πριν από μερικά χρόνια στην συγγρού μπορούσες να βρεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τρβ. σήμερα το καλύτερο είναι νταλικιέρης τουλάχιστον. θυμάμαι ειχα περάσει βόλτα με ένα φιλαράκι απο θεσ/νικη που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τρβ. δεν ήθελε να φύγει. ειχε πάθει πλακα. τωρα πέρασα μια φορά αργά μετά τις 1:00 και ο ποιο ωραίος ήταν ο ασφαλίτης στο τμήμα επί της Συγγρού και μετά ο μηχανικός της Express service. Α και μακρυα απο τα κτελ. κυκλοφορουν live οι πρωταγωνιστες του rocky horror show
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
φιλε μου το μαγαζι αυτο ειναι το λιοσιων 278...και ο τσατσος ειναι ο κωστας...και η γρια που ειναι το πρωι.....για τσεκαρε να δεις....Α ρε μεγαλεία....πολύ κρίμα που έκλεισε, ήταν και φτηνο (30ε) και ήταν και δίπλα μου. Πολύ γέλιο και ο τσάτσος του.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...και μια ερωτηση για τους γνωστες του χωρου...μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η γνωστη ζελμα..που εκανε πιατσα στην καβαλας δεξια οπως ανεβαινεις με το μαυρο τζιπ....?...για να δουμε ποιος ξερει κατι...οι τελευταιες πληροφοριες μου ειναι οτι βρισκοταν πατρα....τωρα?.....
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Αυτή είναι η Δανάη. Αστέρι στο χώρο της. Αξίζει πολλά. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα.δες αυτή: είναι μονο παθητική και νομίζω ζητάει 40 ευρώ.
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Την ξανθια με το wrangler την συναντησα τον απριλιο που ειμουν αθηνα στην συγγρου, την πηρα φοβερο μωρο πολλι καλη περιπιοιση δεν σου δινη καμια εντιπωση για trans αν ειταν ενχειρισμενη δεν το καταλαβενες καθολου :o :o :o
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
...και μια ερωτηση για τους γνωστες του χωρου...μηπως ξερει κανεις που βρισκεται η γνωστη ζελμα..που εκανε πιατσα στην καβαλας δεξια οπως ανεβαινεις με το μαυρο τζιπ....?...για να δουμε ποιος ξερει κατι...οι τελευταιες πληροφοριες μου ειναι οτι βρισκοταν πατρα....τωρα?.....
φιλαρακο την ψάχνουν πολλοι !!! Και μιας και σε παρακολουθω καταλαβαινω τον λογο που την ψάχνεις και συμπασχω
δεν ηταν τυχαια γνωστη ως " Ζελμα με τα τurbo " : : :
Ξερει κανεις κατι για την περιφημη Καρμεν (τη μελαχροινη), που δουλευε παλιοτερα στο ημιυπογειο Καλλιφρονα και Δροσοπουλου γωνια. Τι απεγινε αραγε ? Ισως η ωραιοτερη τρανς που χει περασει ...
Καμμια σχεση με αυτην την Καρμεν στη φυλης 99
Καμμια σχεση με αυτην την Καρμεν στη φυλης 99
george1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από τραβέλια, υπάρχει τπτ στην Ιασωνος?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...παιζει ενα τρανς μεσα σε αμαξι στον δρομο που κοβει την ιασωνος στα δυο....θα την δειτε...με ενα ασπρο punto......ψιλομαπα βεβαια.....παλιά (πριν3-4 μηνες) επαιζαν (όχι τίποτα το σπουδαίο) αν εχει και τώρα δε ξέρω, πάντως και τότε δούλευαν τη ωυχτερινή βάρδια, μετα τις 11-12 δηλαδή
george1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ σαβάλα
ʼλλη ερώτηση, πως πάμε από Μαρούσι στην Φυλής ?(με τον ηλεκτρικό)
Που έχει μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερα μπουρδέλα?
Φυλής ή Ιάσωνος??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ʼλλη ερώτηση, πως πάμε από Μαρούσι στην Φυλής ?(με τον ηλεκτρικό)
Που έχει μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερα μπουρδέλα?
Φυλής ή Ιάσωνος??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
george1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορει να βοηθήσει κανείς??
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Από Μαρούσι στη Φυλής πας με τον Ηλεκτρικό (στάση Βικτώρια).
Για trans δεν έχω ιδέα - δεν ασχολούμαι με το είδος... άλλος συνάδελφος μπορεί να σου πει περισσότερα.
Για trans δεν έχω ιδέα - δεν ασχολούμαι με το είδος... άλλος συνάδελφος μπορεί να σου πει περισσότερα.
george1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο την στάση βικτώρια ειναι μακριά?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ακολούθησε τις μεγάλες ταμπέλες που γράφουν "προς μπουρδέλα" και θα βγεις. Αστειεύομαι... κοντά είναι.
george1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
lol
να σε ρωτήσω Αντισθένη, το σέικ δεμ μπειμπι που το βρήκες???
να σε ρωτήσω Αντισθένη, το σέικ δεμ μπειμπι που το βρήκες???
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Εθεάθη σήμερα 29/9 στην κηφησίας , 9,30 το πρωι .
εβαψε μαλί , δεν είναι πλέον μελαχρινή ,
Δυστυχώς ήμουν με γυναικα συνάδελφο στο αμάξι και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω και να εγκαταστήσω επαφη
Το καλο ειναι οτι ειναι Αθήνα , ας εχουμε το νου μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K