str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ότι τους δανείζεις με 1,8 στην καλύτερη και αυτοί σε δανείζουν με 9% εως 19% στη χειρότερη,πώς θα το χαρακτήριζες?Εγώ πάντως Νόμιμη Τοκογλυφία.Και φυσικά είναι και άλλα...ψιλά γράμματα,φορτική πίεση να αποκτησεις προιόντα τους,καμια-μα καμια -υποστήριξη ή ενημέρωση ή προφύλαξη από την αλόγιστη αύξηση των πιστωτικών σου ορίων και των επιτοκίων κατά το δοκούν..Αστο αδερφέ,προς επίρρωση των όσων σου λέω,κοίταξε τα αποτελέσματα χρήσης των Τραπεζών στα εξάμηνα..ΟΛΕΣ άυξηση ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης.Φώναζε η ΤτΕ,κλείστε τη στρόφιγγα των Δανείων,τίποτα αυτές...Κορόιδα ήταν?τωρα θα τα πάρουν όλα είτε με πλειστηριασμούς είτε με την περιβόητη "Κρατική Στηριξη"!!!Εδώ γελάνε...Αστο γιατί με τις σκεψεις αυτές αναρχίζω και δεν κάνει λόγω ιδιότητας...
Τα δάνεια με επιτόκιο 9-19% αφορούν καταναλωτικά και πιστωτικές, τα οποία εκτός του ότι κανείς δεν σε αναγκάζει να τα πάρεις, αν κάνεις λελογισμένη χρήση η επιβάρυνση είναι μικρή έως ανύπαρκτη (αν πχ έχεις μία πιστωτική, αγοράζεις κάτι με άτοκες δόσεις και πληρώνεις όλη τη δόση και όχι την ελάχιστη καταβολή)...
Τα πιστωτικά όρια κανείς δεν σε αναγκάζει να τα εξαντλήσεις- έχω κάρτα με όριο € 14.000 και είναι θέμα αν έχω "φορτώσει" πάνω από χιλιάρικο και αυτό σε ταξείδι στο εξωτερικό με εισιτήρια και ξενοδοχεία μέσα...
Όσο για τη φορτική πίεση, υπάρχει και το "άει γαμήσου" ή επί το στρατιωτικότερο "δεν προβλέπεται"...
Αν είναι για κάτι καταδικαστέες οι τράπεζες είναι οι παράνομες χρεώσεις και οι καταχρηστικοί όροι που τα τρως στη μάπα θέλοντας και μη....