Νέα

Transexuala

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loveck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γαμιετε αυτη και στο διπλα το δωματιο ειναι η γιαγια τις που ειναι σε κωμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αλλο θα ακουσουμε στο κοσμο αυτο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βγαλε την περουκα μεγαλε,συκωσε τα μανικια,και πιασε δουλεια σε καμια οικοδομη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σουρεαλιστικες καταστασεις
αλλα με κανει εντυπωση
ποιος βγαζει γουστα με τον περουκατο;
οποιος αρεσκεται στα τραβεστι πιστευω υπαρχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
To θεμα χρήσε μου είναι ότι το λαμογιο μπορεί ο καθένας σας να το βρει και να εξακριβώσει τι ειμαι και αν είμαι όλα αυτά που λέτε  πίσω από ένα profile ενός forum  ανώνυμο και απρόσωπο μπορείτε να λετε ότι θελετε αλώστε διαφήμιση μου κάνατε έστω και αρνητική και τσαμπα κιολας   :2funny::2funny:ω:2funny:
:2funny:

ακομα δεν εχεις καταλαβει ακομα τι καρτα εφαγες μου φαινετε.δεν πειραζει θα το καταλαβεις ομως εντος των ημερων. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
To θεμα χρήσε μου είναι ότι το λαμογιο μπορεί ο καθένας σας να το βρει και να εξακριβώσει τι ειμαι και αν είμαι όλα αυτά που λέτε  πίσω από ένα profile ενός forum  ανώνυμο και απρόσωπο μπορείτε να λετε ότι θελετε αλώστε διαφήμιση μου κάνατε έστω και αρνητική και τσαμπα κιολας   :2funny::2funny:ω:2funny:

δεν θα κατσω να αντιπαρατεθω μαζι σου
πραξε οπως νομιζεις  :- :-

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακομα δεν εχεις καταλαβει ακομα τι καρτα εφαγες μου φαινετε.δεν πειραζει θα το καταλαβεις ομως εντος των ημερων. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλέ σε ποδοσφαιρικό άγονα ειμαστε εδώ  μέσα  απαπαπαπαπαπ  έχεις εσύ μια μανία με τις κάρτες χρωστάς σε τράπεζες πολλά βρε? Και με περνάς και για χαζή προφανώς λες αμα με διαγραφσουνε να μην ξαναμπώ με άλλο profile και να συνεχίσω τιν τρελιτσα μου  χαχχαχαχχαχαχαχαχα δε το χανω εγω αυτό με τίποτα……..

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλέ σε ποδοσφαιρικό άγονα ειμαστε εδώ  μέσα  απαπαπαπαπαπ  έχεις εσύ μια μανία με τις κάρτες χρωστάς σε τράπεζες πολλά βρε? Και με περνάς και για χαζή προφανώς λες αμα με διαγραφσουνε να μην ξαναμπώ με άλλο profile και να συνεχίσω τιν τρελιτσα μου  χαχχαχαχχαχαχαχαχα δε το χανω εγω αυτό με τίποτα……..
καλα εσυ δεν εχει καταλαβει τιποτα ακομα.
οσοι συναγωνιστες γαμανε τραβελια,εσενα σε εχουν αποκλεισει να ξερεις.πηραν χαμπαρι οτι εισαι απατη δηλαδη.εχουν περασει και αλλες σαν και εσενα κατα καρους απο εδω και ολες ειχαν την ιδια τυχη με εσενα.
αυτα και δεν ξανασχολουμε με εσενα.

και μια συμβουλη.
πετα την περουκα και πιασε το κασμα.

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να μι ξεχάσω σήμερα έχουμε σουβλάκι γιαπωνέζικο..... :dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

Συνημμένα

• 1422068614_42f1fddcfd[1].jpg
    1422068614_42f1fddcfd[1].jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 53
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα εσυ δεν εχει καταλαβει τιποτα ακομα.
οσοι συναγωνιστες γαμανε τραβελια,εσενα σε εχουν αποκλεισει να ξερεις.πηραν χαμπαρι οτι εισαι απατη δηλαδη.εχουν περασει και αλλες σαν και εσενα κατα καρους απο εδω και ολες ειχαν την ιδια τυχη με εσενα.
αυτα και δεν ξανασχολουμε με εσενα.

και μια συμβουλη.
πετα την περουκα και πιασε το κασμα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα γραφει ο δασκαλος

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το μυστρί το πιλοφόρει το σφυρί

Συνημμένα

• 1234.gif
    1234.gif
    121,7 KB · Εμφανίσεις: 70

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αχ παιδάκια περά τις πλακάς που έχετε εδω μέσα ολοι με αυτά που λέτε να είστε καλα μου φτιάχνετε την μέρα …….πληροφοριακά  ειμαι 10 χρονιά στη Συγγρού δε περιμένω  τιν επιβεβαιώσει  μου από το forum αυτο  και βασικά αλλιώς ξεκίνησε το θέμα και αλλου έφτασε αλλα τεσπα  να’ στε ολοι καλα βρε...........

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε και καταρτη δηλαδη!
ρε το βαρκαρη μεσ το χειμωνα που τον κανει βολτα....μη σου κρυωσει το παλαμαρι νοστιμο σα καλαμαρι!

Καλαμαράκια γεμιστά

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και κόβουμε τα ποδαράκια κομματάκια.

Φτιάχνουμε ένα μείγμα με τη φέτα, τη ντομάτα και το βασιλικό (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και πιπεριά). Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα καλαμαράκια και τα βάζουμε σε ταψάκι.

Προσθέτουμε λάδι, τα κομμένα ποδαράκια, λίγη ακόμα ντομάτα και ψήνουμε.

Είναι πανεύκολο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ακους συναγωνιστη ευπαρουσιαστο και νοστιμο!ακουω να λεμε!

βαρκαρη που θελουνε μερικοι!!

VALVERDE

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλαμαράκια γεμιστά

Φτιάχνουμε ένα μείγμα με τη φέτα, τη ντομάτα και το βασιλικό (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και πιπεριά). Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα καλαμαράκια και τα βάζουμε σε ταψάκι.

Ποσο καραγκιοζης εισαι ρε;  :jerking:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλαμαράκια γεμιστά

Όλα καλά!!!

:think: Απο που τον παίρνει το καλαμάρι?
:think:Καλαμαράκια τραβεστί υπάρχουν?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όλα καλά!!!

:think: Απο που τον παίρνει το καλαμάρι?
:think:Καλαμαράκια τραβεστί υπάρχουν?

Αγαπη μου Ομορφη.......!!!!

Αν πας ΚΟΥΚΛΕΣ θα δεις...... δεν φανταζεσαι ποσαααααααααααααααααααααααααααααα.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom