επισης πρεπει να γινει ενα ξεσκαρταρισμα στα αρχεια του τιρεσια,ετσι οπως ειναι τωρα το συστημα σε αναγκαζει να καταφευγεις σε τετοιες λυσεις,με καθε λογης απατεωνα.τουλαχιστον στους μικροωφειλετες πρεπει να δοθει μια δευτερη ευκαιρια,και σε ορισμενες περιπτωσεις που ειναι για μικροποσα,να διαγραφουν εντελως.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η απελευθέρωση της καταναλωτικής πίστης στην Ελλάδα συμπλήρωσε 16 χρόνια, φίλε μου!
Η πραγματική απελευθέρωση-ασυδοσία τραπεζών και δανειοληπτών έγινε 2002-2003.
Τότε δηλ που έγινε ο λευκός τειρεσίας, σύμφωνα με τον οποίο, η κάθε τράπεζα δε θα βασίζονταν
απλά στην δική σου βεβαίωση (έστω και με υπεύθυνη δήλωση) ότι δεν έχεις αλλού άλλα δάνεια,
αλλά θα μπορούσε "με το πάτημα ενός κουμπιού" να δει αναλυτικά τις οφειλές σου.
Τότε λοιπόν άρχισε η κάθε τράπεζα να δίνει όλο και μεγαλύτερα ποσά δανείων (έως τότε το
maximum ενός προσωπικού δανείου ήταν 3.000€ ανεξάρτητα με το εκκαθαριστικό σου!), να βγάζουν
ένα σωρό διαφορετικά σχέδια πιστωτικών καρτών (κάποια τράπεζα διαθέτει στο ρόστερ της 12 ή 17 -
δε θυμάμαι - διαφορετικές πιστωτικές κάρτες!!!) και να τις μοιράζουν ανεξέλεγκτα, να δίνουν
στεγαστικά στο 130% της αξίας + ένα προσωπικό άλλης χρήσης, να δίνουν επαγγελματικά έως και το
100% του ετήσιου τζίρου κοκ.....
Τα τελευταία 6-7 χρόνια έγιναν αυτά φιλαράκι. Πριν στον τειρεσία ήταν κάποιος που δεν πλήρωσε
κάνα γραμμάτιο, ή σφράγισε επιταγή. Για καθηστέρηση σε δάνειο όμως σπάνιο φαινόμενο. Για μη
πληρωμή πιστωτικής (τι είναι αυτό?) ούτε λόγος.
Ξαφνικά λοιπόν, έγιναν όλα αυτά. Σε 6-7 χρόνια.
Στα επόμενα 10 (για να φτάσουμε και στα 16 που λες) η τοκογλυφία αλλά και το κάθε λογής
λαμόγιο που "δίνει" φτηνό δάνειο (αφού υπάρχει και η ανοχή - αδυναμία των αρχών) θα ΄γίνουν
τα "επαγγέλματα του μέλλοντος"!!!!
Εδώ θα είμαστε κι ας ελπίσουμε ότι θα βγω ψευτοπροφήτης αλλά τα δείγματα εξαπάτησης είναι ήδη
αρκετά!
Πού είναι άραγε οι "καλοί δημοσιογράφοι" να προστατεύσουν τον κόσμο?
επισης πρεπει να γινει ενα ξεσκαρταρισμα στα αρχεια του τιρεσια,ετσι οπως ειναι τωρα το συστημα σε αναγκαζει να καταφευγεις σε τετοιες λυσεις,με καθε λογης απατεωνα.τουλαχιστον στους μικροωφειλετες πρεπει να δοθει μια δευτερη ευκαιρια,και σε ορισμενες περιπτωσεις που ειναι για μικροποσα,να διαγραφουν εντελως.
Μα οι μικροωφειλέτες στειρίζουν τα κέρδη των τραπεζών βρε παιδιά!!!
μια τράπεζα διαφίμιζε πέρσι ότι έδωσε τις περισσότερες πιστωτικές στην Ελλάδα
Ξέρετε πόσες?
3.000.000!!!!
Αν έχει η κάθε μια 2000€ πιστωτικό όριο, με 20% επιτόκιο (τόσο είναι ότι κι αν λένε) κάντε έναν
πολλαπλασιασμό να δείτε κέρδη!
Αν ένα 10-20 % αυτών δεν πληρώσει για 6 μήνες, τότε οι τόκοι υπερημερίας βγάζουν τους μισθούς των υπαλλήλων της για 50 χρόνια!!!! (που λέει ο λόγος)
Τι να τους κάνουν τους λίγους-μεγάλους!!!
Διαφωνεί κανείς?
Εαν έχεις ένα μαγαζί τι προτιμάς, να ψωνίζει ένας μια φορά τη βδομάδα 100€ ή 1000 κάθε μέρα
από μισό ευρώ?
Το ίδιο ισχύει και με τα λαμόγια!
200-300 ευρώ απ τον κάθε ανηποψίαστο ανθρωπάκο που θέλει δάνειο, μαζεύεται μια περιουσία.
Τι να παιδεύεται με τους 2-3 να τους βγάλει δάνειο για να πάρει την προμήθεια!
Εαν έχεις ένα μαγαζί τι προτιμάς, να ψωνίζει ένας μια φορά τη βδομάδα 100€ ή 1000 κάθε μέρα
από μισό ευρώ?
Το ίδιο ισχύει και με τα λαμόγια!
200-300 ευρώ απ τον κάθε ανηποψίαστο ανθρωπάκο που θέλει δάνειο, μαζεύεται μια περιουσία.
Τι να παιδεύεται με τους 2-3 να τους βγάλει δάνειο για να πάρει την προμήθεια!
τζειμς70 οταν θα κανει η εθνικη τραπεζα αποβαση στην ται και στησει το πρωτο τις καταστημα στην μπανγκοκ,σου ανηκει δικαιωματικα η θεση του διευθηντη του καταστηματος,ειναι και μια καλη ευκαιρια να μεινεις μονιμα εκει.Μα οι μικροωφειλέτες στειρίζουν τα κέρδη των τραπεζών βρε παιδιά!!!
μια τράπεζα διαφίμιζε πέρσι ότι έδωσε τις περισσότερες πιστωτικές στην Ελλάδα
Ξέρετε πόσες?
3.000.000!!!!
Αν έχει η κάθε μια 2000€ πιστωτικό όριο, με 20% επιτόκιο (τόσο είναι ότι κι αν λένε) κάντε έναν
πολλαπλασιασμό να δείτε κέρδη!
Αν ένα 10-20 % αυτών δεν πληρώσει για 6 μήνες, τότε οι τόκοι υπερημερίας βγάζουν τους μισθούς των υπαλλήλων της για 50 χρόνια!!!! (που λέει ο λόγος)
Τι να τους κάνουν τους λίγους-μεγάλους!!!
τζειμς70 οταν θα κανει η εθνικη τραπεζα αποβαση στην ται και στησει το πρωτο τις καταστημα στην μπανγκοκ,σου ανηκει δικαιωματικα η θεση του διευθηντη του καταστηματος,ειναι και μια καλη ευκαιρια να μεινεις μονιμα εκει.
χιχιχι!
και θα κάνω και μια καρτούλα δώρο σε κάθε τίρακ!!!!
Τρελά κέρδη!!!!
ταιλανδεζικο γαμοδανειο με επιτοκιο τις τραπεζης κεντρικης ασιας θα δουλευεις φιλε μουχιχιχι!
και θα κάνω και μια καρτούλα δώρο σε κάθε τίρακ!!!!
Τρελά κέρδη!!!!
Αλλά μετά από αυτό το στραπάτσο!!!
Δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω ποτέ!!!
Μάλλον για μπειμπι σιτινγκ με βλέπω στην πρώιν γυναίκα μου
και να κοιμάμαι και στον καναπέ, και μεσ τον ύπνο μου χαϊδεύοντας το μπράτσο να νομίζω ότι το βελούδο ανήκει σε ται
γκερλ!!!!!
Δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω ποτέ!!!
Μάλλον για μπειμπι σιτινγκ με βλέπω στην πρώιν γυναίκα μου
και να κοιμάμαι και στον καναπέ, και μεσ τον ύπνο μου χαϊδεύοντας το μπράτσο να νομίζω ότι το βελούδο ανήκει σε ται
γκερλ!!!!!
ταιλανδεζικο γαμοδανειο με επιτοκιο τις τραπεζης κεντρικης ασιας θα δουλευεις φιλε μου
Βρε εγώ πάω!!!
Αυτοί με παίρνουνε????
Επισκέπτης
ονειρευόμασταν πού θα
επενδύσουμε τα λεφτά μας!!!
"Ταϋλάνδη έλεγα εγώ!!!!". τον έβαλα μάλιστα να διαβάσει τις πρώτες 60-70 σελίδες του Ταϋλάνδη sex trip για να πειστεί!!!
Και πείστηκε!!!!!!!!
!!!
μηπως ειναι καλύτερα που εχασες καποια κατοσταρικα παρα να φορτωθεις ενα διακοποδανειο?
δεν παιρνουμε δανειο για να παμε ταξιδι.... παρα μονο για επενδυση
ισως καλυτερα ετσι που ηρθαν τα πραγματα για σενα...
Επισκέπτης
Φιλοι μου οσοι απο εσας χρωστατε σε πιστωτικες καρτες και δανεια και θελετε συντομα ξεμπερδεψετε και να κλεισετε τα χρεη σας μια για παντα και να μην χρωστατε τιποτα στις τραπεζες. Θα πρεπει να πατε σε εταιρεια διαχειριση χρεους και αποπληρωμη των πιστωτικων καρτων και δανειων. Αλλιως θα χρωστατε μια ζωη ( το κεφαλαιο ) και θα πληρωνετε τους τοκους μια ζωη.Θα πατε στην εταιρια SMARTFIN και θα ερθουν σε επαφη με τις τραπεζες και θα ερθουν σε διακανονισμο για την αποπληρωμη και την εξωφληση του χρεους. Εχετε υποψη σας ομως οτι οι εισπρακτικες εταιριες θα προσπαθησουν ( δεν θα σας αφησουν ) με καθε μεσω δηλαδη με εκβιασβμους, γραπτως με εξοδικα ( ψευτικα ) και προφορικα απο το τηλεφωνο για να μην μπητε σε αυτο το προγραμμα η να σας κανουν να φυγετε απο το προγραμμα. Θα εχετε αυτες τις απειλες για 5 μηνες. Σκοπως τους ειναι να σας εχουν για παντα στο λουκι και να χρωστατε λεφτα για μια ζωη στις τραπεζες και να πληρωνετε συνεχεια τους τοκους. Οι εισπρακτικες εταιριες πληρονονται απο ενα μεριδιο απο τους τοκους. Και λογικο ειναι οτι θα φωναζουν γιατι θα χασουν τους Καλους Μαλακες και τα Εξιλαστηρια Θυματα.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φιλοι μου οσοι απο εσας χρωστατε σε πιστωτικες καρτες και δανεια και θελετε συντομα ξεμπερδεψετε και να κλεισετε τα χρεη σας μια για παντα και να μην χρωστατε τιποτα στις τραπεζες. Θα πρεπει να πατε σε εταιρεια διαχειριση χρεους και αποπληρωμη των πιστωτικων καρτων και δανειων. Αλλιως θα χρωστατε μια ζωη ( το κεφαλαιο ) και θα πληρωνετε τους τοκους μια ζωη.Θα πατε στην εταιρια SMARTFIN και θα ερθουν σε επαφη με τις τραπεζες και θα ερθουν σε διακανονισμο για την αποπληρωμη και την εξωφληση του χρεους. Εχετε υποψη σας ομως οτι οι εισπρακτικες εταιριες θα προσπαθησουν ( δεν θα σας αφησουν ) με καθε μεσω δηλαδη με εκβιασβμους, γραπτως με εξοδικα ( ψευτικα ) και προφορικα απο το τηλεφωνο για να μην μπητε σε αυτο το προγραμμα η να σας κανουν να φυγετε απο το προγραμμα. Θα εχετε αυτες τις απειλες για 5 μηνες. Σκοπως τους ειναι να σας εχουν για παντα στο λουκι και να χρωστατε λεφτα για μια ζωη στις τραπεζες και να πληρωνετε συνεχεια τους τοκους. Οι εισπρακτικες εταιριες πληρονονται απο ενα μεριδιο απο τους τοκους. Και λογικο ειναι οτι θα φωναζουν γιατι θα χασουν τους Καλους Μαλακες και τα Εξιλαστηρια Θυματα.
Φιλαράκι, άσε τις γκρίζες διαφημίσεις και την παραπληροφόρηση...
Όποιος χρωστάει πάει στη τράπεζά του ή σε άλλη τράπεζα, κάνει μεταφορά υπολοίπου ή/ και διακανονισμό χωρίς κανένα μεσάζοντα ο οποίος δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις (επί τη ευκαιρία, πώς πληρώνεται και από ποιον; Και τι σχέση έχουν οι προσφορές εργασίας σε στυλ amway ;)
Εκτός από μεσάζοντες δανείων τώρα έχουμε και μεσάζοντες για την αποπληρωμή τους...
Ου ρε!
Επισκέπτης
Φιλε μου. Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι και εγω εκανα την μεταφορα υπολοιπου απο καρτες και δανεια σε αλλη τραπεζα πριν 2 χρονια. Και το μονο που κερδισα ηταν να διπλασιασω το χρεως μου.Δεν ακυρωθηκαν οι πιστωτικες καρτες μου και τα δανεια μου τιποτα. Μεγαλη απατη η μεταφορα υπολοιπου. Αμα μπλεξεις με τις τραπεζες δεν προκειτε ποτε να σε αφησουν. Για χαζους τους περασες. Αυτοι ξερουν καλα την δουλεια τους δηθεν με την μεταφορα υπολοιπου και μπουρδες. Αυτοι δεν προκειται ποτε να αφησουν τους πελατες τους. Ποια καλα κοροιδα θα ταιζουν τις τραπεζες και τις εισπρακτικες εταιριες. Εμεις. Να σε ενημερωσω οτι με το που πηγα στην εταιρια σωθηκα. Εχω κλεισει 4 πιστωτικες καρτες και προχωραω. Ο συναδελφος μου κοντευει να κλεισει ολο το χρεως του. Δεν κανω διαφημιση
Επισκέπτης
Να μη το ξεχασω. Η χρονικη διαρκεια αποπληρωμης των χρεων κραταει 4-5 χρονια ακομη και ποιο λιγοτερο αναλογα το ποσο του χρεους.
live
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
μεταφορα υπολοιπου δεν σημαινει κλεισιμο καρτων και δανειων. αυτο ειναι κατι που πρεπει εσυ να το κανεις οταν μεταφερθει η οφειλη σου στη νεα τραπεζα και μηδενιστει το δανειο σου και η καρτα που ειχες στην προηγουμενη τραπεζα.Φιλε μου. Θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι και εγω εκανα την μεταφορα υπολοιπου απο καρτες και δανεια σε αλλη τραπεζα πριν 2 χρονια. Και το μονο που κερδισα ηταν να διπλασιασω το χρεως μου.Δεν ακυρωθηκαν οι πιστωτικες καρτες μου και τα δανεια μου τιποτα. Μεγαλη απατη η μεταφορα υπολοιπου. Αμα μπλεξεις με τις τραπεζες δεν προκειτε ποτε να σε αφησουν. Για χαζους τους περασες. Αυτοι ξερουν καλα την δουλεια τους δηθεν με την μεταφορα υπολοιπου και μπουρδες. Αυτοι δεν προκειται ποτε να αφησουν τους πελατες τους. Ποια καλα κοροιδα θα ταιζουν τις τραπεζες και τις εισπρακτικες εταιριες. Εμεις. Να σε ενημερωσω οτι με το που πηγα στην εταιρια σωθηκα. Εχω κλεισει 4 πιστωτικες καρτες και προχωραω. Ο συναδελφος μου κοντευει να κλεισει ολο το χρεως του. Δεν κανω διαφημιση
Επισκέπτης
Φιλε μου το κανω για να σας βοηθησω για να ξεμπερδεψετε μια καλη απο τις τραπεζες. Σας βοηθαω για να μην εχετε την ιδια τυχη με εμενα. Απο το 2003 που εμπλεξα με τις πιστωτικες καρτες προσπαθω τοσα χρονια να τις κλεισω και δεν μπορουσα.Δεν με αφηνανε οι Super Τοκοι. Το 2008 εμαθα για την εταιρια και σωθηκα. Αλλιως θα βρισκομουν ακομη σε δυσχερη θεση. Οποιος θελη να ακουσει την συμβουλη δεν θα χασει. Οποιος δεν θελει και δεν του αρεσει η δεν γουσταρει ας δουλευει μια ζωη για τις τραπεζες και για τις εισπρακτικες εταιριες. Και να λενε ζητω τα καλα κοροιδα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K