Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μα αυτή είναι η γαμωδουλειά της κάθε γαμωτράπεζας.
Να δώσει τα γαμωλεφτά της σε κάποιον να τα επενδύσει κάπου και να τα ξαναπάρει πίσω με τους νόμιμους γαμωτόκους.
Όταν θα πάει λοιπόν ο νέος επιχειρηματίας στην γαμωτράπεζα να γαμωδανειστεί τα γαμωλεφτά της, η τράπεζα οφείλει να ελέγξει το επιχειρηματικό σχέδιο πρωτίστως και φυσικά και το ποιόν του δανειζόμενου.
Αντί αυτού όμως το μόνο που κάνουν είναι να κοιτάζουν τα δυσμενή και τα υπάρχοντα περιουσιακά του στοιχεία, μήπως και τα κατασχέσουν αργότερα. Τίποτα άλλο.
Που να κάθονται τώρα να αξιολογούν την πρόταση ενος νέου επιχειρηματία και τα πιθανά κέρδη που θα έχουν στο μέλλον.
Οτι αρπάξει ο κώλος τους απο μια κατάσχεση.
Να πάνε να ψοφήσουν οι γαμωτράπεζες  :birdman: :birdman: :birdman:
Πιθανώς να καταλάβατε οτι δεν ασχολούμαι με καταναλωτικά/κάρτες  :grin: :grin: :grin: :grin:
δέν έχεις δίκηο καί θά σού εξηγήσω γιατί
η διαδικασία γιά νά βγεί ένα ακίνητο σέ πλειστηριασμό είναι χρονοβόρα καί στίς περισσότερες περιπτώσει ο ωφειλέτης έχει τό περιθώριο νά πουλήσει τό σπίτι του καί νά γινει καπνός έστω καί ποιο φτηνά..
καμμιά τράπεζα δέν θέλει νά φάει τό ακίνητο τού ωφειλέτη,θέλει απλά νά είναι σίγουρη ότι θά πάρει τά λεφτά της πίσω...
σημείωσε ότι ένα ακίνητο προσημειωμένο πωλείται πάντα φτηνότερα,
θά εξηγήσω τήν διαδικασία κάποια στιγμή που θά έχω χρόνο.ειναι 2 σελίδες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η διαδικασία γιά νά βγεί ένα ακίνητο σέ πλειστηριασμό είναι χρονοβόρα καί στίς περισσότερες περιπτώσει ο ωφειλέτης έχει τό περιθώριο νά πουλήσει τό σπίτι του καί νά γινει καπνός έστω καί ποιο φτηνά..
καμμιά τράπεζα δέν θέλει νά φάει τό ακίνητο τού ωφειλέτη,θέλει απλά νά είναι σίγουρη ότι θά πάρει τά λεφτά της πίσω...

ρε μαλάκα τι γράφεις;
κανένα υποθηκευμένο σπίτι δεν μπορεί να πωληθεί.......
τι λένε ρε πούστη μου που ζούνε;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις πως μπορείς να πουλήσεις προσημειωμένο ακίνητο.
Και τι θα κάνει αυτός που θα το αγοράσει όταν η τράπεζα θα κυνηγάει τον Χ Ψ Ω ωφειλέτη της.
Εκτός αυτού η κάθε τράπεζα έχει οργανωμένα νομικά τμήματα που τον πληστειριασμό τον ξεπετούν σε δευτερόλεπτα.
Οι κοινοί θνητοί γαμιόμεθα αν ποτέ χρειαστούμε την δικαιοσύνη για κάτι παρόμοιο.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητοι συναγωνιστες,

λογω της ιδιοτητάς μου (οχι του φανταρου που δεν ισχιει εδω και κανα χρονο) που εχει αμεση σχεση με τις τραπεζες αν και δεν δουλευω σε καποια, θελω να καταθεσω τα εξης :

κατα βαση, οι Τραπεζες ειναι νομιμες, υπο την εννοια οτι εχεις υπογραψει μια συμβαση - που πιθανοτατα δεν εχεισ διαβασει - και αυτοι απλα σε δεσμευουν σ αυτη τη συμβαση. Το επιχείρημα τους ειναι λοιπον πως η συναλλαγή ειναι εθελοντική και ο καθενας απο εμας επελεξε να εμπλακει σε αυτην και τους όρους της. οποτε, το οτι χρεωνουν πολυ και πληρώνουν λίγο δεν εχει πολυ βαρος απο τη στιγμη που ειναι μαγαζια, πουλανε οσο θελουν και εσυ αμα θες αγοραζεις.
η πουστια εγκειται σε δύο επιπεδα. Αρχικα, στο οτι πραγματι κανουν παράνομες χρεώσεις τις οποίες μπορείς να αμφισβητήσεις νομικά και να δικαιωθείς. ΑΛΛΑ, ξέρουν οτι το δικαστικό κόστος για σένα θα είναι τεράστιο ενώ γι αυτούς μηδενικό, μιας και ήδη απασχολούν μισθωτούς δικηγόρους. Οπότε, εκτός αν γίνει το απίθανο, και μαζευτούμε όλοι όσοι μας έχουν φαει απο 5 ευρω και τους κυνηγήσουμε μαζί , κανένα μας δε συμφέρει να αμφισβητήσει τις χρεώσεις....
το δεύτερο επίπεδο είναι περισσότερο κοινωνικό και αφορά την όλη καταναλωτική κουλτούρα που έχει κυριεύσει την οικονομία και οι τράπεζες ενθαρύνουν και συντηρούν με "προϊοντα"¨που σκοπός τους είναι μόνο και μόνο να σε χώνουν πιο βαθεία στο λάκκο... Η πραγματική ερώτηση είναι αν η κότα γέννησε το αυγό η το αυγο την κοτα!

Τέλος, η ιστορία οτί η Τράπεζες αναλαμβάνουν τοοοσο μεγαλα ρίσκα με τον δανεισμό ειναι μεγάλο παραμύθι. Εκτός απο τις εγγυήσεις του δανειολήπτη, τις περισσότερες φορές μεταβιβάζουν ή προεξοφλούν την απαίτηση , οπότε στο κανόνι δε χάνουν τόσα πολλά λεφτα...Επίσης, φορολογικής άποψης, η Τράπεζα θέλει και κάποια επισφαλή δάνεια, γιατι αυτά μπορεί να τα αφαιρέσει απο τα κέρδη και να πληρώσει λιγότερους φόρους ένώ κατα πάσα πιθανότητα θα τα εισπράξει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παιδιά,όταν δεν ξέρετε τις παραμέτρους χορήγησης των διαφόρων τραπεζικών προιόντων να μην εκφράζετε απόλυτες γνώμες.Τα καταναλωτικά και οι πιστωτικές είναι τα πιο εύκολα στη χορήγησή τους-τουλάχιστον πριν μια τριετία-Το αν ο άλλος δεν ειχε περιουσιακά στοιχεία να υποθηκεύσει και ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ-λόγω προβλημάτων υγείας πχ ή για μια γέννα-δε δικαιολογεί την πρεμούρα της Τραπεζας να τον εξυπηρετήσει.¨Οπως επίσης την αυθαίρετη αύξηση του πιστωτικού ορίου της κάρτας η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ μεν ,αλλά είναι και αυτή ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.Δεν μπορεί μισθωτός συνταξιούχος με ετησιο εισόδημα 11 χιλιάρικα να εχει πιστωτική με όριο 30!!!Κάποιος πρέπει να τον προστατεύσει και αυτός ΠΡΕΠΕΙ να είναι το ΚΡΑΤΟΣ!Γι αυτό και το τετριμμένο "αν δεν μπορείς να χειριστείς την κάρτα κλπ" δεν ειναι αποδεκτό απο μενα....Είναι και άλλα αλλα πρέπει να φύγω ..

το τελευταίο που θα'πρεπε να συζητάμε είναι τα καταναλωτικά δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες. Μέγιστο καραγκιοζιλίκι και από τις δύο πλευρές, από εκεί φαίνεται η γελοιότητα του τρόπου που πάει να μαζέψει λεφτά η τράπεζα και η γελοιότητα του πολίτη να δανειστεί για να καταναλώσει. Παιχνίδια της πούτσας δηλαδή, όπως όταν σε προέτρεπαν να κρατάς λογαριασμό ανοικτό έστω και με 3 ευρώ μέσα. Για να εμφανίζουν εικονικό μερίδιο αγοράς να παίξουν μπάλα σε χρηματιστήριο και άλλους τομείς.  :jerking:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το ότι τους δανείζεις με 1,8 στην καλύτερη και αυτοί σε δανείζουν με 9% εως 19% στη χειρότερη,πώς θα το χαρακτήριζες?Εγώ πάντως Νόμιμη Τοκογλυφία.Και φυσικά είναι και άλλα...ψιλά γράμματα,φορτική πίεση να αποκτησεις προιόντα τους,καμια-μα καμια -υποστήριξη ή ενημέρωση ή προφύλαξη από την αλόγιστη αύξηση των πιστωτικών σου ορίων και των επιτοκίων κατά το δοκούν..Αστο αδερφέ,προς επίρρωση των όσων σου λέω,κοίταξε τα αποτελέσματα χρήσης των Τραπεζών στα εξάμηνα..ΟΛΕΣ άυξηση ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης.Φώναζε η ΤτΕ,κλείστε τη στρόφιγγα των Δανείων,τίποτα αυτές...Κορόιδα ήταν?τωρα θα τα πάρουν όλα είτε με πλειστηριασμούς είτε με την περιβόητη "Κρατική Στηριξη"!!!Εδώ γελάνε...Αστο γιατί με τις σκεψεις αυτές αναρχίζω και δεν κάνει λόγω ιδιότητας...
Αυτά να τα γράψεις σε σάιτ ανηλίκων...
Όποιος ενήλικος την έχει πατήσει είναι άξιος της μοίρας του ... μακάρι να ψοφήσει στην πείνα ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε μαλάκα τι γράφεις;
κανένα υποθηκευμένο σπίτι δεν μπορεί να πωληθεί.......
τι λένε ρε πούστη μου που ζούνε;

Ανεπιθύμητε προτρέχεις...
Μια χαρά πωλείται υποθηκευμένο σπίτι- απλά ο αγοραστής έχει έρθει σε επαφή με τον ενυπήθηκο δανειστή και παρακρατεί μέρος του τιμήματος και το αποδίδει απευθείας στον ενυπόθηκο για να βγάλει την υποθήκη, μετά την πώληση...
Και για τους μυημένους, πωλείται και κατεσχεένο ακίνητο αλλά εκεί θέλει συγχρονισμό μπαλέτου για να μην κάτσει στραβή...

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τα δάνεια με επιτόκιο 9-19% αφορούν καταναλωτικά και πιστωτικές, τα οποία εκτός του ότι κανείς δεν σε αναγκάζει να τα πάρεις, αν κάνεις λελογισμένη χρήση η επιβάρυνση είναι μικρή έως ανύπαρκτη (αν πχ έχεις μία πιστωτική, αγοράζεις κάτι με άτοκες δόσεις και πληρώνεις όλη τη δόση και όχι την ελάχιστη καταβολή)...
Τα πιστωτικά όρια κανείς δεν σε αναγκάζει να τα εξαντλήσεις- έχω κάρτα με όριο € 14.000 και είναι θέμα αν έχω "φορτώσει" πάνω από χιλιάρικο και αυτό σε ταξείδι στο εξωτερικό με εισιτήρια και ξενοδοχεία μέσα...
Όσο για τη φορτική πίεση, υπάρχει και το "άει γαμήσου" ή επί το στρατιωτικότερο "δεν προβλέπεται"...
Αν είναι για κάτι καταδικαστέες οι τράπεζες είναι οι παράνομες χρεώσεις και οι καταχρηστικοί όροι που τα τρως στη μάπα θέλοντας και μη....
Καλημέρα και από εμένα ρε παιδιά.Θα συνεισφέρω και εγώ στη συζήτησή σας γιατί διαβάζω κάποια πράγματα και δεν μπορώ να μείνω απαθής σε διάφορες μπαρούφες που ακούω.
Ναι φίλε μου str81977.Κανείς δεν σε αναγκάζει να τα πάρεις αυτά τα καταναλωτικά δάνεια.Αυτό όμως τι σημαίνει?Ότι πρέπει να βάζουν ληστρικά επιτόκια λόγω του ότι δεν σε αναγκάζει κανείς να τα πάρεις?
Για να τα πάρει κάποιος άνθρωπος πάει να πει ότι έχει ανάγκη.Και αν κάποια στιγμή είχε κάνει χρήση για αγορά καταναλωτικών αγαθών,πίστεψέ με αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη κίνηση που γίνεται στις πιστωτικές κάρτες είναι για να μπορέσουν είτε να ξεπληρώσουν κάποια άλλη πιστωτική κάρτα με ανάληψη μετρητών είτε για αγορές για κάλυψη βασικών αναγκών ώστε να τους μείνουν μετρητά να ξεπληρώσουν κάποια άλλη κάρτα που οφείλουν.Άρα το επιχείρημα ότι "καλά παθαίνουν αυτοί που δεν μπορούν να κντρολάρουντα χρέη τους" πέφτει στο κενό.
Όσον αφορά τώρα το επιχείρημα κανένας δεν σε υποχρεώνει να κάνεις χρήση άρα ουσιαστικά αθωώνει τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών,θα σας κάνω μία μικρή παράθεση-παρομοίωση.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υποχρέωνε τον κόσμο να πάει στους ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ να πληρώσει με το σπίτι του ή με μία περιουσία σε χρυσαφικά ένα κιλό λάδι ή φαγητό για να μην λιμοκτονήσει η οικογένειά του.Αλλά είχε ανάγκη και πλήρωνε αυτά τα υπέρογκα ποσά.Σήμερα το φαγητό δεν είναι είδος εν ανεπαρκεία.Το χρήμα είναι και δη το μετρητό.Άρα για να μπορέσεις να επιβιώσεις σήμερα,επιχειρηματικά τουλάχιστον,χρειάζεται να έχεις ρευστότητα.Την οποία ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ που χρησιμοποιούσαν οι ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ,οι τράπεζες σε "αναγκάζουν" να πληρώνεις απίστευτα ληστρικά επιτόκια για να μπορέσεις να την έχεις.Δεν σε αναγκάζει κανένας να το κάνεις.Όπως ακριβώς και οι ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.Μόνο που αυτοί όταν πέρασε η εποχή τους κυνηγήθηκαν ανελέητα (τουλάχιστον σε κοινωνικό επίπεδο) για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει.ΝΑ δούμε αν θα γίνει το ίδιο και τώρα φίλοι μου.Η πρόβλεψή μου είναι ότι δεν θα γίνει.
Αλλά αυτό που δεν ανέχομαι είναι να με περνάνε για χαζό,διάφοροι μετα-yappys τύποι και να μου λένε ότι δεν φταίνε ΚΑΙ οι τράπεζες για την οικονομική αφαίμαξη που υφιστάμεθα ως λαός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια χαρά πωλείται υποθηκευμένο σπίτι- απλά ο αγοραστής έχει έρθει σε επαφή με τον ενυπήθηκο δανειστή και παρακρατεί μέρος του τιμήματος και το αποδίδει απευθείας στον ενυπόθηκο για να βγάλει την υποθήκη, μετά την πώληση...
Και για τους μυημένους, πωλείται και κατεσχεένο ακίνητο αλλά εκεί θέλει συγχρονισμό μπαλέτου για να μην κάτσει στραβή...

αυτό εννοάω ρε;

υπάρχει περίπτωση υποθηκευμένο να μη φαγωθεί για μια μπουκιά ψωμί;
ποιός μαλάκας δε θα κοιτάξει να το σώσει και μετά να κάνει τα κουμάντα του;
αλλο η θεωρία και άλλο η πράξη......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ισχύει, η τράπεζα θέλει το μπαγιόκο και αν βρεις εσύ τρόπο να το δώσεις μέσω πώλησης ακόμα καλύτερα, τη γλυτώνεις από χρόνο και διαδικασία. Γιαυτό το λόγο και δώσανε το βραχνά εξωτερικά στις εισπρακτικές εταιρίες για τα "ψιλά".
Η ουσία είναι ότι με ψιλικατζίδικο κράτος με ψιλικατζήδες πολίτες προσπαθεί να βγάλει ψιλικατζίδικα λεφτά με ψιλικατζίδικους τρόπους. Φαύλος κύκλος, στον οποίο τα δύο από τα τρία μέρη δε θα'πρεπε να παίζουν για να κερδίσει ο τρίτος.
Αλλά που...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό εννοάω ρε;

υπάρχει περίπτωση υποθηκευμένο να μη φαγωθεί για μια μπουκιά ψωμί;
ποιός μαλάκας δε θα κοιτάξει να το σώσει και μετά να κάνει τα κουμάντα του;
αλλο η θεωρία και άλλο η πράξη......

ειδικά τα μεσου όρου σπίτια που δεν ενδιαφέρουν και τους μεσίτες, είναι μεγάλο μπατιρντί στους πλειστηριασμούς. Ταμπουρώνεται ο άλλος μέσα ή το κάνει καλοκαιρινό αν φτάσει στα τελευταία. Τρέχα γύρευε...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ειναι απλά τα πράγματα με τις Τράπεζες.

Ως ιδιότης, αν δεν εχεις διαπραγματευτική (επενδυσεις, αμοιβαια, κλπ) θα πληρωσεις 3-4 μονάδες παραπάνω spread από τον μέσο Ευρωπαίο. Υπάρχουν βεβαια και οι ηλίθιοι που πληρώνπουν 17-19% Δεν φταίει η τράπεζα αν καποιος δεχετε τετοιο επιτοκιο. Αυτος φταίει.

Επιχειρηματικά τωρα. Με την κρίση, Αν δεν εχεις ο ιδιος χρηματα ή επενδυσεις να πάρεις ελεύθερα χρήματα, χωρίς εξασφαλίσεις ξαναγυρνάμε στην εποχή πριν 20 χρόνια. ΔΕΝ πέρνεις χ΄ρηματα, μόνο με εξασφαλίσεις ακινήτου/cash collateral. Ασε που οταν πηγαν τα επιτοκια στο 0,8 καναν το spread 2,5 από 1 για να μην εποφελήθεί η επιχειριση.

Σε κάθε περίπτωση, ο απλός πολιτητς πρέπει να προσεξει καθως κατα βάση ειναι δυσκινητοι, γραφειοκρατικοί οργνασμοί που ΔΕΝ θα σε βοηθίσουν οταν ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ. Αντίθετα, θα επιταχύνουν το αξιέξοδο.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι τράπεζες είναι ο "φίλος" που σου δίνει ομπρέλα όταν έχει ήλιο και στην παίρνει όταν αρχίζει να βρέχει......

(το είπε ένας μεγάλος τραπεζίτης αλλά δεν θυμάμαι ποιος)

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι απλά τα πράγματα με τις Τράπεζες.

Ως ιδιότης, αν δεν εχεις διαπραγματευτική (επενδυσεις, αμοιβαια, κλπ) θα πληρωσεις 3-4 μονάδες παραπάνω spread από τον μέσο Ευρωπαίο.
Εδώ συμφωνούμε φίλε μου απόλυτα.
Υπάρχουν βεβαια και οι ηλίθιοι που πληρώνπουν 17-19% Δεν φταίει η τράπεζα αν καποιος δεχετε τετοιο επιτοκιο. Αυτος φταίει.
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσουμε κάθετα και οριζόντια και διαγώνια αν θέλεις.ΚΑι αν αύριο η τράπεζα σου ζητήσει να πουλήσεις το νεφρό σου για να ξεπληρώσεις?ΘΑ είναι δικαίωμά της?Αν σου ζητήσει να βγάλεις τη γυναίκα σου στη πορνεία?Φαντάζομαι και αυτό δικαίωμά της είναι?Αν δει ότι έχεις μεγάλη ασφάλεια ζωής και σου πει ότι η μοναδική περίπτωση που υπάρχει για να μην χάσει γυιός σου το ακίνητο που εσύ ή ο πατέρας σου 'εφτυσε αίμα για να το φτιάξει θα πρέπει να αυτοκτονήσεις για να πληρωθεί το τεράστιο επιτόκιο που "νόμιμα" απαιτεί η τράπεζα θα είναι δικαίωμά της?

Επιχειρηματικά τωρα. Με την κρίση, Αν δεν εχεις ο ιδιος χρηματα ή επενδυσεις να πάρεις ελεύθερα χρήματα, χωρίς εξασφαλίσεις ξαναγυρνάμε στην εποχή πριν 20 χρόνια. ΔΕΝ πέρνεις χ΄ρηματα, μόνο με εξασφαλίσεις ακινήτου/cash collateral. Ασε που οταν πηγαν τα επιτοκια στο 0,8 καναν το spread 2,5 από 1 για να μην εποφελήθεί η επιχειριση.
Σε κάθε περίπτωση, ο απλός πολιτητς πρέπει να προσεξει καθως κατα βάση ειναι δυσκινητοι, γραφειοκρατικοί οργνασμοί που ΔΕΝ θα σε βοηθίσουν οταν ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ. Αντίθετα, θα επιταχύνουν το αξιέξοδο.
Και εδώ επιστρέφω στη συμφωνία μαζί σου.Αυτό αποδεικνύει τη μαυραγοτίτικη συμπεριφορά των τραπεζών.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσουμε κάθετα και οριζόντια και διαγώνια αν θέλεις.ΚΑι αν αύριο η τράπεζα σου ζητήσει να πουλήσεις το νεφρό σου για να ξεπληρώσεις?ΘΑ είναι δικαίωμά της?Αν σου ζητήσει να βγάλεις τη γυναίκα σου στη πορνεία?Φαντάζομαι και αυτό δικαίωμά της είναι?Αν δει ότι έχεις μεγάλη ασφάλεια ζωής και σου πει ότι η μοναδική περίπτωση που υπάρχει για να μην χάσει γυιός σου το ακίνητο που εσύ ή ο πατέρας σου 'εφτυσε αίμα για να το φτιάξει θα πρέπει να αυτοκτονήσεις για να πληρωθεί το τεράστιο επιτόκιο που "νόμιμα" απαιτεί η τράπεζα θα είναι δικαίωμά της?

Γιατί δεν θα είναι δικαίωμά της?  :think:
από τη στιγμή που συμφωνείς με το επιτόκιο και τους όρους της πάει να πει ότι μπορείς να πληρώσεις το δάνειο. Άμα δεν μπορείς δεν το παίρνεις. Και μιλάω για τους ιδιώτες, στους οποίους αναφερόταν ο ελφεξτπ (ξεχνάω το νικ  :2funny: ) στο συγκεκριμένο ποστ, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα (όχι για τις επιχειρήσεις, εκεί δεν έχω ιδέα  :cheesy: )

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αγαπητέ, αν οι τράπεζες δεχονταν την γυναίκα σου ως αποπληρωμή του χρέους, να είσαι βεβαιος ότι κανεις παντρεμένος δεν θα χρώσταγε. :2funny:

Ειμαι επίσης εναντίων εκεινων που - εστω για να καλύψουν ανάγκες- δανείζονται χωρίς να έχουν σχεδιάσει την αποπληρωμή. Είναι θέμα φιλοσοφίας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειμαι επίσης εναντίων εκεινων που - εστω για να καλύψουν ανάγκες- δανείζονται χωρίς να έχουν σχεδιάσει την αποπληρωμή. Είναι θέμα φιλοσοφίας.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ε ναι....
όλα μπαλώματα σε αυτή τη χώρα, σε κάθε μα κάθε επίπεδο, και μετά όταν ξηλώνονται ή μεγαλώνουν οι τρύπες αρχίζει το κλάμα...

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί δεν θα είναι δικαίωμά της?  :think:
από τη στιγμή που συμφωνείς με το επιτόκιο και τους όρους της πάει να πει ότι μπορείς να πληρώσεις το δάνειο. Άμα δεν μπορείς δεν το παίρνεις. Και μιλάω για τους ιδιώτες, στους οποίους αναφερόταν ο ελφεξτπ (ξεχνάω το νικ  :2funny: ) στο συγκεκριμένο ποστ, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα (όχι για τις επιχειρήσεις, εκεί δεν έχω ιδέα  :cheesy: )
:think: :think: :think: :think: :think:
Για να καταλάβω κάτι.Ή μάλλον για να καταλάβεις εσύ κάτι.Ας πούμε ότι έχω μία μεγάλη οικονομική επιφάνεια.Πηγαίνω σε μία τράπεζα και βρίσκω στην ουρά 150 μπατίρηδες και πτωχευμένους.Πάω σε ένα από αυτούς και του λέω:
"κοίτα μεγάλε από ότι βλέπω χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά.Θα σου δώσω μία διέξοδο για να βγάλεις λεφτά για την οικογένειά σου.ΘΑ υπογράψουμε ένα συμβόλαιο που θα λέει ότι εγώ θα σου δώσω 100.000 ευρώ και εσύ θα είσαι υποχρεωμένος να πας να αγοράσεις ένα πιστόλι και να τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα όποτε σου πω εγώ να το κάνεις".
Σύμφωνα με τη λογική σου από τη στιγμή που θα υπογράψει αυτός το συμβόλαιο θα είναι υποχρεωμένος να το κάνει και εγώ θα είμαι και νόμιμος να του το ζητήσω.Σωστά έ?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Για να μη πω τίποτα βαρύτερο.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε σεις τι το ψάχνετε τόσο.

Όπως είπε ο μέμος οι τράπεζες (μαζί με τα καζίνο που είπε ο ελφτεξ) είναι οι μόνες ιδιωτικές (αλλα και κρατικές) επιχειρήσεις που έχουν κέρδος!

Τα ανοιχτά δάνεια (προσωπικά αλλά και επαγγελματικά) και οι πιστωτικές έχουν μεγάλο επιτόκιο επειδή μπορεί ο καθένας να τα πιστολιάσει.

Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουν τα λεφτά τους με τα μη ενυπόθυκα δάνεια είναι η "τρομοκρατία".

....και ο νοών νοείτω......!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom