Νέα

Trans Pamela από adult.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vicenzo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
56
Πόντοι
0
την ξέρει κανείς;
στις φωτογραφίες της φαίνεται κουκλάρα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν την ξέρω ρε φίλε, δυστυχώς. :-

blokaportas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
την ξέρει κανείς;
στις φωτογραφίες της φαίνεται κουκλάρα.

Άν μιλάς για αυτή τότε έχε υπόψη σου ότι μέχρι πρίν από 2-3 μήνες τουλάχιστον έβγαινε και Συγγρού στον γνωστό παράδρομο (δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα).

Συμπαθητική, ομιλητική, ομορφούτσικια, καθαρή αλλά όχι ιδιαίτερα συμμετοχική δήλωνε παλαιότερα ελληνο-σουηδέζα. Το πουλάκι της μικρό και αδύναμο δεν είναι και για πολλά πολλά.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Άν μιλάς για αυτή τότε έχε υπόψη σου ότι μέχρι πρίν από 2-3 μήνες τουλάχιστον έβγαινε και Συγγρού στον γνωστό παράδρομο (δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα).

Συμπαθητική, ομιλητική, ομορφούτσικια, καθαρή αλλά όχι ιδιαίτερα συμμετοχική δήλωνε παλαιότερα ελληνο-σουηδέζα. Το πουλάκι της μικρό και αδύναμο δεν είναι και για πολλά πολλά.

Pamela trans

Γεια σας είμαι ι  Pamela είμαι 26 χρονών μένω στη Νέα Σμύρνη είμαι sexy τσαχπίνα και [size=18pt]αναμαλλιάρα[/size] και σας περιμένω στον χώρο μου .. σε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον επικοινωνήστε μαζί μου χωρίς απόκρυψη στο 69......

Δεν αξίζει. Εγώ θέλω την γκόμενα να έχει καλοχτενισμένο μαλλί

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
Pamela trans

Γεια σας είμαι ι  Pamela είμαι 26 χρονών μένω στη Νέα Σμύρνη είμαι sexy τσαχπίνα και [size=18pt]αναμαλλιάρα[/size] και σας περιμένω στον χώρο μου .. σε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον επικοινωνήστε μαζί μου χωρίς απόκρυψη στο 69......

Δεν αξίζει. Εγώ θέλω την γκόμενα να έχει καλοχτενισμένο μαλλί
xaxaxaxaxaxaxaxa...σωστος... πέρα από αναμαλλιάρα είναι και εγχειρισμένη τώρα πια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom