προιόντα φυσικά,αλλά ο νταλαβερτζής σου δίνει 1500(τα μισά) στο χέρι.
και εσύ αρχίζεις να πληρώνεις τις δόσεις( 3000/36=83 ευρώ το μήνα).μετά αυτός τα βρίσκει με το μαγαζί,παίρνει μεροκάματο και ο μαγαζάτορας πάει στην τράπεζα και παίρνει και τα 3000 ευρώ(αφού συνεργάζεται με αυτήν και έχει πλαφόν)

όλες οι αγγελίες αφορούν τέτοια διαδικασία

ΥΓ κάποιες κάρτες δεν εγκρίνουν την συνναλαγή,αν η κάρτα είναι φορτωμένη και έχει μικρό υπόλοιπο δεν περνάνε ούτε οι δόσεις(Σίτι μπανκ πχ)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι το δανειο χωρίς Εξασφαλίσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom