Νέα

Τρανς Hellen στην Αθήνα...2 Νοεμβρίου για 1 εβδομάδα.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madgre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

galileos(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε που βγαλαν γλωσσα και τα τρανς τώρα :uglystupid:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
είναι αυταρχική

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...εφοσον αγαπητε μου σεβεσαι, τοτε αναφερεσαι στις τρανς οπως πρεπει (Η, ΤΗΝ , ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ) οπως ακριβως αναφερεσαι και σε μια γυναικα συνοδο! Η αναφορα  "ΤΟ τρανς", απο καποιον μαλιστα που ερωτοτροπει με μας, δειχνει ατομο που εμμεσα προσπαθει να τοποθετησει εαυτον πανω απο το "αντικειμενο" του ποθου του λογο ανασφαλειας και αβεβαιης σεξουαλικης ταυτοτητας ("πωπω παω με τρανς , παω με ενα αντικειμενο-ενα κομματι κρεας...οχι με καποιο ατομο με γενος ...δεν εχει παπαρι...αλλα εχει αυτο...και αυτο ειναι ουδετερο....και εγω ειμαι Ο ΑΝΤΡΑΣ....αυτο ειναι ΑΥΤΟ ουδετερο και ακινδυνο...εγω ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ!")...σεβασμος σημαινει να βλεπεις τον οποιονδηποτε ως εαυτον!

..παρακατω...

....εγω baby ειμαι πολυ χαλαρη...και αντιμετωπιζω τον κοσμο που δεχομαι ως σεξουαλικους / ερωτικους συντροφους πανω απ' ολα και οχι ως κρεατομηχανες...και ειδικα εγω που κανω συνθετα προγραμματα και εχω δει σεξουαλικες συμπεριφορες που ο Ασκητης θα ανεβαζε θερμοκρασια αμα τις εβλεπε! ...αλλα ξερεις κατι baby...οσο χαλαρη και να ειμαι και οσο και να ξερω οτι η ζωη ειναι αστεια, δεν μπορω να φανταστω κανενα πελατη μου να γελαει χαλαρα αμα εγω ΔΕΝ ΚΑΒΛΩΣΩ-ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΩ -ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ-ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ GFE ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ -ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!!!....ετσι ακριβως baby...για να ζητας 200-300 γιουρα/ωρα θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...και δεν ειναι καθολου αστειο....και ετσι για να καταλαβεις τι εννοω...την επομενη φορα που πας με "το τρανς" σκεψου οταν εχει καυλωσει ή οταν κανει το ενεργητικο το εξης: "μπορει να ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ"!!!....και μετα ελα πες μου εσυ εαν μια τρανς με ενα "εργαλειο" 20εκ καβλωμενο που πηδαει, ακομη και ατομα που ΔΕΝ γουσταρει βρισκει αστειο να την αποκαλουν ΤΟ ΤΡΑΝΣ! και αυτο το λεω απο σεβασμο για τη δουλεια μου baby ....και οταν γινεις καποτε και συ ΤΡΑΝΣ που πηδαει και καυλωνει και εξυπηρετει αντρες που καποτε γουσταρει καποτε οχι...ελα και μιλα μου για βασικους μισθους και αν τα 200 ειναι πολλα για το μεροκαματιαρη!!!!!!! οποιος ειναι εξω απο το χορο ....γαμαει και ελεφαντες!!!!!

xxx
n

ps οχι αγαπητε μου kojak .....εαν με γνωριζες δε θα εκανες καν αυτην την ερωτηση....ανεκαθεν ειχα χειλη σαρκωδη και για να ειμαι εξηγημενη...ειναι τετοια η ποζα στη φωτο αυτη που τονιζονται τα χειλη περισσοτερο και βεβαια δεν εχουν  πειραχτει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!! παμπουινος εγω δε γινομαι...εχω και κοινωνικη ζωη περα απο τους πελατες!     
Χωρίς παρεξήγηση η περίπτωση σου χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.Για ένα "το"-δικό μου ορθογραφικό λάθος- δεν χρειαζόταν τόση αντιπαράθεση.
Πάντως ως πρώην πυγμάχος πια, τέτοια "τρελλαμένα άτομα" γούσταρα ως αντιπάλους.
Λες ότι αξίζεις τα λεφτά,μπράβο σου,εγώ μετά από 14 χρόνια στα ρινγκ μέλος της εθνικής ομάδας-δεν έχω προκριθεί να πάω σε ολυμπιάδα-με πολύ ξύλο και 2 κατάγματα  μύτης τώρα το
μόνο που έχω είναι μια δουλειά με 850 euro,γι'άυτό θεώρησα υπερβολικό το ποσόν.
Ελπίζω η αντιπαράθεση μας να σταματήσει εδώ και καλές δουλειές.
Υ.Γ. Αν ποτέ χρειαστείς bodyguard στείλε μου p.m. :dancing:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Χωρίς παρεξήγηση η περίπτωση σου χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.Για ένα "το"-δικό μου ορθογραφικό λάθος- δεν χρειαζόταν τόση αντιπαράθεση.
Πάντως ως πρώην πυγμάχος πια, τέτοια "τρελλαμένα άτομα" γούσταρα ως αντιπάλους.
Λες ότι αξίζεις τα λεφτά,μπράβο σου,εγώ μετά από 14 χρόνια στα ρινγκ μέλος της εθνικής ομάδας-δεν έχω προκριθεί να πάω σε ολυμπιάδα-με πολύ ξύλο και 2 κατάγματα  μύτης τώρα το
μόνο που έχω είναι μια δουλειά με 850 euro,γι'άυτό θεώρησα υπερβολικό το ποσόν.
Ελπίζω η αντιπαράθεση μας να σταματήσει εδώ και καλές δουλειές.
Υ.Γ. Αν ποτέ χρειαστείς bodyguard στείλε μου p.m. :dancing:

...σιγα να μην ημουνα και "ΝΟΡΜΑΛ" !!! θα εκανα ποτε αυτη τη ζωη??????
...και δεν ηταν αντιπαραθεση αλλα επικοδομιτικη συζητηση...ειδες που καταλαβες τελικα γιατι ενα τοσο δα μικρο "ΤΟ" μπορει να αναψει τα αιματα!!....και αμα εισαι και θερμοαιμη ουυυυυ....ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

...μμμμμμμμμμμμ, στειλε μου βιογραφικο και θα σε εχω στα υποψην ...κατι παω να κανω στο αμεσο μελλον και μαλλον θα σε χρειαστω...στειλε στο email μου που θα βρεις στο site μου....stats & pics please....face not necessary dear!

xxx
n

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά κάτι άσχετο με το λινκ αλλά μια και αναφέρθηκα στην ελληνική πυγμαχία θέλω να δώσω
συγχαρητήρια στον Περικλή Τρικαλιώτη γ.γ. της ελληνικής ομοσπονδίας για τον αγώνα που δίνει,
τέτοια άτομα τιμούν το χώρο του ελληνικού αθλητισμού και πιστεύω πως η άδικη τιμωρία θα αρθεί,ήδη το πρώτο βήμα έγινε.
Συγγνώμη που γράφω κάτι εντελώς άσχετο με το τίτλο του λινκ,αλλά πρέπει να τιμούμε αυτούς
που πραγματικά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Υ.Γ.Ελπίζω η Νάντια να μην με επιπλήξει και γι΄άυτό. :thumbsup:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...σιγα να μην ημουνα και "ΝΟΡΜΑΛ" !!! θα εκανα ποτε αυτη τη ζωη??????
...και δεν ηταν αντιπαραθεση αλλα επικοδομιτικη συζητηση...ειδες που καταλαβες τελικα γιατι ενα τοσο δα μικρο "ΤΟ" μπορει να αναψει τα αιματα!!....και αμα εισαι και θερμοαιμη ουυυυυ....ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

...μμμμμμμμμμμμ, στειλε μου βιογραφικο και θα σε εχω στα υποψην ...κατι παω να κανω στο αμεσο μελλον και μαλλον θα σε χρειαστω...στειλε στο email μου που θα βρεις στο site μου....stats & pics please....face not necessary dear!

xxxΕυχαρισώ πολύ ,keep in touch,τελικά είσαι σούπερ άτομο σου εύχομαι τα καλύτερα,πιστεύω
πως στο μέλλον θα τα λέμε σε καθημερινή βάση!! :dancing: :thumbsup:
n

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom