Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε πούστρα βλέπεις ότι σε γράφω στα παπάρια μου.
Μην κωλοτρίβεσαι δεν ασχολούμαι με πουστροφλωράκια.
[size=18pt]Εγώ πάω κόντρα στη φύση ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ σαν και σένα ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ[/size].
Πολιτικός λόγος?
Επιχείρημα?
Επίπεδο?
Αλληλεγγύη?

Ή

Αγαμία?
Αμορφωσιά?
Έλλειψη τρόπων?
Κωλοπαιδαρισμός?
:2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλέας αυτός? ... απο που και ως που?

Τα κομμωτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιδοτούμενη -σώνει και καλά- από εμάς "αλληλεγγύη" , την "αγάπη προς το πλησίον" ???!!! :2funny: :2funny: :2funny:

όταν μιλάνε άνδρες δε θέλω φωνές από το πηγάδι, θες και να σου εξηγήσουμε τους κώδικες επικοινωνίας μας τώρα κουνάβι. Πήγαινε να μελετήσεις τη δίκανο κολοστομία μέχρι το μεσημέρι

Επισκέπτης

Συνημμένα

• photo1576.jpg
    photo1576.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • photo1577.jpg
    photo1577.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • photo1578.jpg
    photo1578.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 14
  • photo1579.jpg
    photo1579.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 14

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
όταν μιλάνε άνδρες δε θέλω φωνές από το πηγάδι, θες και να σου εξηγήσουμε τους κώδικες επικοινωνίας μας τώρα κουνάβι. Πήγαινε να μελετήσεις τη δίκανο κολοστομία μέχρι το μεσημέρι
Πολύ άγχος για το αντριλίκι σου...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ακριβώς! ... "ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ"

Το μόνο που νοιάζει τον κάθε άνθρωπο είναι αυτό...
Απλά οι αριστεροί βρεθηκαν στην λάθος μεριάς της μαθηματικής ισοδυναμίας ... ποτέ δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία ... αν είχαν ποιο το νοημα της ανωτέρω ισοδυναμίας? :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.021
Πόντοι
3.715
το παράδειγμα το δίνουν οι Κινέζοι...άντε να γινότανε κάτι τέτοιο εδώ να ξεβρωμίζαμε με τα αεριτζίδηκα νταβατζολαμογια

τσεκ το αρθρο από καθημερινή:

Εκτέλεση Κινέζου χρηματιστή για κατάχρηση 9,5 εκ. δολ.

Εδώ:
Κι έχουμε λίστααααααααααααααααααααααααααααααα μεγάλη και παχυλή.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το παράδειγμα το δίνουν οι Κινέζοι...άντε να γινότανε κάτι τέτοιο εδώ να ξεβρωμίζαμε με τα αεριτζίδηκα νταβατζολαμογια

τσεκ το αρθρο από καθημερινή:

Εκτέλεση Κινέζου χρηματιστή για κατάχρηση 9,5 εκ. δολ.

Εδώ:
Κι έχουμε λίστααααααααααααααααααααααααααααααα μεγάλη και παχυλή.

Στο Ελλάντα $ 9.500.000 είναι περίπου νόμιμη προμήθεια- άντε πταίσμα!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.021
Πόντοι
3.715
για κατάχρηση μιλάει το άρθρο...όχι προμήθεια.
που και πάλι προμήθεια 9.5Μ ...το αρχικό ποσό τι θα ήταν;

Επισκέπτης
...
Παλαιότερα όταν κάτι σου έλειπε πήγαινες στο γείτονα και σου έλεγε πάρτα και μου τα φέρνεις όταν μπορέσεις.
Τώρα σου λέει στα παπάρια μου ας πρόσεχες........

Και γω ρε μαλακισμένα από ευκατάστατη οικογένεια είμαι.
Και γω ρε μαλακισμένα έχω διπλα και τρίδιπλα απ όλα.

α αντε ρε μαλακα..."Δανεισε" μου 5 χιλιαρικα ευρω.Θα στα γυρισω εν καιρω. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
α αντε ρε μαλακα..."Δανεισε" μου 5 χιλιαρικα ευρω.Θα στα γυρισω εν καιρω. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ώπα ασπρούλη...

μην λες τέτοια γιατί έχει γίνει της μόδας στις εδώ παρέες αυτή η τακτική

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Καταργεί τα "ψιλά γράμματα" η ΕΤΕ

Η Εθνική Τράπεζα ξεκινά σταδιακά να καταργεί τα ψιλά γράμματα με στόχο στο τέλος του 2010 να έχουν απαλειφθεί από όλες τις δανειακές συμβάσεις της, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Τα παραπάνω ανάφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Απόστολος Ταμβακάκης, υπογραμμίζοντας ότι:

«Θα υιοθετήσουμε ένα τιμολόγιο υπηρεσιών που θα λαμβάνει υπόψη τις εξελίξεις της νομολογίας, θα είναι σύγχρονο, διαφανές χωρίς τα ψιλά γράμματα που τραυματίζουν την εμπιστοσύνη τραπεζών και καταναλωτών».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και όπως αναφέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αριθμός φύλλου 1353) οι τράπεζες δεν θα πρέπει να εισπράττουν έξοδα και προμήθειες στα στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια, στην ανάληψη μετρητών από πιστωτικές κάρτες, και να μην χρεώνουν με έξοδα τις καταθέσεις.

Ειδικότερα ως καταχρηστικές έχουν κριθεί:

- Στα στεγαστικά δάνεια η είσπραξη εξόδων χρηματοδότησης, προέγκρισης δανείου, εξέτασης αιτήματος δανείου, η επιβολή προμηθειών ή τα έξοδα φακέλου

- Στις πιστωτικές κάρτες η είσπραξη προμήθειας για ανάληψη μετρητών, η μονομερής τροποποίηση των όρων της σύμβασης, η αναπροσαρμογή του επιτοκίου χωρίς προκαθορισμένα κριτήρια, η αύξηση της ετήσιας συνδρομής χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του κατόχου.

- Στους αδρανείς λογαριασμούς καταθέσεων η επιβολή εξόδων κίνησης όπως και η προμήθεια για καταβολή χρημάτων σε λογαριασμούς τρίτων.

Μάλιστα ο κ. Ταμβακάκης υπογράμμισε πως στόχος της τράπεζας είναι να στηρίξει όλες εκείνες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά «που με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν την κρίση και εξυπηρετούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να προφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τη συναλλακτική ηθική».

Ο κ. Ταμβακάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στην αναδιάρθρωση χρεών για τα επιβαρημένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μέσα και από το υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας πως «ίσως σε κάποιες περιπτώσεις γίνουμε και πιο τολμηροί». Σημείωσε δε με νόημα πως «και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η τράπεζα προχωρά σε ρυθμίσεις» και πως «και στο παρελθόν έγιναν αναχρηματοδοτήσεις για παράδειγμα τη δεκαετία του 1980 στην κρίση της ναυτιλίας, ή στις αρχές του 2000».

Ποτέ όμως ένα νομοσχέδιο δεν μπορεί να βάλει το πλαίσιο, αφού σε περιπτώσεις που είναι βιώσιμες οι τράπεζες έχουν κίνητρο να προχωρήσουν σε αναχρηματοδοτήσεις.

Και όπως είπε, η τράπεζα μέσα στον Ιανουάριο θα λανσάρει νέα προϊόντα αναχρηματοδότησης, και προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες αλλά και στις δυνατότητες αποπληρωμής των πελατών, αποφεύγοντας τις υπερβολές του παρελθόντος

πηγή: capital

Επισκέπτης
1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΤΕΙΜΩ 1000 ΦΟΡΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΡΟΤΕΙΜΩ 1000 ΦΟΡΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
σπιτι πως σκεφτεσαι να αγορασεις; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom