azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
οχι φιλε...παπι...παμε για σουζες;;;;;;;;;;;;
Μιτρογλου φαση?
οχι φιλε...παπι...παμε για σουζες;;;;;;;;;;;;
ενω αν σου ελεγε οτι του εβαζαν οι γκομενες στραπ ον δονητες δαχτυλα θα του ελεγες μπραβο αντρακλα μου συνεχισε ετσιΕμένα αν μου έλεγε ο γιος μου οτι γάμησε ένα τρανς ή έναν άνδρα ή ό,τιδηποτε άλλο εκτός από γυναίκα, κάτι θα μου έκανε
Εμένα αν μου έλεγε ο γιος μου οτι γάμησε ένα τρανς ή έναν άνδρα ή ό,τιδηποτε άλλο εκτός από γυναίκα, κάτι θα μου έκανε
θα έβρισκα πιο "φυσιολογικο" (εστω και αν χρειαζεται να μπει σε εισαγωγικα) το να φαει δαχτυλο απο γυναικα, παρα το να γαμήσει τρανς (ή ο,τιδήποτε άλλο εκτός από γυναίκα)οχι ρε αν τους ελεγες οτι τα ετρωγες απο ΓΥΝΑΙΚΑ οπως ο φιλος,φυσιολογικο θα το εβρισκαν...
Δεν πηγαίνω με άνδρες φίλε, πηγαινω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Και γιαυτό θα ήθελα και ο γιος μου να γαμεί ΜΟΝΟ γυναίκεςΕγω πιστευω θα του ελεγες:δε ριχνεις και σε μενα ενα πουτσο?
Δεν πηγαίνω με άνδρες φίλε, πηγαινω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Εκτός του ότι δεν πηγαίνω με άνδρες, ούτε με την κόρη μου θα πήγαινα, και ας είναι γυναίκαΣωστα το ξεχασα,θα ελεγες την κορη σου:ελα ρε κοριτσαρα μου να με στραποναρεις σημερα και εκει θα ξεκινουσαν τα
οπως και στην λαρισα...σουζα το αλογακιΜιτρογλου φαση?
οπως και στην λαρισα...σουζα το αλογακι
και για να μην με παρεξηγησουν οι λαρισαιοι 6 χρονια εμενα εκει...χαβαλε κανουμε..Λαρσα λαρσα σειδα και λαχταρσα
Εκτός του ότι δεν πηγαίνω με άνδρες, ούτε με την κόρη μου θα πήγαινα, και ας είναι γυναίκα
Όχι,δεν την ξέρω. Είναι γυναίκα? Ή τρανς/τραβεστί/κάτι άλλο?Τυπε τη Νινα την ξερεις?
Όχι,δεν την ξέρω. Είναι γυναίκα? Ή τρανς/τραβεστί/κάτι άλλο?
Αν είναι ό,τιδήποτε άλλο εκτός από γυναίκα, δεν ενδιαφέρομαιΔεν ξερω τι ειναι,νομιζω αμα την δεις απο κοντα ισως καταλαβεις
Γιατί το πειράζετε το παιδί ? Δεν ξέρειΔεν ξερω τι ειναι,νομιζω αμα την δεις απο κοντα ισως καταλαβεις
Γιατί το πειράζετε το παιδί ? Δεν ξέρει
Εσύ τώρα με ειρωνεύεσαι επειδή δεν ξέρω τη Νίνα?Γιατί το πειράζετε το παιδί ? Δεν ξέρει
Δεν θέλω φίλε μου να δοκιμάσω τον τρόπο σας, γιατί πολύ απλά είμαι straight
Νομίζω τον συμβουλεύουν να δοκιμάσει με τον τρόπο μας κι αν δοκιμάσει τον βλέπω στο team των τρανς να διαβάζει όλα τα θρεντ αν και πιστεύω κι εγώ όπως είπε ένας άλλος συναγωνιστης ότι τα έχει ξεφυλλίσει ολα τα θρεντ..
straight και strapon δεν παει να ξερεις...αν το ψαξεις θα δεις οτι εισαι bi...Δεν θέλω φίλε μου να δοκιμάσω τον τρόπο σας, γιατί πολύ απλά είμαι straight