Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν αποποιουμαστε τις προσωπικες μας ευθυνες
αλλα οταν λεμε π.χ. οτι "ο τζογος με κατεστρεψε" δεν εννούμε οτι ο τζογος εβαλε προσωπικο στοιχημα να καταστρεψει τον εν λογω ανθρωπο ή οτι εξαναγκαστηκε να φαει μια περιουσια στα χαρτια, αλλα για ανθρωπινα παθη.

άρα
φταίει ο άνθρωπος που έχει αδυναμίες.
αρα ο αδύναμος τον πούλο με όποιον τρόπο είναι δυνατό.
είτε με τράπαζες, είτε με τοκογλύφους, είτε με φρουτάκια, είτε με καζίνα, είτε με πουτάνες..

Με όλες αυτές τις νόμιμες δλδ συναλλαγές.

Κοινώς με το νόμο της ζούγκλας και δη του ισχυροτέρου.

Να θυμήσω στις αιθέριες υπάρξεις του φόρουμ μας ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του ανθρώπου να ανταπεξέλθει στις αδυναμίες του απέναντι στα ισχυρότερα μέλη της φύσης και τις αντιξοότητες του περιβάλλοντός του.......

Συνεχίστε καλά το πάτε.
Οταν σας γαμάνε αντί αποπληρωμής χρεών (όπως στις πουτάνες από το πρώην ανατολικό μπλοκ) θα μου μιλάτε για ηθική και ανθρωποφαγία.
ΜΗ ξεχνιόμαστε.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΜΟΥ)ΣΑΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απάτη??
Αναγκαιότητα??.... μαλακία   :cum: μας να δανειζόμαστε και να ανοιγόμαστε??  :s&m_1:  :s&m_1: εμένα μόλις χθές μου ήρθε διαταγή πληρωμής 3000 απο alpha bank..... ειχα μείνει άνεργος για 7 περίπου μήνες, τώρα πατάω σιγα σιγα πάλι στα πόδια μου, αλλά λεφτά γι αυτή την διαταγή δεν υπάρχουν... τι να κάνω γαμώ τη τρέλα μου??? :think: :think: :think:
βάσει των θηλυκών του σάιτ ας πρόσεχες.
για τα λοιπά σου προτείνω να καταφύγεις στο συνήγορο του Πολίτη να σου δώσει λύσεις για την περίπτωσή σου.

Πήγαινε και σε ένα ΚΕΠ.

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Είναι πολύ απλό. Να βάλεις ένα δικηγόρο να κάνει Ανακοπή διαταγής πληρωμής. Θα σου πάρει 200€ ο δικηγόρος και θα κερδίσεις το ελάχιστο 1-1,5 χρόνο μέχρι να μπορούν να σου ζητήσουν ξανά πληρωμή. Αυτό έκανα και γω για μια φίλη μου και το ποσό ηταν 15,000€

Απάτη??
Αναγκαιότητα??.... μαλακία   :cum: μας να δανειζόμαστε και να ανοιγόμαστε??  :s&m_1:  :s&m_1: εμένα μόλις χθές μου ήρθε διαταγή πληρωμής 3000 απο alpha bank..... ειχα μείνει άνεργος για 7 περίπου μήνες, τώρα πατάω σιγα σιγα πάλι στα πόδια μου, αλλά λεφτά γι αυτή την διαταγή δεν υπάρχουν... τι να κάνω γαμώ τη τρέλα μου??? :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι πολύ απλό. Να βάλεις ένα δικηγόρο να κάνει Ανακοπή διαταγής πληρωμής. Θα σου πάρει 200€ ο δικηγόρος και θα κερδίσεις το ελάχιστο 1-1,5 χρόνο μέχρι να μπορούν να σου ζητήσουν ξανά πληρωμή. Αυτό έκανα και γω για μια φίλη μου και το ποσό ηταν 15,000€

αμα δεν έχει για δικηγόρο που θα πάει;
γι αυτό είπα στο Συνήγορο του Πολίτη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βάσει των θηλυκών του σάιτ ας πρόσεχες.
για τα λοιπά σου προτείνω να καταφύγεις στο συνήγορο του Πολίτη να σου δώσει λύσεις για την περίπτωσή σου.

Πήγαινε και σε ένα ΚΕΠ.

ρε γαμώ την τρέλα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν το ψάξει και βρει λύσεις, που σίγουρα υπάρχουν λύσεις για την περίπτωσή του, μπράβο του του ανθρώπου και μακάρι να ήξερα τη λύση για το πρόβλημά του.

Αν όμως πάρει κάρτα για να τα ξεπληρώσει αυτά και μετά πνιγεί σε διπλάσιο χρέος, ε τότε ναι, καλά να πάθει, ό,τι κι αν λες εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Αν η διαταγή πληρωμής είναι νόμιμη (δηλαδή προηγήθηκαν εξώδικα πριν την έκδοσή της) τότε δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα. Μόνο ο δικηγόρος μπορεί να ζητήσει ανακοπή διαταγής πληρωμής και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν περάσει 15 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή της διαταγής πληρωμής...

αμα δεν έχει για δικηγόρο που θα πάει;
γι αυτό είπα στο Συνήγορο του Πολίτη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άρα
είτε με τράπαζες, είτε με τοκογλύφους, είτε με φρουτάκια, είτε με καζίνα, είτε με πουτάνες..

Να θυμήσω στις αιθέριες υπάρξεις του φόρουμ μας ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του ανθρώπου να ανταπεξέλθει στις αδυναμίες του απέναντι στα ισχυρότερα μέλη της φύσης και τις αντιξοότητες του περιβάλλοντός του.......

Συνεχίστε καλά το πάτε.
Οταν σας γαμάνε αντί αποπληρωμής χρεών (όπως στις πουτάνες από το πρώην ανατολικό μπλοκ) θα μου μιλάτε για ηθική και ανθρωποφαγία.
ΜΗ ξεχνιόμαστε.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΜΟΥ)ΣΑΣ.

:2funny: :2funny: :2funny:

βρε μαλεα απο χτες προσπαθω να καταλάβω που το πας και δε μπορώ  :2funny:

φίλη μου χρωστάει σε κάρτες γύρω στα 20 χιλιάρικα. Έβγαλε κάρτα για να αποπληρώσει τη κάρτα που αποπλήρωνε τη κάρτα  :S πάει ανελλειπώς δύο φορές τη βδομάδα κομμωτήριο, όταν μπαίνει στο χόντος στρώνουνε χαλί και γυαλίζουνε την ταμειακή, θελει αράχωβες χειμώνα και μύκονο καλοκαίρι και πάει λέγοντας. Όποτε βρεθούμε βεβαίως θα κλαφτεί πουτάνα κοινωνία και τα τοιάυτα. Λόγω οικειότητας, μαζί με τον καφέ τη κερνάω και τις χριστοπαναγίες του μήνα. Καλό της κάνω γιατί για λίγες μέρες είναι χάλια και δε χαλάει λεφτά. Μετά βέβαια τα ίδια παντελάκη μου. Ασφαλώς, αφού είναι και η χαιδεμένη του σπιτιού και τη παρηγορούνε ανεβάζοντας της τη ψυχολογία και ταυτόχρονα ξανά την καταναλωτική λίμπιντο.
Να στη γνωρίσω να τη παρηγορήσεις και συ, να της δώκεις λεφτά και να τη στηρίξεις ως μέλος της κενωνίας.
Εγώ πάλι παναγίες θα κερνάω, με το μπαρδόν  :boobies:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
άρα

Επειδή σε θέματα τέτοια είμαι έτη φωτός μπροστά απο εσένα να σου υπενθυμίσω...

Ο άνθρωπος δεν φταίει για τις αδυναμίες του.Δεν μπορείς να φταις για το πως γεννήθηκες ακόμα και αν είσαι παιδεραστής...
Ο νόμος της ζούγκλας είναι η φύση ... και η φύση είναι εξ ορισμού καλή ... η μάλλον καλύτερα η φύση δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή ... αυτή η διάκριση καλού-κακού είναι ανθρώπινη αδυναμία ... Η ΦΥΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ!
Όποιος αντιτίθεται στην φύση τον τρώει το μαύρο φίδι ... αυτονόητο γιατί αλλιώς η φύση δεν "υπήρχε"...

Πουθενά στην φύση δεν υπάρχει αλληλεγγύη ... τώρα αν εσύ είσαι υπεράνω της φύσης ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ευχαριστώ και για τις συμβουλές και για τα δυναμικά "θυληκά"  :s&m_2:  :s&m_3: σχόλια...
σιγα μη πάρω κάρτα να ξεπληρώσω....

.....να ξεχρεώσω θέλω και να πανε να γαμηθούν!!  :2on1:

εγω ελεγα αν τους παρω τηλ, να φανώ συνεργάσιμος και να ζητήσω ένα διακανονισμό.. και να μην μπλέξω με δικηγόρους...

..το θέμα είναι, πόσο περιθώριο έχω για την πληρωμή αυτης της διαταγής? γνωρίζει κανείς???

επίσης, αν υποθέσουμε οτι δανείζομαι και τους δινω 500 σε 4-5 μέρες, πχ, μπορώ και πάλι να κάνω ανακοπή διαταγής πληρωμής? μόλις χθές ήρθε, έχω τις 15 μέρες περιθώριο..ακόμα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

φίλη μου χρωστάει σε κάρτες γύρω στα 20 χιλιάρικα. Έβγαλε κάρτα για να αποπληρώσει τη κάρτα που αποπλήρωνε τη κάρτα  :S πάει ανελλειπώς δύο φορές τη βδομάδα κομμωτήριο, όταν μπαίνει στο χόντος στρώνουνε χαλί και γυαλίζουνε την ταμειακή, θελει αράχωβες χειμώνα και μύκονο καλοκαίρι και πάει λέγοντας. Όποτε βρεθούμε βεβαίως θα κλαφτεί πουτάνα κοινωνία και τα τοιάυτα. Λόγω οικειότητας, μαζί με τον καφέ τη κερνάω και τις χριστοπαναγίες του μήνα. Καλό της κάνω γιατί για λίγες μέρες είναι χάλια και δε χαλάει λεφτά. Μετά βέβαια τα ίδια παντελάκη μου. Ασφαλώς, αφού είναι και η χαιδεμένη του σπιτιού και τη παρηγορούνε ανεβάζοντας της τη ψυχολογία και ταυτόχρονα ξανά την καταναλωτική λίμπιντο.
Να στη γνωρίσω να τη παρηγορήσεις και συ, να της δώκεις λεφτά και να τη στηρίξεις ως μέλος της κενωνίας.

καλά της κάνεις....

ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ των ΚΟΥΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΟΦΛΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοάω να δημιουrγήσει Private Banking FAN CLUB

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά της κάνεις....

ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ των ΚΟΥΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΟΦΛΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοάω να δημιουrγήσει Private Banking FAN CLUB

εγώ γι'αυτό σου κωλοτρίβομαι, μυρίστηκα το παραδάκι σωτήρα μου  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny:

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Φίλε μου το ποσό βάση της διαταγής πληρωμής είναι απαιτητό ΌΛΟ. Εμείς ζητήσαμε τα 15,000€ να τα δώσουμε σε 3 μήνες από 5,000 κάθε μήνα και δεν το συζήτησαν κάν. Μόνο όταν άρχισε ο δικηγόρος τις διαδικασίες για την ανακοπή πήραν τηλέφωνο (ο δικηγόρος της τράπεζας που αναγράφει και στη διαταγή πληρωμής που πήρες) δέχτηκαν τον συμβιβασμό γιατί ήξεραν ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τους τρενάραμε τουλάχιστον 1 χρόνο. Οι 15 μέρες ξεκινάνε από την επόμένη της επίδοσης

ευχαριστώ και για τις συμβουλές και για τα δυναμικά "θυληκά"  :s&m_2:  :s&m_3: σχόλια...
σιγα μη πάρω κάρτα να ξεπληρώσω....

.....να ξεχρεώσω θέλω και να πανε να γαμηθούν!!  :2on1:

εγω ελεγα αν τους παρω τηλ, να φανώ συνεργάσιμος και να ζητήσω ένα διακανονισμό.. και να μην μπλέξω με δικηγόρους...

..το θέμα είναι, πόσο περιθώριο έχω για την πληρωμή αυτης της διαταγής? γνωρίζει κανείς???

επίσης, αν υποθέσουμε οτι δανείζομαι και τους δινω 500 σε 4-5 μέρες, πχ, μπορώ και πάλι να κάνω ανακοπή διαταγής πληρωμής? μόλις χθές ήρθε, έχω τις 15 μέρες περιθώριο..ακόμα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή σε θέματα τέτοια είμαι έτη φωτός μπροστά απο εσένα να σου υπενθυμίσω...

Ο άνθρωπος δεν φταίει για τις αδυναμίες του.Δεν μπορείς να φταις για το πως γεννήθηκες ακόμα και αν είσαι παιδεραστής...
Ο νόμος της ζούγκλας είναι η φύση ... και η φύση είναι εξ ορισμού καλή ... η μάλλον καλύτερα η φύση δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή ... αυτή η διάκριση καλού-κακού είναι ανθρώπινη αδυναμία ... Η ΦΥΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ!
Όποιος αντιτίθεται στην φύση τον τρώει το μαύρο φίδι ... αυτονόητο γιατί αλλιώς η φύση δεν "υπήρχε"...

Πουθενά στην φύση δεν υπάρχει αλληλεγγύη ... τώρα αν εσύ είσαι υπεράνω της φύσης ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πούστρα βλέπεις ότι σε γράφω στα παπάρια μου.
Μην κωλοτρίβεσαι δεν ασχολούμαι με πουστροφλωράκια.
[size=18pt]Εγώ πάω κόντρα στη φύση ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ σαν και σένα ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ[/size].

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
boys and girls and the others,πιστευω να μην μου ξεφυγε κανεις αλλος,καλημερα.Υπαρχει παντως μια τραπεζα που την πιανεις εσυ ''θυμα'' και οχι αυτη.Οσοι δεν την ξερουν ας με ρωτησουν. :) :) :) :)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Μαλέας αυτός? ... απο που και ως που?

Τα κομμωτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιδοτούμενη -σώνει και καλά- από εμάς "αλληλεγγύη" , την "αγάπη προς το πλησίον" ???!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ξυπνηστε ζωααααααααααααααααα..

Συνημμένα

• photo1615.jpg
    photo1615.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 10
  • photo1556.jpg
    photo1556.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου το ποσό βάση της διαταγής πληρωμής είναι απαιτητό ΌΛΟ. Εμείς ζητήσαμε τα 15,000€ να τα δώσουμε σε 3 μήνες από 5,000 κάθε μήνα και δεν το συζήτησαν κάν. Μόνο όταν άρχισε ο δικηγόρος τις διαδικασίες για την ανακοπή πήραν τηλέφωνο (ο δικηγόρος της τράπεζας που αναγράφει και στη διαταγή πληρωμής που πήρες) δέχτηκαν τον συμβιβασμό γιατί ήξεραν ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τους τρενάραμε τουλάχιστον 1 χρόνο. Οι 15 μέρες ξεκινάνε από την επόμένη της επίδοσης

σου είπα απ την αρχή
Πάνε σε δικηγόρο.
οι πούστρες δεν καταλαβαίνουν από λόγια.
Μόνο πούτσα καταλαβαίνουν στο σουφρέτο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom