Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Εμένα αν μου έλεγε ο γιος μου οτι γάμησε ένα τρανς ή έναν άνδρα ή ό,τιδηποτε άλλο εκτός από γυναίκα, κάτι θα μου έκανε
ενω αν σου ελεγε οτι του εβαζαν οι γκομενες στραπ ον δονητες δαχτυλα θα του ελεγες μπραβο αντρακλα μου συνεχισε ετσι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εμένα αν μου έλεγε ο γιος μου οτι γάμησε ένα τρανς ή έναν άνδρα ή ό,τιδηποτε άλλο εκτός από γυναίκα, κάτι θα μου έκανε

Εγω πιστευω θα του ελεγες:δε ριχνεις και σε μενα ενα πουτσο?  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
οχι ρε αν τους ελεγες οτι τα ετρωγες απο ΓΥΝΑΙΚΑ οπως ο φιλος,φυσιολογικο θα το εβρισκαν...
θα έβρισκα πιο "φυσιολογικο" (εστω και αν χρειαζεται να μπει σε εισαγωγικα) το να φαει δαχτυλο απο γυναικα, παρα το να γαμήσει τρανς (ή ο,τιδήποτε άλλο εκτός από γυναίκα)

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Εγω πιστευω θα του ελεγες:δε ριχνεις και σε μενα ενα πουτσο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν πηγαίνω με άνδρες φίλε, πηγαινω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Και γιαυτό θα ήθελα και ο γιος μου να γαμεί ΜΟΝΟ γυναίκες

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δεν πηγαίνω με άνδρες φίλε, πηγαινω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σωστα το ξεχασα,θα ελεγες την κορη σου:ελα ρε κοριτσαρα μου να με στραποναρεις σημερα και εκει θα ξεκινουσαν τα  :orchestra:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Σωστα το ξεχασα,θα ελεγες την κορη σου:ελα ρε κοριτσαρα μου να με στραποναρεις σημερα και εκει θα ξεκινουσαν τα  :orchestra:
Εκτός του ότι δεν πηγαίνω με άνδρες, ούτε με την κόρη μου θα πήγαινα, και ας είναι γυναίκα

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Βάλτε στον ALPHA  δείχνει για τις γυναίκες που τις μαζεύουν απ τα μπουρδελα χωρίς χαρτιά κτλ..

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Γιατί το πειράζετε το παιδί ? Δεν ξέρει  :gay:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω τον συμβουλεύουν να δοκιμάσει με τον τρόπο μας κι αν δοκιμάσει τον βλέπω στο team των τρανς να διαβάζει όλα τα θρεντ αν και πιστεύω κι εγώ όπως είπε ένας άλλος συναγωνιστης ότι τα έχει ξεφυλλίσει ολα τα θρεντ..

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω τον συμβουλεύουν να δοκιμάσει με τον τρόπο μας κι αν δοκιμάσει τον βλέπω στο team των τρανς να διαβάζει όλα τα θρεντ αν και πιστεύω κι εγώ όπως είπε ένας άλλος συναγωνιστης ότι τα έχει ξεφυλλίσει ολα τα θρεντ..
Δεν θέλω φίλε μου να δοκιμάσω τον τρόπο σας, γιατί πολύ απλά είμαι straight

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom