Νέα

Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πιστωτική κάρτα και...

• Πληρώνω κάθε μήνα την ελάχιστη δόση

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Εξοφλώ όλο το ποσό

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δεν πληρώνω τίποτα κ τα τρώω στις πουτάνες...

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Δεν έχω κάρτα, είμαι μαυρισμένος στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ...

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Εχω πάρει απ' όλες τις Τράπεζες κ χρωστάω παντού!

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Δεν έχω κ ούτε θέλω ν' αποκτήσω!

Ψήφοι: 8 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μου το κανω για να σας βοηθησω για να ξεμπερδεψετε μια καλη απο τις τραπεζες. Σας βοηθαω για να μην εχετε την ιδια τυχη με εμενα. Απο το 2003 που εμπλεξα με τις πιστωτικες καρτες προσπαθω τοσα χρονια να τις κλεισω και δεν μπορουσα.Δεν με αφηνανε οι Super Τοκοι. Το 2008 εμαθα για την εταιρια και σωθηκα. Αλλιως θα βρισκομουν ακομη σε δυσχερη θεση. Οποιος θελη να ακουσει την συμβουλη δεν θα χασει. Οποιος δεν θελει και δεν του αρεσει η δεν γουσταρει ας δουλευει μια ζωη για τις τραπεζες και για τις εισπρακτικες εταιριες. Και να λενε ζητω τα καλα κοροιδα.

Πληρώνεις τίποτα σ΄αυτούς πριν τα κάνεις όλα αυτά ή όχι?

έχει σημασία....

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με τι επιτοκιο δουλευει αυτη η εταιρια?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε μου το κανω για να σας βοηθησω για να ξεμπερδεψετε μια καλη απο τις τραπεζες. Σας βοηθαω για να μην εχετε την ιδια τυχη με εμενα. Απο το 2003 που εμπλεξα με τις πιστωτικες καρτες προσπαθω τοσα χρονια να τις κλεισω και δεν μπορουσα.Δεν με αφηνανε οι Super Τοκοι. Το 2008 εμαθα για την εταιρια και σωθηκα. Αλλιως θα βρισκομουν ακομη σε δυσχερη θεση. Οποιος θελη να ακουσει την συμβουλη δεν θα χασει. Οποιος δεν θελει και δεν του αρεσει η δεν γουσταρει ας δουλευει μια ζωη για τις τραπεζες και για τις εισπρακτικες εταιριες. Και να λενε ζητω τα καλα κοροιδα.

Ανοησίες ολκής...
Επειδή μια εταιρειούλα θα διαπραγματευτεί με την τράπεζα, αυτή θα ψαρώσει...
Και φυσικά η απαραίτητη "προσωπική" ιστορία όπως κάνει κάθε καλός πωλητής προϊόντων και υπηρεσιών αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης...
Σαν τα "διαμάντια" των εταιρειών του δικτυακού μάρκετινγκ που σου έλεγαν ότι από λούστροι στην ομόνοια σε 3 χρόνια οδηγούσαν τζάγκουαρ...

Πήγαινε να ξεπουλήσεις αλλού.

με τι επιτοκιο δουλευει αυτη η εταιρια?

Αν δεις την ιστοσελίδα της, μετά τον απαραίτητο πρόλογο αρχίζει να λέει για εργασίες από το σπίτι, συνεργάτες και άλλες μούφες που παραπέμπουν σε εταιρείς δικτυακού μάρκετιγνγκ- δηλαδή μεταμοντέρνους πλασιέ...
Για αμοιβή ούτε λόγος βέβαια, αυτά σε κατ' ιδίαν ενημέρωση, σε κανά ξενοδοχείο...

Για να μην ψαρώσει κανένας φίλος, κανείς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί το χρέος σου σε μια τράπεζα ή να το μεταφέρει σε μια άλλη με πιο συμφέροντες όρους απ' ό,τι θα το έκανες εσύ...
Η μεταφορά υπολοίπου είναι ουσιαστικά αναχρηματοδότηση με ευνοϊκότερους όρους (σε διάρκεια και  επιτόκιο) και οι τράπεζες την κάνουν ΠΡΙΝ μπείτε στον Τειρεσία -δηλαδή πριν οι οφειλές γίνουν ληξιπρόθεσμες...
Σε περίπτωση που έχετε ληξιπρόθεσμη οφειλή η μεταφορά είναι αδύνατη και μόνο η δικιά σας τράπεζα μπορεί να σας αναχρηματοδοτήσει, υπό τους όρους που αυτή θέτει...

Και εννοείται ότι σε περίπτωση μεταφοράς, ακυρώνετε κατευθείαν τις παλιές κάρτες και δεν βγάζετε καινούργιες διότι όποια συναλλαγή κάνετε μετά τη μεταφορά, ισχύει κανονικά...

Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε τυπάκια που θα "διαπραγματευτούν" για λογαριασμό σας ευνοϊκότερη ρύθμιση επειδή έχουν "κονέ" με την τράπεζα...

Εκτός βέβαια αν αγοράσει το χρέος σας και χρωστάτε πλέον σε εκείνον...Και ο νοών νοείτω...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

για πες...ακουω με προσοχη για την εταιρεια..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
URL]]

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τό πόστ αυτο μού έδωσε τήν ευκαιρία νά τό ανοίξω μερικές απόψεις
επιεικώς απαράδεκτες μελών πού πιστεύουν ότι κακώς οί αναρχικοί καίνε μαγαζιά καί αυτοκίνητα τού κοσμάκι καί καλά κάνουν καί καίνε τής τράπεζες.αποψή μου είναι ότι οί τράπεζες έχουν προσφέρει τά μέγιστα στήν οικονομική ανάπτυξη τής χώρας,ότι έχουν καλά στελέχη καί ότι δέν έχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες.
τό πόσο καλές είναι οί τράπεζες φαίνετε καί χρηματιστηριακά από τήν προτίμηση πού δείχνουν καί ξένοι επενδυτες.
επίσης απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους καί μέ αμοιβές κατά κανόνα καλύτερες από άλλες δουλειές.
φυσικά υπάρχουν καί προβλήματα,λάθη και παραλείψεις πού θά ήθελα νά τα συζητήσουμε καί νά πείτε τίς απόψεις σας
είμαι κτηματομεσίτης πολλά χρόνια  καί έχω γνωρίσει από κόντα ΄την συμβολή τους στήν ανάπτυξη τής κτηματαγοράς καί στήν βοήθεια πού έχουν προσφέρει σέ νέους ανθρωπους νά αγοράσουν σπίτι η νά βελτιώσουν τό υπάρχων.φυσικά οί τράπεζες γίνοντε δυσάρεστες όταν δέν πληρώνεις αυτά πού έχεις συμφωνήσει νά επιστρέψεις.
ένα ερώτημα πού θά ήθελα νά ρωτήσω είναι ότι όταν σάς χρωστάνε χρήματα η έχετε φάει φεσάκι...δέν κάνετε τά πάντα νά πάρετε πίσω τά χρήματα πού σας χρωστάνε??γιατί νά μήν κάνουν καί οί τράπεζες τό ίδιο??
φυσικά αυτές οί εισπακτικές εταιρείες είναι μερικές φορές υπερβολικές καί σού πρίζουν τά ούμπαλα μερικές φορές χωρίς λόγο
ααυτά πρός τό παρών..

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Δηλαδή εσύ δε βλέπεις κανένα κακό στην πρακτική των τραπεζών. Όλα σωστά τα κάνουνε, δεν κλέβουν καθόλου και απλά το κακό όνομα που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια οφείλεται μόνο στους μαλάκες που δεν πληρώνουν τις δόσεις τους ή στους ζηλιάρηδες. Αλήθεια, έτσι τα βλέπεις; Δεν βλέπεις καμία πονηρή πρακτική από μέρους των τραπεζών που να σε εκνευρίζει;

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ δε βλέπεις κανένα κακό στην πρακτική των τραπεζών. Όλα σωστά τα κάνουνε, δεν κλέβουν καθόλου και απλά το κακό όνομα που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια οφείλεται μόνο στους μαλάκες που δεν πληρώνουν τις δόσεις τους ή στους ζηλιάρηδες. Αλήθεια, έτσι τα βλέπεις; Δεν βλέπεις καμία πονηρή πρακτική από μέρους των τραπεζών που να σε εκνευρίζει;

υποθετω πως εννοει καλυτερα τωρα ακομα κι ετσι
παρα παλιοτερα που για να παρεις ενα δανειο σου βγαινε η πιστη και μονο οσοι ειχαν πατρικο ρευστο μπορουσαν να ανοιξουν επιχειρηση/αγορασουν σπιτι κλπ

και ναι οι τραπεζες δημοιυργουν χρημα με τα δανεια που δινουν, χρημα απ το οποιο ολοι επωφελουμαστε

και φυσικα δεν ειναι τελειες, καθως το νομοθετικο πλαισιο δεν ειναι αψογο
χρηζουν βελτιωσης αλλα δεν χρειαζεται να ειμαστε μηδενιστες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
παρα παλιοτερα που για να παρεις ενα δανειο σου βγαινε η πιστη και μονο οσοι ειχαν πατρικο ρευστο μπορουσαν να ανοιξουν επιχειρηση/αγορασουν σπιτι κλπ

και ναι οι τραπεζες δημοιυργουν χρημα με τα δανεια που δινουν, χρημα απ το οποιο ολοι επωφελουμαστε

+1...
Αν φτιάχνεις και καλό μουσακά σε παντρεύομαι!

Πονηρή πρακτική δεν βλέπω κυρίως διότι σήμερα ο καταναλωτής μπορεί να προστατευτεί αν διαθέσει λίγο χρόνο να ψάξει, το δε νομοθετικό πλαίσιο, όπως εφαρμόζεται από τα δικαστήρια ψιλολειτουργεί...
Οπωσδήποτε υπάρχουν παράνομες χρεώσεις, καταχρηστικοί όροι κτλ (πολύ λιγότεροι απ' ό,τι δέκα χρόνια πριν) αλλά από τη στιγμή που δεν ου κρύβει κάποιος κάτι, δεν μπορούμε να μιλάμε για "πονηριά"...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
όταν υπογράφεις μιά συμφωνία δηλαδή ένα συμφωνητικό γιά δάνειο μπορείς νά πάς πρίν υπογράψεις στόν δικηγόρο σου νά τήν ελέγξει ,κανένας δέν σέ υποχρεώνει νά υπογράψεις μέ τό ζόρι..
φίλε μου εδώ ισχύει τό ρητό τήν πούτσα σου καί τήν υπογραφή σου πρόσεχε πού τήν βάζεις

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

σωστός

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
όταν υπογράφεις μιά συμφωνία δηλαδή ένα συμφωνητικό γιά δάνειο μπορείς νά πάς πρίν υπογράψεις στόν δικηγόρο σου νά τήν ελέγξει ,κανένας δέν σέ υποχρεώνει νά υπογράψεις μέ τό ζόρι..
φίλε μου εδώ ισχύει τό ρητό τήν πούτσα σου καί τήν υπογραφή σου πρόσεχε πού τήν βάζεις

