Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Το έψαξα το thread της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης, το έψαξα και το thread των call-girl Θεσσαλονίκης, και έχω βρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις γυναικών
και ειπες να μπεις να μπεις και στων τραβεστι-τρανσεξουαλ να τρολλαρεις λιγο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τον ορισμο ανωμαλο τον εκανες αφυσικο τωρα?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ότι και αν είναι τρανς, ότι και αν είναι κρος, ότι και αν εισαι τραβεστί (και - σε αντίθεση με εσένα που τα ξέρεις τόσο καλά - δεν ξέρω τι άλλα υπάρχουν), από τη στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, δεν θα πήγαινα με τίποτα από όλα αυτά. Όποιος θέλει να πηγαίνει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, σε καμία περίπτωση όμως φυσιολογικό
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ....ΕΠΕΣΕ Η ΣΗΜΑΙΑ....ΦΕΥΓΩ.....παρεπιπτωντως ανοιξες το θεμα για να μας πεις τι ειναι φυσιολογικο κατα την γνωμη σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ....ΕΠΕΣΕ Η ΣΗΜΑΙΑ....ΦΕΥΓΩ.....παρεπιπτωντως ανοιξες το θεμα για να μας πεις τι ειναι φυσιολογικο κατα την γνωμη σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες,ο καθ'ενας εχει απο μια  :grin:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
και ειπες να μπεις να μπεις και στων τραβεστι-τρανσεξουαλ να τρολλαρεις λιγο
Έξεφρασα μία άποψη, χωρίς να προσβάλω κανέναν.
Αρχικά έκανα το λάθος να την εκφράσω στο thread των τραβεστί/τρανσέξουαλ, λάθος μου, και μόλις κατάλαβα το λάθος μου άνοιξα την ίδια συζήτηση στις "γενικές συζητήσεις". Έχω το δικαίωμα πιστεύω.
Και όση ώρα γίνεται αυτή η συζήτηση, εγώ ενημερώνομαι για τις μπουρδελοκαταστάσεις και τα call-girl της θεσσαλονίκης

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
"κατά τη γνώμη μου"?? δεν νομίζω ότι είναι μόνο δική μου γνώμη.
Άντρας που γαμάει ό,τιδήποτε άλλο εκτός απο γυναίκα, αυτό είναι ανωμαλία. Δικαίωμά του βέβαια, αλλά ανωμαλία.
Είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Έξεφρασα μία άποψη, χωρίς να προσβάλω κανέναν.
Αρχικά έκανα το λάθος να την εκφράσω στο thread των τραβεστί/τρανσέξουαλ, λάθος μου, και μόλις κατάλαβα το λάθος μου άνοιξα την ίδια συζήτηση στις "γενικές συζητήσεις". Έχω το δικαίωμα πιστεύω.
Και όση ώρα γίνεται αυτή η συζήτηση, εγώ ενημερώνομαι για τις μπουρδελοκαταστάσεις και τα call-girl της θεσσαλονίκης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οταν λες καποιον οτι ειναι ανωμαλος εχεις την εντυπωση οτι δεν τον προσβαλλεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μαλλον αρκετοι εδω μεσα που γραφουν δεν σκεφτονται οπως εσυ....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
οταν λες καποιον οτι ειναι ανωμαλος εχεις την εντυπωση οτι δεν τον προσβαλλεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μαλλον αρκετοι εδω μεσα που γραφουν δεν σκεφτονται οπως εσυ....
Είπα ότι αυτό που κάνει είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, δεν παύει όμως να είναι μια ανωμαλία.
Έτσι όπως το διατυπώνω, εσένα σου ακούγεται προσβλητικό?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Είπα ότι αυτό που κάνει είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, δεν παύει όμως να είναι μια ανωμαλία.
αυτος που κανει ανωμαλιες πως λεγεται;;;;;;;;;;;;στρεητ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Εσυ που πας με γυναικες και σου βαζουν δαχτυλο δλδ δεν εισαι ανωμαλος ε?

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...
και συγκεκριμένα εσύ ΑΚΗΣ018 ήσουνα αυτός που μου υπέδειξε ότι :
"Καλά έκανες και εξέφρασες αυτή την άποψη, αλλά την εξέφρασες σε λάθος thread. Θα έπρεπε να το πεις στις γενικές συζητήσεις".
Κατάλαβα κι εγώ το λάθος μου και άνοιξα το ίδιο θέμα στις γενικές συζητήσεις

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Εσυ που πας με γυναικες και σου βαζουν δαχτυλο δλδ δεν εισαι ανωμαλος ε?
Εγώ ερωτοτροπώ με γυναίκες. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δεν είναι "είσοδος-επεξεργασία-έξοδος", είναι το λίγο πριν, το λίγο μετά, τα φιλιά, τα προκαρκτικά, οι αγκαλιές κατά τη διάρκεια ή μετά, κτλ.
Και εγώ όλα αυτά τα κάνω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ίσως μερικά από αυτά τα πράγματα που κάνω με τις γυναίκες να είναι "ανώμαλα", τα κάνω όμως με ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Εγώ ερωτοτροπώ με γυναίκες. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δεν είναι "είσοδος-επεξεργασία-έξοδος", είναι το λίγο πριν, το λίγο μετά, τα φιλιά, τα προκαρκτικά, οι αγκαλιές κατά τη διάρκεια ή μετά, κτλ.
Και εγώ όλα αυτά τα κάνω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ίσως μερικά από αυτά τα πράγματα που κάνω με τις γυναίκες να είναι "ανώμαλα", τα κάνω όμως με ΓΥΝΑΙΚΕΣ
το ΓΥΝΑΙΚΕΣ τι το γραφεις με κεφαλαια,να μας δειξεις οτι εισαι γαμαουα??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι ανωμαλιες που κανεις με τις γυναικες ειναι φυσιολογικες...ενω εμεις που γαμαμε και δεν μας γαμανε τρανς ανωμαλοι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Οχι ρε φιλε,απο strap on και πανω μετραει.... :2funny: :2funny:
Και strap on εχω δοκιμάσει φίλε, και δεν ντρέπομαι να το πω.
Και να σου πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε κιόλας.
Αλλά όταν εγώ έφαγα strap on, ερωτοτροπούσε με μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Την αγκάλιαζα, την φιλούσα, γευόμουν τη γεύση από το μουνί της, είχα απεναντί μου μια γυναικεία προσωπικότητα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Αρα αμα σου βαλει δαχτυλο αντρας δεν ειναι ανωμαλο
Να ξερεις ομως τα δικα μου χερια ειναι σαν κουπια με ροζους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom