Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Ευακη αυριο θα εισαι κατα τις 15΄00 λεω να περασω να τα πουμε απο κοντα!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλησπερα Ευακη αυριο θα εισαι κατα τις 15΄00 λεω να περασω να τα πουμε απο κοντα!!
ρε παιδια αν ενας ενας ρωταει την κοπελα ποτε θα ειναι τοτε καηκαμε...ημαρτον....
το γραφει καθαρα :
Εύα από Αλκιβιάδου 16Γ'
ΤΩΡΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 104
Δευτ-Τετ(πρώι)  Πεμ-Παρ όλη μέρα

υγ...ναι ειμαι ο δικηγορος της!!!

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δικιο φιλε psaxnw πιο πολυ δοκιμαστικο ηταν το post για δοκιμη λογο του adsl .sorry παντως!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν τη λέει μόνο σε σένα. Κι άλλοι έχουν ρωτήσει, αν δεις προηγούμενες σελίδες.

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
To καταλαβαινω εχει απολυτο δικιο απλα μετετρεψα την γραμμη μου σε adsl και ειναι η πρωτη μερα και ηθελα να δω αν λειτουργει η εγγραφη μου κανικα και παλι συγνωμη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Άντε, καλά downloadings! Προβλέπω ότι θα πάρει ο σκληρός δίσκος φωτιά!

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλαρακι και καλη χρονια!

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.. Η evita προτείνεται για πρωτάρηδες αυτού του είδους;  :think:

Την έχω δει αλλά δεν έχω μπει ποτέ. Θέλω να ρωτήσω, κάνει τίποτα εξτρά στο δωμάτιο;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
jpower καλοριζικος και καλες "βολτες" με τη νεα γραμμη....
δεν ειχα σκοπο να στην πω αλλα ολοι ρωταν...αντε κι αμα πας βαφτησε το για μενα αυτο που θα ριξεις στην ευα μιας κι ο μαλακας δεν πηγα ακομα!!!

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα προβλημα φιλαρακι,εγω μερος της παρεας θελω να γινω και να πω και εγω τις εμπειριες μου για την καλη πληροφοριση ολων μας.Μπoρει να ειμαι νεος στο internet οχι ομως και στις τσαρκες!Αυριο αν παω στην Ευα θα γινουν και τα βαφτισια και τα γ.....α που λες!!!Καλο βραδυ!!  

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.058
Πόντοι
12.056
Καλο βολι jpower  :dancing:
Περιμενουμε report  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πήγα χτες να τη δω και κάποιος συανγωνιστής στο δωμάτιο την ειχε πλακώσει στα χαστουκάκια ...

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα μωρακια μου  :) :)
μμμμμμμ καποιος ακουγε χαστουκακια??????????????????? πονηρε ολα τα πιανη το αυτακι σου αλλα τα χαστουκακια τα εδινα εγω στην κολαρα του εν λογου κυριου κι οχι αυτος σε εμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ετσυ για να σου φυγη η απορεια. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και ηταν και καβλα μεγαλη ο νεαρος ειχαι πολυ αθλιτικια κολαρα θα ελεγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αρκετα χωρταστικο εργαλειο για πολλες μα πολλες ΑΜΑΡΤΙΕΣ.................
Εγω φταιω που του αρεσουν τα αυατρχικα του μωρου???????????????????
παντως αν το αγορι το χθεσινο ειναι απο το site εδω ευχωμε να ξαναρθει για πολλα πιδιματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλλααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημερα μωρακια μου  :) :)
μμμμμμμ καποιος ακουγε χαστουκακια??????????????????? πονηρε ολα τα πιανη το αυτακι σου αλλα τα χαστουκακια τα εδινα εγω στην κολαρα του εν λογου κυριου κι οχι αυτος σε εμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ετσυ για να σου φυγη η απορεια. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και ηταν και καβλα μεγαλη ο νεαρος ειχαι πολυ αθλιτικια κολαρα θα ελεγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αρκετα χωρταστικο εργαλειο για πολλες μα πολλες ΑΜΑΡΤΙΕΣ.................
Εγω φταιω που του αρεσουν τα αυατρχικα του μωρου???????????????????
παντως αν το αγορι το χθεσινο ειναι απο το site εδω ευχωμε να ξαναρθει για πολλα πιδιματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλλααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χαχαχα μπράβο evita καλά τον έκανες... :2funny: :2funny:

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εντυπωσιακη η φωτο στο avatar αλλα πολυ μικρη. Μπορουμε να δουμε καπου αλλου περισσοτερες και ισως με ακαλυπτο προσωπο ?

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο ΜΣΝ με καμερα αν θελεις μπορεις να με δεις οποτε στυλε το ΜΣΝ σου στα μηνυματα μου να τα πουμε απο εκει φιλακια .................................. :-* :-* :-* :-* :-*

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειπαμε ΜΣΝ με καμερα βρε παιδαις για να με δειτε οχι για cyber sex :jerking:ελεος :grin: :grin: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom