Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (12 μέλη και 60 επισκέπτες)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε μωρο μου για να τα λες αυτα μαλλον καμια χειρουργημενη χοντρη θα ειχαις σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

οχι.......
εχω μιλησει με γιατρους και εχω δει ζωντανα παραδειγματα!!!!

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Γιατι θα πρεπει να εχει κανει ενγχειρηση αλλαγης φυλλου για να το ξερει αυτο??
Ελεεοοοςςςς :headbang: :headbang:
Βεβαια εαν ειναι οκ με τα κιλα της και κοιταζεται στο καθρεφτη και δεν εχει προβλημα τι να πω???  Αλλα οσο υπαρχουν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  εδω μεσα που εχουν γινει κολακες μπας και δουν κανενα βυζακι σε foto ή΄στο msn αυτο....ειναι αλλο θεμα.....

P>S>  Ελεος  :helpplea: :helpplea: πια ρε ευα μας εχουν βγει τα ματια(οχι με τα βυζια σου)...με την ορθογραφια σου εαν στα ?αντα σου δεν μπορεις να μαθεις υπαρχουν και τα αυτοματα προγρ/τα διορθωσης κειμενου....ΕλεοςΧ2

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Βεβαια εαν ειναι οκ με τα κιλα της και κοιταζεται στο καθρεφτη και δεν εχει προβλημα τι να πω???  Αλλα οσο υπαρχουν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  εδω μεσα που εχουν γινει κολακες μπας και δουν κανενα βυζακι σε foto ή΄στο msn αυτο....ειναι αλλο θεμα.....

P>S>  Ελεος  :helpplea: :helpplea: πια ρε ευα μας εχουν βγει τα ματια(οχι με τα βυζια σου)...με την ορθογραφια σου εαν στα ?αντα σου δεν μπορεις να μαθεις υπαρχουν και τα αυτοματα προγρ/τα διορθωσης κειμενου....ΕλεοςΧ2
δικο εχει  ο φιλος orbgr.αν δουμε χειλουδακη τωρα........αλλα απο την αλλη αν αφησεις και τον εαυτο σου κατι τετιο παθαινεις....και κατι με καλη διαθεση ευα αν κανεις δεξι κλικ  στην λεξη σου βγαζει την σωστη ορθοργαφια 

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βεβαια εαν ειναι οκ με τα κιλα της και κοιταζεται στο καθρεφτη και δεν εχει προβλημα τι να πω???  Αλλα οσο υπαρχουν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:  εδω μεσα που εχουν γινει κολακες μπας και δουν κανενα βυζακι σε foto ή΄στο msn αυτο....ειναι αλλο θεμα.....

P>S>  Ελεος  :helpplea: :helpplea: πια ρε ευα μας εχουν βγει τα ματια(οχι με τα βυζια σου)...με την ορθογραφια σου εαν στα ?αντα σου δεν μπορεις να μαθεις υπαρχουν και τα αυτοματα προγρ/τα διορθωσης κειμενου....ΕλεοςΧ2

Στειλε μου το λινκ αν σου ειναι ευκολο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ενω εσυ βλεπεις μονο τα ματακια εδω μεσα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Τοτε μαλλον δεν μιλαω εγω....φ
Φιλε dISCO το ιδιο πραγμα λεμε...
Το ποστ μου αναφερονταν στην ευα.
Εκτος εαν σε λενε και εσενα ευα ..... ;)

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεξι κλικ που ??????????

Νιαου νιαου Σ.Ο.Σ μια ανορθογραφη γατουλα σωστεμε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δεξι κλικ που ??????????

Νιαου νιαου Σ.Ο.Σ μια ανορθογραφη γατουλα σωστεμε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

οταν γραψεις την λεξη αφου τη τελειωσεις εμφανιζει μια κοκκινη γραμη κατω απο την λεξη.πας πανω στην λεξη και κανεις δεξι κλικ και εμφανιζει καπιες επιλογες.αν ειναι ομως πολυ λαθος η λεξη βγαζει τρελες.προσπαθησε λιγο και θα το βρεις...

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οταν γραψεις την λεξη αφου τη τελειωσεις εμφανιζει μια κοκκινη γραμη κατω απο την λεξη.πας πανω στην λεξη και κανεις δεξι κλικ και εμφανιζει καπιες επιλογες.αν ειναι ομως πολυ λαθος η λεξη βγαζει τρελες.προσπαθησε λιγο και θα το βρεις...

Τωρα εσυ για την ορθογραφια μου θα ερχοσουν μαζη μου ??? η για τα κιλα μου ???? η για την πουτανια μου ????? ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ  θα πρεπει στο δωματιο να εχω και λεξικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και ζυγαρια απ οτι καταλαβα απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα τι τραβαω η δολια  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δεξι κλικ που ??????????

εσυ ευα,με ρωτησες δεξι κλικ που?και σου απαντησα.στο σπιτι που δουλευεις θα ερχομουν για το σεξ μαζι σου αλλα εδω μου κανουμε διαλογο καλο θα ειναι να μην μας βγαινουν τα ματια.και οπως θα ειδες και αλλοι εδω μεσα στο λενε οποτε μαλλον ειναι κατι που ενοχλει και αλλους......

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ευα,με ρωτησες δεξι κλικ που?και σου απαντησα.στο σπιτι που δουλευεις θα ερχομουν για το σεξ μαζι σου αλλα εδω μου κανουμε διαλογο καλο θα ειναι να μην μας βγαινουν τα ματια.και οπως θα ειδες και αλλοι εδω μεσα στο λενε οποτε μαλλον ειναι κατι που ενοχλει και αλλους......

Ειδαις τελικα που και χωρις να ερθεις  καταφερνω να σας πεταω τα ματια απο εδω ?????????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ/Σ Πλακα κανω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η όλη συζήτηση μου θυμίζει ένα κείμενο του Γούντη Άλεν, Η πορνη της Μένσα (Η Μένσα είναι σύλλογος διανοουμένων με υψηλό δείκτη ευφυίας). 'Εψαχνε να βρει διανοούμενη πόρνη, απόφοιτη του Βάσαρ (κολλέγιο γαι πλουσιοκόριτσα), που να παθαίνει υστερία ενώ απήγγειλε την Οφηλία από τον Άμλετ του Σέικσπηρ. Όμως κατέληξε ότι καλύτερα είναι να είναι στο κρεββάτι με κάποια που να ξέρει πολλές πουτανιές!!!!  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ Μαρουλια μου Λαχανο θελουν να με φανε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Αχ Μαρουλια μου Λαχανο θελουν να με φανε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρε ευα μην αρπαζεσε για καλο το λεμε δεν σε προσβαλα(εγω τουλαχιστον)νομιζω οτι σου ειπα το ειπα πολιτισμένα.και να ακους τον μαρουλια μαλλον το m.i.t. εχει τελειωσει..... 

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες μολις γυρισα απο επισκεψει στην Ευα.Η κοπελα ειναι θεα.Οσο για τα κιλα της ειναι μια χαρα.Ευα μαναρι μου μην ακους τιποτα.Συνεχισε να μας τρελλαινεις

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ρε ευα μην αρπαζεσε για καλο το λεμε δεν σε προσβαλα(εγω τουλαχιστον)νομιζω οτι σου ειπα το ειπα πολιτισμένα.και να ακους τον μαρουλια μαλλον το m.i.t. εχει τελειωσει.....  

χαχαχαχα...μπα για οξφορδη τον κοβω.
πολυ θεωρητικος για M.I.T.
χαχαχα καλο παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom