Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα βρε εβιτα, πηγες βραζιλια γιατι το ηθελες πραγματικα? ή ηθελες παραλληλα να εκμεταλευτεις καποια κατάσταση?
οποιος καταλαβε, κατάλαβε.
Ωραίο είναι οτι κάνουμε να το νοιώθουμε και πραγματικά και οχι να μας ωθουν εκει καποιοι αλλοι λογοι.

domine26

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πως το είπες αυτο το τελευταίο? :huh: :huh: :huh: :huh:

* Παρακαλω οχι  greeklish...Μονο Ελληνικούς χαρακτήρες

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Πως το είπες αυτο το τελευταίο? :huh: :huh: :huh: :huh:

* Παρακαλω οχι  greeklish...Μονο Ελληνικούς χαρακτήρες
Εννοω οτι η κυρια προερχεται απο "μετασκευη", οπως το αρμα M-48 εγινε M-48Α5 και μετα Μ-48Α5 MOLF !!!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
τουμπανο η Ευα!!! ελπιζω να ερθει Πατρα για το καρναβαλι...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
gothiam  επειδη εισαι λιγο εριστικος και δε μου αρεσει διαβασε εσυ λιγο προσεκτικα παραπανω τι ρωτησα εγς και τι απαντησε ο φιλος
ρωτησα και αν ειναι ενχειρισμενη και αν ειναι γυναικα.εσυ που καταλαβες που αναφερουταν η μονολεκτικη απαντηση (ειναι)του φιλου,πες μου και εμενα για να καταλαβω.
ΕΙΝΑΙ γυναικα  'η
ΕΙΝΑΙ ενχειρισμενη?

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
gothiam  επειδη εισαι λιγο εριστικος και δε μου αρεσει διαβασε εσυ λιγο προσεκτικα παραπανω τι ρωτησα εγς και τι απαντησε ο φιλος
ρωτησα και αν ειναι ενχειρισμενη και αν ειναι γυναικα.εσυ που καταλαβες που αναφερουταν η μονολεκτικη απαντηση (ειναι)του φιλου,πες μου και εμενα για να καταλαβω.
ΕΙΝΑΙ γυναικα  'η
ΕΙΝΑΙ ενχειρισμενη?

Πο πο πο πο πο ζορια που τραβαει ο κοσμος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τι σημασεια εχει αν ειναι η οχι ενχειρισμενη ???????? ωραις ωραις δεν σας καταλαβενο.......

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παοκαρα διαβασε τι σου απανταει ο κομαντερ...μετασκευασμενη...βαλτα κατω κ οτι καταλαβεις

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εχθες ηταν απιστευτη παλι , εισαι θεα , τελος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολους

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
ΕΙΝΑΙ γυναικα  'η
ΕΙΝΑΙ ενχειρισμενη?

βαλε το χερακι...απαλα απαλα να δεις ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πο πο πο πο πο ζορια που τραβαει ο κοσμος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τι σημασεια εχει αν ειναι η οχι ενχειρισμενη ???????? ωραις ωραις δεν σας καταλαβενο.......
σωστα !!!!

τι σημασια εχει αν οδηγας αεροπλανο ή λεωφορειο ????
τι σημασια εχει αν τρως χαβιαρι ή πεπονόφλουδες ????
τι σημασια εχει αν γαμας με το καβλι ή με τον κωλο ????

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom