You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα καύλα μου . Σήμερις θα σού έρθω...
Σίγουρα ρε Μωρό δεν έχεις πάει ? Χριστούγεννα με soti volani??? Τελοσπάντων που εισαι τώρα δουλεύεις στης προέδρου?
οχι μαναρι μου δεν εχω παει
Οχι εχω σταματιση απο την Ελλη εδω και 2 μηνες σχεδων :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αγκυρας 1 ειμαι τωρα :-* :-* :-*
Είμαι πολύ καλά και μετά το ταξίδι. Ήταν ολιγοήμερο, κουραστικό μεν, αλλά κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βιέννη επισκεύτηκα την οικία του Wittgenstein, από το έργο του οποίου ξεπήδησε μια νεα επιστήμη, αυτή της πληροφορικής. Εννοείς κάπα μικρό και όχι κεφαλαίο, γιατί ο άλλος με το κάπα κεφαλαίο είχε πάρει στα σοβαρά τους μύθους του Πλάτωνα, γιατί πίστευε αλλά δεν ερευνούσε. Καλό απόγευμα
Καλημέρα καύλα μου . Σήμερις θα σού έρθω...
Καλημερα κουκλε μου
θα χαρω πολυ να τα πουμε κι ας μην
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατί όχι ? όλα μαζί.. εκτός αν ενοχλω... ;) ;) ;)Καλημερα κουκλε μου
θα χαρω πολυ να τα πουμε κι ας μην
Είμαι πολύ καλά και μετά το ταξίδι. Ήταν ολιγοήμερο, κουραστικό μεν, αλλά κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βιέννη επισκεύτηκα την οικία του Wittgenstein, από το έργο του οποίου ξεπήδησε μια νεα επιστήμη, αυτή της πληροφορικής. Εννοείς κάπα μικρό και όχι κεφαλαίο, γιατί ο άλλος με το κάπα κεφαλαίο είχε πάρει στα σοβαρά τους μύθους του Πλάτωνα, γιατί πίστευε αλλά δεν ερευνούσε. Καλό απόγευμα
Στο επομενο ταξιδι θα παμε παρεουλα Μαρουλια μου αν και φοβαμε τα αεροπλανα αλλα δεν βαριεσε
Αλλα φροντισε να ειναι καμια Ζυριχη μου αρεσε παρα πολυ
γιατί όχι ? όλα μαζί.. εκτός αν ενοχλω... ;) ;) ;)
Γιατη οχι ???/??
Παρομοία, τα τρέμω!!! Ζυρίχη έχω πάει πριν από πολλά χρόνια, αλλά έμεινα μονο για δυο μέρες, και μου άρεσε. Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψω σίγουρα θα σε πάρω μαζί μου.
Τουλαχιστων μην φαμε τοσο ταξιδι μονο για 2 μερες :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Να το κανα με 10ημερο κατι γυνετε
καυλα σαν κι εσένα το απέραντο γαλάζιο απο κάτω!!!!!!!
Ουυυυ τι να σου πω???????
το θεμα ηταν που δεν το ειδαμε κι απο κατω το απεραντο γαλαζιο με το αεροπλανο παρεα απααπαπαπαπαπαπαπαπαπα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι ώρες μπαίνεις εδώ ?
Ολες της ωρες ειμαι ανοιχτη
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευακι φωτο σημερα δεν εχει?
σωστός ... Εύα έλα στον λαό σου...
Ευακι φωτο σημερα δεν εχει?
Δεν σε φτανουν τοσες που εχω βαλη καλε ???????????
Αλμπουμ ολοκληρο φτιαχνης με τοσες που εχω βαλη
απαπαπαπαπαπαπα μου θυμιζης εναν πρωην συνχωρεμενο γκομενο με την ψυφιακη στο χερι ητανε να με τραβαη φωτογραφιες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K