You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
τανες ειναι και σε τρανς τανε οποτε ηταν θεμα χρονου το ξεμαλιασμα!Τι ακριβώς εννοείς με την "ψυχραιμία";
Αν εννοείς τσακωμός, συμφωνώ απόλυτα!!
Νυν υπέρ κορμάρας του Μαρούλια ο αγών!!
αλλα μουναρες και οι δυο
Επισκέπτης
Σήμερα απόγευμα θα δουλευει το Ευακι?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Πρόσφατες πληροφορίες φέρουν την Εύα έτοιμη να ξεκινήσει καινούρια καριέρα σαν call girl.
Προσωπικά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαντάζομαι πως δεν θα είναι εύκολη και λόγω του απώτερου "παρελθόντος" της και λόγω του ότι δεν είναι πια μικρή και η αγορά έχει πια γεμίσει από 20άχρονα.
Νομίζω όμως πως η παρουσία της, η φοβερή της διάθεση για σεξ και ο καλός της χαρακτήρας της δείνει δικαίωμα για ένα μερίδιο στην πιάτσα, τουλάχιστον για όσους το παρελθόν της δεν είναι απόλυτα αποτρεπτικό. Ένα σωρό τσόλια με πολύ λιγώτερα απ' αυτήν προσόντα στέκουν, γιατί όχι και αυτή;
Προσωπικά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαντάζομαι πως δεν θα είναι εύκολη και λόγω του απώτερου "παρελθόντος" της και λόγω του ότι δεν είναι πια μικρή και η αγορά έχει πια γεμίσει από 20άχρονα.
Νομίζω όμως πως η παρουσία της, η φοβερή της διάθεση για σεξ και ο καλός της χαρακτήρας της δείνει δικαίωμα για ένα μερίδιο στην πιάτσα, τουλάχιστον για όσους το παρελθόν της δεν είναι απόλυτα αποτρεπτικό. Ένα σωρό τσόλια με πολύ λιγώτερα απ' αυτήν προσόντα στέκουν, γιατί όχι και αυτή;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα αποφασισηΠρόσφατες πληροφορίες φέρουν την Εύα έτοιμη να ξεκινήσει καινούρια καριέρα σαν call girl.
παντως που την προτεινα να ερθη Θεσ/νικη για μερικες ημερες δεχτηκε αρκη να μαζευτουν τα ατομα
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα αποφασιση
παντως που την προτεινα να ερθη Θεσ/νικη για μερικες ημερες δεχτηκε αρκη να μαζευτουν τα ατομα
Ε! Τότε θα της αλλάξουμε κατηγορία, θα την βάλουμε στα ανεξάρτητα call girls!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Γι αυτο χθες εγω το εγραψα στα ανεξαρτητα cg και οχι στις ιεροδουλεςΕ! Τότε θα της αλλάξουμε κατηγορία, θα την βάλουμε στα ανεξάρτητα call girls!
Γι αυτο χθες εγω το εγραψα στα ανεξαρτητα cg και οχι στις ιεροδουλες
Καλημέρα καρντάση!! Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ιερόδουλων και cg;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλημερα μαρουλιαΚαλημέρα καρντάση!! Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ιερόδουλων και cg;
κανεις πως δεν ξερης και ρωτας
η λες να μην τα γνωριζω
goldendragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρόσφατες πληροφορίες φέρουν την Εύα έτοιμη να ξεκινήσει καινούρια καριέρα σαν call girl.
αμα ειναι ετσι τοτε οπου ναναι θα σκασει μυτη και εδω
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα αποφασιση
ειμαι μεσα! αν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για την ευα της αγγυρας
add me in list συναγωνιστή!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Για αυτην την Ευα ναι απο Αγκυραςειμαι μεσα! αν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για την ευα της αγγυρας
add me in list συναγωνιστή!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
εδω θα μιλαμε τωρα για την Ευα