εγω θελω να παω χαρουμενος στο γαμο αρα πρεπει να παμε και πριν αλλα θελω πριβεΤασμανουλι μου εσυ ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εμεις μετα τον γαμο αγαπη μου θα βρεθουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καλησπέρα Εύα. Με τη στολή νοσοκόμας θα είσαι σκέτη κ..λα!!!
Καλησπερα Μαρουλια μου ..
Για σενα θα οτι θες
kalhspera kai polla filakia sto pio kav..iko mwraki toy bourdela.com!!!!pote se vriskoume ayth thn vdomada evaki??/
Καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δευτερα Τεταρτη Πεμπτη απογευμα και Τριτη απο το πρωι ως το βραδακι
Γεια σου μωρο.τι κανεις?
Καλα μωρο μου .....................
Εσυ ???????????
Τρελλαμενος με εσενα.Αυτες τις μερες θα σε επισκευτω και παλι
Οποτε θες μωρο μου
Ευάκι δεν έχει φωτο σήμερα??? Βαλε καμία καλή φωτό σου και ανοιξε και το msn!!!
Ματακια μου ποιο αργα θα βαλω φωτος .... βεβαια αν μπορεις ελα να με βγαλης εσυ μερικες
cazzoduro(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που μπορω να σε επισκευτω κ εγω?
Ευάκι θα είμαι την Παρασκευή στην Αθήνα αλλα εσύ δεν δουλεύεις τότε!!! Θέλεις μήπως να το κανονίσουμε εκτός???
Κριμα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
να ερθω εγω να σε βγαλω;;;;Ματακια μου ποιο αργα θα βαλω φωτος .... βεβαια αν μπορεις ελα να με βγαλης εσυ μερικες
Kalispera , pos tha se bro?
ψαξε λιγακι μωρο μου και θα δεις που θα με βρεις
λεω λεωΛες?????????????
cazzoduro(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν αφηνεις τους γριφους να μας διευκολυνεις?
καλα λεει ο φιλος.θα μας κανεις να διαβασουμε 140 σελιδες τωρα?δεν αφηνεις τους γριφους να μας διευκολυνεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K