Νέα

Transexuala

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loveck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι η συμπεριφορα.
Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη. Ο καθενας εχει τα βιτσια-γουστα του.

Σωστά τα λες εσύ .... Αλλα δεν μπορω να εχω κοσμια συμπεριφορά και να μιλάω σοβαρά απο τη στιγμή που .........

Με σχολιάζουν αρνητικά (χωρις να με γνωρίζουν κιολας) άγνωστα και απρόσωπα άτομα τα οποία μπορουν να ειναι το οτιδίποτε ...απο ανταγωνίστριες έως κακόβουλους ανθρωπους.

Στο κάτω κατω εγώ ξέρω ποια είμαι όπως και οι πελάτες (και οι φιλοι μου)
και οπως λες σωστά εγώ εκτίθεμαι στο διαδύκτιο και έχω γνώση για πιο λόγο λέγονται όλα αυτά και γι'αυτό κάνω και εγώ τον χαβαλέ μου....και ας εκτιθεμαι....

(αν θες καποια αλλη συνταγή πές μου ... εχω πολλές!!!)  ;)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά τα λες εσύ .... Αλλα δεν μπορω να εχω κοσμια συμπεριφορά και να μιλάω σοβαρά απο τη στιγμή που .........

Με σχολιάζουν αρνητικά (χωρις να με γνωρίζουν κιολας) άγνωστα και απρόσωπα άτομα τα οποία μπορουν να ειναι το οτιδίποτε ...απο ανταγωνίστριες έως κακόβουλους ανθρωπους.

Στο κάτω κατω εγώ ξέρω ποια είμαι όπως και οι πελάτες (και οι φιλοι μου)
και οπως λες σωστά εγώ εκτίθεμαι στο διαδύκτιο και έχω γνώση για πιο λόγο λέγονται όλα αυτά και γι'αυτό κάνω και εγώ τον χαβαλέ μου....και ας εκτιθεμαι....

(αν θες καποια αλλη συνταγή πές μου ... εχω πολλές!!!)  ;)
[/quo 

Σπαγγετι Mpolonez......?? για αυτο καλουλα εισαι.........!!!!!!  Σε Λατρευω βρε........!!!

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (ΜΠΟΛΟΝΕΖ)(3-4 άτομα)
ΥΛΙΚΑ

1/2 πακέτο μακαρόνια
1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ
1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο)
5 ποτήρια νερό
2 φλιτζάνια του καφέ λάδι
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
πιπέρι
τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε μία μέτρια κατσαρόλα και ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι με το πιπέρι και την τριμμένη ντομάτα ή τον πελτέ. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά και καβουρδίζουμε τα υλικά. Μόλις ο κιμάς έχει καβουρδιστεί προσθέτουμε ένα (1) ποτήρι νερό και αφήνουμε όλο το υλικό να σιγοβράσει μέχρι να σωθεί το νερό. Ενδιάμεσα ανακατεύουμε.
Μόλις σωθεί το νερό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα τέσσερα (4) ποτήρια νερό. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει (ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό το νερό να κοχλάζει, γιατί διαφορετικά τα μακαρόνια θα λασπώσουν) ρίχνουμε τα μακαρόνια της αρεσκείας μας μέσα, σπάζοντάς τα στη μέση α είναι από αυτά τα μεγάλα και μακριά, και αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να σωθεί το νερό. Ενδιάμεσα τα ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.
Σε 30 λεπτά περίπου το φαγητό θα είναι έτοιμο. Αυτό το ελέγχουμε με το μάτι... μόλις δούμε ότι έχει σωθεί το πολύ "ζουμί" από το φαγητό, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να φουσκώσει και να απορροφήσει τα υγρά από μόνο του, με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.
Στη συνέχεια σερβίρουμε τη μερίδα με τριμμένο τυρί και απολαμβάνουμε τη δημιουργία μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Συνημμένα

• bolonez[1].jpg
    bolonez[1].jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 26

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο!!!

Για αυτο πραγματι εισαι πολυ καλη!!!

Επλιζω και τα παιδια του σαιτ να το εκτιμησουν !!!

Ετσι σου παει αυτο καλυτερα βρε απο το αλλο.......!!!

VALVERDE

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία όλα αυτά στην θεωρία, αλλά για πότε βγήκαν οι φωτογραφίες, οι σύνδεσμοι για το φέησμπουκ και τα περί απαραίτητων φωτογραφιών  :2funny: Μάλλον βγήκαν κάποια πράγματα στη φόρα που έφεραν το παλικάρι σε δύσκολη θέση. Οι συνταγές και τα χαζοχαρούμενα μόνο αμηχανία δείχνουν. Τέτοιες μαλακίες δεν έγιναν ποτέ από επαγγελματία εδώ μέσα. Και να μιλάγαμε για κανένα δυνατό εργαλείο  :2funny:

Τρανσεξουάλα πρέπει να σε φοβούνται πολύ οι ανταγωνίστριες ε;  :2funny: :2funny: :2funny: Κάτι τέτοια άτομα ξεφτιλίζουν τις τραβεστί και σωστά άτομα (βλέπε Σύλβια από εδ'ω μέσα και όχι μόνο) αναγκάζονται να δίνουν εξηγήσεις για τον κάθε καραγκιόζη.  

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία όλα αυτά στην θεωρία, αλλά για πότε βγήκαν οι φωτογραφίες, οι σύνδεσμοι για το φέησμπουκ και τα περί απαραίτητων φωτογραφιών  :2funny: Μάλλον βγήκαν κάποια πράγματα στη φόρα που έφεραν το παλικάρι σε δύσκολη θέση. Οι συνταγές και τα χαζοχαρούμενα μόνο αμηχανία δείχνουν. Τέτοιες μαλακίες δεν έγιναν ποτέ από επαγγελματία εδώ μέσα. Και να μιλάγαμε για κανένα δυνατό εργαλείο  :2funny:

Τρανσεξουάλα πρέπει να σε φοβούνται πολύ οι ανταγωνίστριες ε;  :2funny: :2funny: :2funny: Κάτι τέτοια άτομα ξεφτιλίζουν τις τραβεστί και σωστά άτομα (βλέπε Σύλβια από εδ'ω μέσα και όχι μόνο) αναγκάζονται να δίνουν εξηγήσεις για τον κάθε καραγκιόζη.  

σελιδα 8 εχει photos μου......τα υπολοιπα τα λεω και τα διχνω και στα αλλα site που ειμαι...η Συλβια που εχει χαθει καλε? :think:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
σελιδα 8 εχει photos μου......τα υπολοιπα τα λεω και τα διχνω και στα αλλα site που ειμαι...η Συλβια που εχει χαθει καλε? :think:

Απλα δεν φερεσαι επαγγελματικα.
Δες το θεμα του στουντιο στη Φυλης 104 να δες πως φερεται
η Αντζελα για να καταλαβεις τι εννοω.
Η φερσου σαν επαγγελματιας η κλεισε το μαγαζι
και γινε δημοσιος υπαλληλος.
Και αυτα που κανεις με τις συνταγες κτλ το μονο που κανουν
ειναι να δειχνουν οτι κατι δε παει καλα.

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι  δεν  έχετε  καταλάβει  μαλον…. .δουλεύω  από  ΝΕΤ  δεν  είμαι  σε κανένα σπίτι  η studio…..δεν  κλίνω  τυφλά  ραντεβού  αλλιώς  θα  έβαζα  μια τηλεφωνική  αγγελία. Ως  ελεύθερη  επαγγελματίας έχω το δικαίωμα να έχω κάποιες απαιτήσεις  όπως    PHOTO  από τον πελάτη  από την στιγμή που θα απαιτεί από μένα ενεργητικό και χύσιμο δεν είμαι και αυτόματο μηχάνημα ......τώρα αν αυτό ενοχλεί κάποιους τι να κάνω εγώ? άλλωστε το ξεκαθαρίζω από την αρχή σε όλους ……

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλιτσούνια πασχαλινά (χανιώτικα)

................
είναι γλυκά και έχουν σχήμα αρχιδιού (σαν τα μελιτίνια της Σαντορίνης). Κάποια στιγμή θα δώσουμε και αυτή τη συνταγή...

Καλό Πάσχα

:think: Δεν μας είπες όμως.
Το αχαλίνωτο σεξ θα γίνει πρίν η μετά το φαγητό?
Ή ο πελάτης σου δίνει 100 € την μερίδα και την κοπανάει αφου πρώτα του βγάλεις μια αναμνηστική φωτογραφία ή έστω ένα βιντεάκι για να θυμάσαι τις στιγμές? :jerking:
Παρεπιμπτόντως το νέο σου αβατάρ είναι και το πιο καυλωτικό απο όσα έχεις βάλει μέχρι τώρα!!! :grin:
άντε και καλό χειμώνα.... ;)

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είστε τόση και είμαι μια δε μπορώ να σας πίσω η να σας  αλλάξω γνώμη από την στιγμή που δε με γνωρίζετε και ούτε το επιδιώκω και το καταλάβατε .Από  κει  και  περά κάνω και εγώ τιν  πλακιτσα μου οπος κάνετε και άλλη εδώ  μεσα όποτε .... πέστε ότι θέλετε εγω το διασκεδάζω ….. :dancing: :dancing: :dancing:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Mάγκες από κατάλαβα το μπαζο με το σαγόνι που λέγεται τρανσεξουάλα θα βάλει σε μπελά όποιος την επισκεφτεί..ειδικά με τις καμερες και τις φωτο θέλει να εκβιάσει πολύ κόσμο.Θέλεις να ερθω να με παρεις με καμερα και μετά να σου κανω μηνυσούλα ζητώντας σου 100.000 ευρώ?Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του φίλου που του πήρες 100 ευρώ.Στην ασφάλεια και στο καπάκι μηνυση για παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής ....Θα ετρεχες και δε θα εφτανες.Αν τολμησεις για δημοσίευσε καμια φωτο πελάτη σου εδω μέσα.AIDS θα κολλησεις στην ψιρου

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να  ενας....αuτον το εκβιασα για 5 κιλα πατατες και 2 cocacoles

Συνημμένα

• funny%20face.jpg
    funny%20face.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 27

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να  ενας....αuτον το εκβιασα για 5 κιλα πατατες και 2 cocacoles
εσυ μου φαινετε δεν τα μας τα λες καλα.
εχω την εντυπωση οτι κανεις καποια πουστια.
καλυτερα να πεις στα ισα τι γινετε,και μην απαντας με παπαριλικια,και κανεις την κινεζα.
για πες τι γινετε?
χρειαζεστε φραγκα εσυ?
η εκανες καμια μαλακια ο μαλακονταβας που κρυβεις στο δωματιο και χρειαζετε φραγκα?
για σκαστο το παραμυθι να δουμε τι γινετε.

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:( με κτυπάει και μετά με στέλνει να πουλαω κυλόττες στιν λαϊκή  :'( :'( :'( :'(

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:( με κτυπάει και μετά με στέλνει να πουλαω κυλόττες στιν λαϊκή  :'( :'( :'( :'(
λεγε τετοια και θα ξαναδεις πελατη το 2150 οταν θα ξαναγινουν ολυμπιακοι αγωνες στην ελλαδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ηδη απο το σαιτ τη καρτα την εχεις φαει με τις μαλακιες που γραφεις.
η κοκκινη καρτα εχει πεσει να ξερεις. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φασολάκια γιαχνί με πατάτες

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό φρέσκα φασολάκια (αν βαριέστε να τα καθαρίζετε, πάρτε άνευρα φασολάκια)

1 φλυτζ. τσαγιού λάδι

2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο

3 πατάτες κομμένες στα 4

1 κιλό ώριμες ντομάτες ή 500 γραμ. έτοιμο χυμό ντομάτας

1 κουτ. γλυκού ζάχαρη

αλάτι, πιπέρι

1/2 κουτ. γλυκού κανέλα

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα φασολάκια από τα νεύρα τους και τα ξεπλένετε. Τα βράζετε για 10-15 λεπτά (τα ρίχνετε σε νερό που βράζει), χύνετε το νερό και τα στραγγίζετε.

Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, την κανέλα και λίγο νερό (περίπου μία κούπα). Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε. Αφήνετε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.

Όταν περάσει ο χρόνος των 20 λεπτών, προσθέτετε τα φασολάκια και τις πατάτες και τα αφήνετε μέχρι να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του (ελέγξτε πριν βγάλετε το φαγητό από τη φωτιά να έχουν βράσει οι πατάτες με τα φασολάκια, αλλιώς αφήστε τα λίγο ακόμη. Ίσως να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό ακόμα).

Στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέτετε και τον μαϊντανό.

Αφήστε το να κρυώσει λίγο πριν το σερβίρετε.

Συνημμένα

• fasolakia.jpg
    fasolakia.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • fasolakia.jpg
    fasolakia.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 24

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καντα στο νταβα σου να τα φατε αυριο.

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το site παλληκάρια και γλιτώνουμε απο κάθε τυχάρπαστο πλάσμα που πάει να μας τα πάρει με το έτσι θέλω. Το καλύτερο που έχει να κάνει το περί ου ο λόγος πλάσμα είναι να την κάνει με ελαφρά πατηματάκια και δεν λέω πηδηματάκια γιατί ως αντιλαμβάνομαι αυτά δεν έχει ιδέα τι είναι. Και ήθελα και να την επισκεφθώ ο μ.....ς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom