Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
Καθησμενη οχι στο κολωνακι αλλα ορθια με το ενα ποδι στο κρεβατη και το αλλο κατω και να κρατιεμε απο το κολωνακι ναι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

καθως και ορθια στο κεφαλαρη του κρεβατιου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

.....το κολωνακι παντως ειναι ολα τα λεφτα.....για τρελα παιχνιδια μωρο μου :rockon: :rockon: :rockon:....!!!!!!!!!!!!!!

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στης Έλλης έχεις βάλει και το κομμένο πουλί σου ταριχευμένο?
Θα ταίριαζε με το ντεκόρ πάντως.

πλάκα σε κάνω βρεεεε

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στης Έλλης έχεις βάλει και το κομμένο πουλί σου ταριχευμένο?
Θα ταίριαζε με το ντεκόρ πάντως.

πλάκα σε κάνω βρεεεε

Τον εχω βαλη στην φορμολη γλυκε μου για σενα μην ανυσηχης υπαρχουν και πλαστικα γι αυτους που τον επιζητουν ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΤΩρα αν εσυ θες κατι να σαλευει τοτε αγαπη λοιπαμε εχασες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxax  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και αναμενόμενη απάντηση,επιτυχημένη

:rockon: :rockon: :rockon:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
ομολογω οτι την επαιξα για παρτυ σου  μολις τωρα...

στειλε μας μιαφωτο να σαι στα 4 απο πλαγια με σπασμενη τη μεσουλα σου...!

ή

στα 4 να φαινονται και οι 2 οι τρυπουλες σου...

αληθεια το απο πισω το διαθετεις στο μαγαζι??  χχχ  ή πρεπει να εισαι Ο τυχερος ?

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή όντως δεν ήταν αναμενόμενη.
Ε ρε χιούμορ Ευάγγελος :dancing:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ερχομαι .................

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή όντως δεν ήταν αναμενόμενη.
Ε ρε χιούμορ Ευάγγελος :dancing:

Ευαγγελος λεγεσε γλυκο μου ζουζουνακι ?????????? αντε βρε και στης 25 Μαρτιου να σε δουμε με το κονταρη για σημαιοφορος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα εχεις μια τσαχπινια  με το κονταροξυλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά εννοούσα Ο Ευάγγελος,δλδ εσύ.
Αφού έκοψες από το σώμα υπέθεσα έκοψες και από το όνομα. :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά εννοούσα Ο Ευάγγελος,δλδ εσύ.
Αφού έκοψες από το σώμα υπέθεσα έκοψες και από το όνομα. :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

εχεις πολυ μιαλο μπαγασα αχ πως τα πιανης τα πουλια !!!!!!!!!!!!!!!! στον ΑΕΡΑ καλυτερα κι απο μενα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:οχι λαθος ονομα ..... εχεις αλλες 3 ευκαιριες κι αν πετυχης το κανονικο  κερδιζης ενα ταξιδακη Βραζιλια για τον ιδιο λογο που πιγα κι εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εύα μη δίνεις σημασία σε ανόητους ανθρώπους. Όσοι χλευάζουν("κάνουν πλάκα")σε άλλους για αυτό που είναι, έχουν πρόβλημα στο να κατανοήσουν οι ίδιοι ποιοι είναι.

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εύα μη δίνεις σημασία σε ανόητους ανθρώπους. Όσοι χλευάζουν("κάνουν πλάκα")σε άλλους για αυτό που είναι, έχουν πρόβλημα στο να κατανοήσουν οι ίδιοι ποιοι είναι.

Αγαπουλα μου αν επερνα στα σοβαρα αυτα που λεει ο καθενας θα επρεπε να εβαζα μια πετρα και να πιγενα να φουνταρο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ξερω πολυ καλα ΠΟΙΑ ειμαι  και το τι ειμαι δεν περειμενω να μου το ιποδιξουν οι αλλοι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

να εισαι καλα μωρο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα βυζια σου ειναι τελεια θελω πολυ να τα χυσο

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα τραβηχτηκες μεχρι την βραζιλια για να κανεις την αλλαγη

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευα η αφεντικινα σου τελικα ειναι ενχειρισμενη 'η οχι?
ειναι κανονικη γυναικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom