You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια η τρανσ ευα εδω ειναι η κουμαριανου η αλλη? το αβαταρ της ειναι πολυ καυλα.απο προσωπο ποιος την εχει δει?
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Ρε παιδιά μην το ψάχνετε . Η Ευα είναι χρόνια η απόλυτη θεά στο χώρο .
Παλιός λάτρης της από εποχές Βασιλικού και Αλκιβιάδου την πήρα τυχαία πριν καναδυο βδομάδες στη Αγκύρας . Αν και το service δεν ήταν αυτό που εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές ξερόυν από την Ευα λέω ότι ήταν καλό .
Απ ότι μου ειπε όταν τις είπα για τις αλλαγές , μονό το εξώφυλλο άλλαξε .
Αν και μου έχει θυμώσει και μου κρατάει μούτρα από την Αλκιβιάδου , ( με είχε διώξει ) δεν μπορώ να πω κακό λογο πώς να το κάνουμε είναι η καλλίτερη μακράν .
Ευα τι λές θα ξαναγίνουμε φιλαράκια ?
Παλιός λάτρης της από εποχές Βασιλικού και Αλκιβιάδου την πήρα τυχαία πριν καναδυο βδομάδες στη Αγκύρας . Αν και το service δεν ήταν αυτό που εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές ξερόυν από την Ευα λέω ότι ήταν καλό .
Απ ότι μου ειπε όταν τις είπα για τις αλλαγές , μονό το εξώφυλλο άλλαξε .
Αν και μου έχει θυμώσει και μου κρατάει μούτρα από την Αλκιβιάδου , ( με είχε διώξει ) δεν μπορώ να πω κακό λογο πώς να το κάνουμε είναι η καλλίτερη μακράν .
Ευα τι λές θα ξαναγίνουμε φιλαράκια ?
με ποια?Παντρευτηκε απο οτι εμαθα
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
... ... εβαλε η ευα φωτογραφια με ανοιχτα τα ποδια??? δεν μπορω να την δω στο forumνομιζω στο κρεβατι ανασκελα με ανοιχτα τα ποδια θα εισαι καυλα.... στα 4 σε εχουμε θαυμασει ηδη....
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ορίστε , με αυτα που λέτε το τσαντίσατε το κορίτσι!
... ... εβαλε η ευα φωτογραφια με ανοιχτα τα ποδια??? δεν μπορω να την δω στο forum
εβαλε εβαλε..... .......αλλα το τσατισατε το κοριτσι κ τις εβγαλε!!!!!
Κατα τα φαινομενα, εχει "μεταγραφει" στο Αγκυρας 1, δηλαδη, ακριβως απο κατω.Τουλαχιστον εκει ηταν σημερα το πρωι.που δουλεύει τώρα η Εύα. Είναι ακόμα στην Αχαρνών;
Ενημερωτικα επισης, εχει σβυσει το profile της εδω, οποτε ΜΗΝ περιμενετε απαντησεις και αλλες φωτογραφιες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K