καλά άστο.
αν αρχίσεις τέτοιες μαμουνιές όπως και το να δηλώσεις (όπως έχεις το δικαίωμα) ότι δεν θες να σταλεί στον τειρεσία ΑΕ το δάνειο, απλά δε θα σου το εγκρίνουν!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ προσωπικά δεν κακολογώ καμία τράπεζα γιατί δίνει δάνειο. Όμως αν δεν κάνω λάθος, το δίνει με το υψηλότερο επιτόκιο στην Ευρώπη ενώ δέχεται καταθέσεις δίνοντας το χαμηλότερο επιτόκιο τη στιγμή που τίποτα δεν το διακιολογεί αυτό.
Το ότι εγώ μπορώ να προστατευτώ από τον κλέφτη, δεν δικαιολογεί τον κλέφτη. Κάνω λάθος; Δε νομίζω ότι η δουλειά μου είναι να τρέχω να προστατευτώ από τις καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών ούτε φυσικά είναι δουλειά τους να μου βάζουν παράνομες χρεώσεις

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
καλά άστο.
αν αρχίσεις τέτοιες μαμουνιές όπως και το να δηλώσεις (όπως έχεις το δικαίωμα) ότι δεν θες να σταλεί στον τειρεσία ΑΕ το δάνειο, απλά δε θα σου το εγκρίνουν!
ποιός σού είπε ότι δέν θά σού εγκρίνουν δάνειο εάν μελατήσεις τούς όρους μέ τόν νομικό σου σύμβουλο??,τότε νά καταργήσουμε καί τούς δικηγόρους
φίλε εάν έχεις πρόβλημα μέ τόν τειρεσία καλά κάνουν καί δέν σού εγκρίνουν δάνειο..εσύ εάν ήξερες ότι κάποιος χρωστάει καί δέν είναι συνεπής θά τού δάνειζες??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το ότι τους δανείζεις με 1,8 στην καλύτερη και αυτοί σε δανείζουν με 9% εως 19% στη χειρότερη,πώς θα το χαρακτήριζες?Εγώ πάντως Νόμιμη Τοκογλυφία.Και φυσικά είναι και άλλα...ψιλά γράμματα,φορτική πίεση να αποκτησεις προιόντα τους,καμια-μα καμια -υποστήριξη ή ενημέρωση ή προφύλαξη από την αλόγιστη αύξηση των πιστωτικών σου ορίων και των επιτοκίων κατά το δοκούν..Αστο αδερφέ,προς επίρρωση των όσων σου λέω,κοίταξε τα αποτελέσματα χρήσης των Τραπεζών στα εξάμηνα..ΟΛΕΣ άυξηση ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης.Φώναζε η ΤτΕ,κλείστε τη στρόφιγγα των Δανείων,τίποτα αυτές...Κορόιδα ήταν?τωρα θα τα πάρουν όλα είτε με πλειστηριασμούς είτε με την περιβόητη "Κρατική Στηριξη"!!!Εδώ γελάνε...Αστο γιατί με τις σκεψεις αυτές αναρχίζω και δεν κάνει λόγω ιδιότητας...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Καλημέρα, ΄κατάθεση σε αυτό τον λογαριασμό
- Είστε ο κάτοχος του λογαριασμού;
- Όχι, ο πατέρας μου είναι.
- Ποιον να χρεώσουμε τα 3 ευρώ για την κατάθεση σε ξένο λογαριασμό;
- Κανέναν. Το ξέρετε ότι με απόφαση δικαστηρίου είναι παράνομο αυτό.
- Δεν ξέρω κύριε. Εγώ ταμίας είμαι. Κάντε έγγραφο στα κεντρικά της Τράπεζας. Περιμένει και κόσμος.
- Καλά, φέρε τα λεφτά να τα δώσω χέρι με χέρι στον πατέρα μου ή να τα βάλω στον πάτο μου τώρα που δεν είναι στην Αθήνα.

Αυτό γιατί το κάνουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ότι τους δανείζεις με 1,8 στην καλύτερη και αυτοί σε δανείζουν με 9% εως 19% στη χειρότερη,πώς θα το χαρακτήριζες?Εγώ πάντως Νόμιμη Τοκογλυφία.Και φυσικά είναι και άλλα...ψιλά γράμματα,φορτική πίεση να αποκτησεις προιόντα τους,καμια-μα καμια -υποστήριξη ή ενημέρωση ή προφύλαξη από την αλόγιστη αύξηση των πιστωτικών σου ορίων και των επιτοκίων κατά το δοκούν..Αστο αδερφέ,προς επίρρωση των όσων σου λέω,κοίταξε τα αποτελέσματα χρήσης των Τραπεζών στα εξάμηνα..ΟΛΕΣ άυξηση ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης.Φώναζε η ΤτΕ,κλείστε τη στρόφιγγα των Δανείων,τίποτα αυτές...Κορόιδα ήταν?τωρα θα τα πάρουν όλα είτε με πλειστηριασμούς είτε με την περιβόητη "Κρατική Στηριξη"!!!Εδώ γελάνε...Αστο γιατί με τις σκεψεις αυτές αναρχίζω και δεν κάνει λόγω ιδιότητας...

ρε μην ασχολείσαι.
οι άνθρωποι έχουν τελείως στόκικη αντιμετώπιση σε όλα στην Ελλάδα...
Μίλαγα με συγγενή μου μεγαλοσυνδικαλιστή τραπεζικών......

Οι ευρωπαίοι τραπεζίτες ΔΕΝ μπορούσαν να καταλάβουν πώς οι ελληνικές τράπεζες έπαιζαν τόσο καλά σε κέρδη όταν η οικονομία ήταν για τον πούτσο.....
Δεν μπορούσαν να διαννοηθούν την κλοπή στα δάνεια και τα επιτόκια που γινόταν με τις ευλογίες του κράτους.............
Ζήτω ο Αλογοσκούφης ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα, ΄κατάθεση σε αυτό τον λογαριασμό
- Είστε ο κάτοχος του λογαριασμού;
- Όχι, ο πατέρας μου είναι.
- Ποιον να χρεώσουμε τα 3 ευρώ για την κατάθεση σε ξένο λογαριασμό;
- Κανέναν. Το ξέρετε ότι με απόφαση δικαστηρίου είναι παράνομο αυτό.
- Δεν ξέρω κύριε. Εγώ ταμίας είμαι. Κάντε έγγραφο στα κεντρικά της Τράπεζας. Περιμένει και κόσμος.
- Καλά, φέρε τα λεφτά να τα δώσω χέρι με χέρι στον πατέρα μου ή να τα βάλω στον πάτο μου τώρα που δεν είναι στην Αθήνα.

Αυτό γιατί το κάνουν;

γιατί έχεις μπουρδέλο κράτος και ξεπουλημένη κυβέρνηση.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
- Καλημέρα, χρέωσαν λάθος στον Κωτσόβολο την πιστωτική μου κάρτα, σας ζήτησαν να σβήσετε το χρέος και συμφωνήσατε. Σωστά;
- Μάλιστα κύριε. Το σβήσαμε.
- Μου στείλατε χαρτί που γράφει δόση 1 από 12: Χρέωση 50 ευρώ.
- Ναι κύριέ μου, έτσι είναι το σύτημα. Σας στέλνουμε χρέωση και την από κάτω γράφουμε ότι έγινε και πληρωμή ταυτόχρονα. Έτσι είναι σαν να μην υπάρχει η χρέωση!
- Μα.... η πληρωμή λέει 46 ευρώ. Δηλαδή με χρεώνετε 50 ευρώ και βάζετε ότι σας πλήρωσα 46. Δηλαδή μένει και ένα υπόλοιπο 4 ευρώ να σας χρωστάω κάθε μήνα!
- Λυπάμαι κύριε, αυτά είναι έξοδα συναλλαγής
- Μα, για το δικό σας λάθος και του Κωτσόβολου;
- Κάντε μήνυση στον Κωτσόβολο για παράνομη χρέωση.
- Τι παράνομη; Αφού σας ειδοποίησε για το λάθος και το δεχτήκατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom