Νέα

Τρανς Hellen στην Αθήνα...2 Νοεμβρίου για 1 εβδομάδα.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madgre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω πως κανά 150-αρι θα την πάει την τιμή...

Την έχω δει μόνο μέσω web-cam και είναι αρκετά καλή.  ΟΧΙ για show...
και φαίνεται και πολύ ευχάριστη στην κουβέντα...και ίσως να είναι και αλλού..
Όποιος δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις..

Και ΟΚ θα κάνω τις αλλαγές στον τίτλο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τυπε στην κεντρικη σελιδα του φορουμ,που εμφανιζονται τα τελευταια θεματα και τα καινουργια δεν λεει σε ποια κατηγορια ανηκουν,γιαυτο σχεδον ολοι γραφουν πχ ελενη τρανς,μαρια τρανς

Έγραψες ρε τυπάκλα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Έτσι την πατάμε. Βλέπουμε Αναΐς κλικ για να κόψουμε κίνηση και βγαίνει ο Παναής με ματσούκι και περούκα !!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει μην βαράτε!!! χαχαχαχα
Το θέμα είναι οτι καλό είναι να μπεί κάποιος μέσα απο τα φορουμ και να βρει αυτο το thread που του κάνει. Και όχι μόνο απο τα new που βλέπουμε στα δεξιά..
Και δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο....και αν μπορώ δεν το έχω βρει.

Α! να μην το ξεχάσω....στα 200 θα είναι μάλλον η τιμή και είναι φουλ service..

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω κανούργιο thread για να μην μπερδευτούν κάποιοι.

Λοιπόν, η τρανς αυτή, την οποία μπορείτε να δείτε στο , θα είναι στην Αθήνα στις 2 Νοεμβρίου για 1 εβδομάδα.
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας της και με χρήση του email της.

Όποιος πάει ας μας πει και εντυπώσεις.

καλή διασκέδαση...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
νταβατζής είσαι... ή σου έχει τάξει τσάμπα πούτσα.. για να ανοίγεις 10 θρεντ για τον παλιομπετατζή

σαλτα και... ξέρεις εσύ... με την όπισθεν

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Μαλλον ο ιδιος ο σοβατζης θα ειναι :s&m_2:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ανοίγω κανούργιο thread για να μην μπερδευτούν κάποιοι.

Λοιπόν, η τρανς αυτή, την οποία μπορείτε να δείτε στο , θα είναι στην Αθήνα στις 2 Νοεμβρίου για 1 εβδομάδα.
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας της και με χρήση του email της.

Όποιος πάει ας μας πει και εντυπώσεις.

καλή διασκέδαση...
Με τόσα θρεντ που άνοιξες μηπως είσαι ξαδελφούλα της λενιώς?
:think:Η μήπως σου έχει τάξει τσαμπα πήδημα ο λέναρος?

OP
OP
M

madgre

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τς τς τς τς τς τς........
Λυπάμαι...αλλά τίποτα από όλα αυτα δεν συμβαίνει..
Μια χάρη μου ζήτησε επειδή δεν είναι στα αγγλικά το ααϊτ εδώ.
Σιγά το πράμα...2 λεπτά πέρνει να ανοίξεις καινούργιο topic.

Δεν νομίζω πως θα την/τον δώ...δεν με απασχολεί καθόλου...

Και όχι δεν είμαι νταβατζής, αν και με την ανεργία που δέρνει την χώρα..δεν είναι και άσχημα, συν το οτι έχει καλό χρήμα...δεν ξέρω, υποθέτω.

warnwarn.gif
 Κι[/URL] εμένα... 2 λεπτά μου πήρε να σου δώσω μια καρτούλα κ να σε προειδοποιήσω: την επόμενη φορά που θα spamάρεις για το ίδιο θέμα σε πολλαπλά threads, θα κοκκινήσεις κ θα πας για χειμερινό banάκι...
]

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν πάω με το Hellen καθώτι μπορεί να έχει κάποιο "παράσημο" και να πάρουμε αναρωτική. και δεν είμαστε για τέτοια πράγματα τώρα. Προσοχή Μεγάλη χρειάζεται.
Για το παληκάρι που άνοιξε το τόπικ έχω να πω να προσέχει με την κάθε Hellen που μπλέκει.

Τώρα που πήρες και πράσινη καρτούλα....Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις.

Να είμαστε όλοι καλά!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν πάω με το Hellen καθώτι μπορεί να έχει κάποιο "παράσημο" και να πάρουμε αναρωτική. και δεν είμαστε για τέτοια πράγματα τώρα. Προσοχή Μεγάλη χρειάζεται.
Για το παληκάρι που άνοιξε το τόπικ έχω να πω να προσέχει με την κάθε Hellen που μπλέκει.

Να είμαστε όλοι καλά!!!
Λές ο παραπάνω να έχει γίνει αρχηστράτηγος και να ψάχνει για συναδέλφους? :grin:

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0

Να είμαστε όλοι καλά!!!

οι αλλες που πας πως ξερεις οτι δεν εχουν ;;

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λές ο παραπάνω να έχει γίνει αρχηστράτηγος και να ψάχνει για συναδέλφους? :grin:

Ας έχει γίνει ότι θέλει. Αυτός ξέρει καλύτερα τι έχει γίνει.

οι αλλες που πας πως ξερεις οτι δεν εχουν ;;

Ξέρω παληκάρι με ποιές πάω. Συν ότι προσέχω Πάρα Πολύ καλά βάζωντας καπότα, και στην πίπα, αλλά δεν πάω με όποια και όποια προσέχω πολύ.
Υπάρχουν όμως εδώ μέσα κανά δύο που δεν έχω κανένα πρόβλημα.

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
200 γιούρα ζητάει το τρανς για 1 ώρα μου  : : : :έπεσε to ακουστικό απ΄το χέρι ,κατά τ΄΄αλλα έχουμε οικονομική κρίση.
Απορώ υπάρχουν άτομα που σπρώχνουν τόσα γκαφρά; :idiot: :uglystupid:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
200 γιούρα ζητάει [size=10pt][size=10pt]το τρανς[/size][/size] για 1 ώρα μου  : : : :έπεσε to ακουστικό απ΄το χέρι ,κατά τ΄΄αλλα έχουμε οικονομική κρίση.

...ειμαι σιγουρη  αγαπητε οτι εσενα σου πεφτει το ακουστικο ακομη και στα 100 γιουρα , να μην πω οτι το κομματι το αγοραζεις το πολυ ενα 50αρικακι γιουρα...και μετα το κλαις κιολας!!....

....σταματα να απορεις και βγες στις πιατσες χρυσε μου...20-30 αντε και 50 γιουρα θα βρεις σιγουρα...θα ελεγα και 15 γιουρα  αλλα δε νομιζω να μιλαμε για αφρικανικο αιδιο της 3ης Σεμπτεμβριου στην περιπτωση σου...κριμα ρε γαμωτο να μην ειχαν και οι μαυρες μεγαλυτερη ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ  :pipa3:!!

....απορω πως τετοια ατομα που ακομη προσφωνουν το ειδος ως κιλο σε τσεγκελι  σε συνοικιακο χασαπικο γνωριζουν απο δυαδικτιακη πλοηγηση....δε μου λες , με το κιλο αγορασες το laptopακι σου ή σε παγκο της λαικης για 100 γιουρα?????

...ψαξου καλυτερα χρυσε μου...με 200 γιουρα ξερεις ποσες μαλακιες ριχνεις μετα τη βολτα σε sex shop ...think: dildos, lubricants, stockings, high heels, butt plugs, strings etc., ασε που δε ξοδευεσε και σε καποτες!!!!

...............

κανε υπομονη , σε 5-6 χρονια ολοι οι ερασιτεχνες στο δυαδικτιο θα ειναι ....και ο γειτονας σου ο μητσος με μια περουκιτσα και ενα καλτσονακι θα σε βολεψει μια χαρα  .................και ΑΝΕΞΟΔΑ!

xxx
n

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
nandia γερα παρτους τα γκαφρα  :2funny: :2funny: :2funny:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
ΩΧ ΩΧ μπηκαν στην κουβεντα τα υψηλα κλιμακια, Ναντια αιωνια θαυμαστης σου.

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
200 γιούρα ζητάει το τρανς για 1 ώρα μου  : : : :έπεσε to ακουστικό απ΄το χέρι ,κατά τ΄΄αλλα έχουμε οικονομική κρίση.

Mια χαρά είναι τα 200 γιούργια, (δανικό απο την Νάντια) :) :) :) :) 
αν είσαι και σε θέση να τα δώσεις. :huh:

Υπάρχει Κρίση, αλλά όταν θέλουμε κάτι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε.

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...ειμαι σιγουρη  αγαπητε οτι εσενα σου πεφτει το ακουστικο ακομη και στα 100 γιουρα , να μην πω οτι το κομματι το αγοραζεις το πολυ ενα 50αρικακι γιουρα...και μετα το κλαις κιολας!!....

....σταματα να απορεις και βγες στις πιατσες χρυσε μου...20-30 αντε και 50 γιουρα θα βρεις σιγουρα...θα ελεγα και 15 γιουρα  αλλα δε νομιζω να μιλαμε για αφρικανικο αιδιο της 3ης Σεμπτεμβριου στην περιπτωση σου...κριμα ρε γαμωτο να μην ειχαν και οι μαυρες μεγαλυτερη ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ  :pipa3:!!

....σ το ειδος ως κιευνοικιακο χασαπικαπορω πως τετοια ατομα που ακομη προσφωνουνλο σ τσεγκελι  σε ο γνωριζουν απο δυαδικτιακη πλοηγηση....δε μου λες , με το κιλο αγορασες το laptopακι σου ή σε παγκο της λαικης για 100 γιουρα?????

...ψαξου καλυτερα χρυσε μου...με 200 γιουρα ξερεις ποσες μαλακιες ριχνεις μετα τη βολτα σε sex shop ...think: dildos, lubricants, stockings, high heels, butt plugs, strings etc., ασε που δε ξοδευεσε και σε καποτες!!!!

...............

κανε υπομονη , σε 5-6 χρονια ολοι οι ερασιτεχνες στο δυαδικτιο θα ειναι ....και ο γειτονας σου ο μητσος με μια περουκιτσα και ενα καλτσονακι θα σε βολεψει μια χαρα  .................και ΑΝΕΞΟΔΑ!

xxx
n
Kαλησπέρα,καταρχήν σέβομαι τις επιλογές του καθενός και δεν θίγω κανένα.Εκφράζω γενικά μια έκπληξη για τα χρήματα που διακινούνται στο σεξ είτε είναι
γυναίκες είτε τρανς.Απλά λέω με μέσο όρο μισθό τα 800 γιούρια τα 200 euro που ζητιούνται είναι πρόκληση,τώρα εσένα απ΄τη στιγμή που στα δίνουν μαγκιά σου.
Νάντια χαλάρωσε επαναλαμβάνω δεν θίγω κανένα ,ομορφούλα μου,να έχεις ως αρχή σου το
εξής: H zωή είναι πολύ αστεία για να τη πάρει κανείς στα σοβαρά.
Υ.Γ.Είδες όλα συμβαίνουν στη ζωή ακόμα κι εγώ γνωρίζω από διαδυκτιακή πλοήγηση!!!
                    Bella ciao! :cool2:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Νάντια, έκανες προσθετική στα χείλια? πολύ ερωτικά  :smitten:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Kαλησπέρα,καταρχήν σέβομαι τις επιλογές του καθενός και δεν θίγω κανένα.Εκφράζω γενικά μια έκπληξη για τα χρήματα που διακινούνται στο σεξ είτε είναι
γυναίκες είτε τρανς.Απλά λέω με μέσο όρο μισθό τα 800 γιούρια τα 200 euro που ζητιούνται είναι πρόκληση,τώρα εσένα απ΄τη στιγμή που στα δίνουν μαγκιά σου.
Νάντια χαλάρωσε επαναλαμβάνω δεν θίγω κανένα ,ομορφούλα μου,να έχεις ως αρχή σου το
εξής: H zωή είναι πολύ αστεία για να τη πάρει κανείς στα σοβαρά.
Υ.Γ.Είδες όλα συμβαίνουν στη ζωή ακόμα κι εγώ γνωρίζω από διαδυκτιακή πλοήγηση!!!
                    Bella ciao! :cool2:

...εφοσον αγαπητε μου σεβεσαι, τοτε αναφερεσαι στις τρανς οπως πρεπει (Η, ΤΗΝ , ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ) οπως ακριβως αναφερεσαι και σε μια γυναικα συνοδο! Η αναφορα   "ΤΟ τρανς", απο καποιον μαλιστα που ερωτοτροπει με μας, δειχνει ατομο που εμμεσα προσπαθει να τοποθετησει εαυτον πανω απο το "αντικειμενο" του ποθου του λογο ανασφαλειας και αβεβαιης σεξουαλικης ταυτοτητας ("πωπω παω με τρανς , παω με ενα αντικειμενο-ενα κομματι κρεας...οχι με καποιο ατομο με γενος ...δεν εχει παπαρι...αλλα εχει αυτο...και αυτο ειναι ουδετερο....και εγω ειμαι Ο ΑΝΤΡΑΣ....αυτο ειναι ΑΥΤΟ ουδετερο και ακινδυνο...εγω ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ!")...σεβασμος σημαινει να βλεπεις τον οποιονδηποτε ως εαυτον!

..παρακατω...

....εγω baby ειμαι πολυ χαλαρη...και αντιμετωπιζω τον κοσμο που δεχομαι ως σεξουαλικους / ερωτικους συντροφους πανω απ' ολα και οχι ως κρεατομηχανες...και ειδικα εγω που κανω συνθετα προγραμματα και εχω δει σεξουαλικες συμπεριφορες που ο Ασκητης θα ανεβαζε θερμοκρασια αμα τις εβλεπε! ...αλλα ξερεις κατι baby...οσο χαλαρη και να ειμαι και οσο και να ξερω οτι η ζωη ειναι αστεια, δεν μπορω να φανταστω κανενα πελατη μου να γελαει χαλαρα αμα εγω ΔΕΝ ΚΑΒΛΩΣΩ-ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΩ -ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ-ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ GFE ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ -ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!!!....ετσι ακριβως baby...για να ζητας 200-300 γιουρα/ωρα θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...και δεν ειναι καθολου αστειο....και ετσι για να καταλαβεις τι εννοω...την επομενη φορα που πας με "το τρανς" σκεψου οταν εχει καυλωσει ή οταν κανει το ενεργητικο το εξης: "μπορει να ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ"!!!....και μετα ελα πες μου εσυ εαν μια τρανς με ενα "εργαλειο" 20εκ καβλωμενο που πηδαει, ακομη και ατομα που ΔΕΝ γουσταρει βρισκει αστειο να την αποκαλουν ΤΟ ΤΡΑΝΣ! και αυτο το λεω απο σεβασμο για τη δουλεια μου baby ....και οταν γινεις καποτε και συ ΤΡΑΝΣ που πηδαει και καυλωνει και εξυπηρετει αντρες που καποτε γουσταρει καποτε οχι...ελα και μιλα μου για βασικους μισθους και αν τα 200 ειναι πολλα για το μεροκαματιαρη!!!!!!! οποιος ειναι εξω απο το χορο ....γαμαει και ελεφαντες!!!!!

xxx
n

ps οχι αγαπητε μου kojak .....εαν με γνωριζες δε θα εκανες καν αυτην την ερωτηση....ανεκαθεν ειχα χειλη σαρκωδη και για να ειμαι εξηγημενη...ειναι τετοια η ποζα στη φωτο αυτη που τονιζονται τα χειλη περισσοτερο και βεβαια δεν εχουν  πειραχτει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!! παμπουινος εγω δε γινομαι...εχω και κοινωνικη ζωη περα απο τους πελατες!       

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom