Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Εύα εκτός από σένα και την δήμητρα ποιες άλλες δουλεύουν στο 104?

proedrosgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μη μου στεναχωρείτε την Εύα.
Μην ακούς τίποτα μωρό μου Keep going

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα  και καλη βδομαδα σε ολους,,    :) :) :) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Έυα, γεια χαρά και χρόνια πολλά. 2 εροτήσεις μιας και δεν κατάφερα να βρω απαντίσεις στις προιγούμενες σελίδες.

1) Πόσο ? (έχω διαβάσει από 20 εώς και 100 !)..
2) Το πανέμορφο κωλαράκι σου το δίνεις ?

Εαν θες, στείλε απαντήσεις και σε Pm.
Σε ευχαριστώ

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πώ πώ , με το πιστόλι από πάνω... Ούτε 10 secs δεν είχαν περάσει μετά το post! χαχαχα...

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
ευάκι οι ερωτήσεις του στρογγυλοκώλη μας αφορούν όλους!! μοιράσου λοιπόν τις απαντήσεις σου και μαζί μας! φιλιά,

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
τελικά δεν μάθαμε ακόμα για τιμές. εγώ θα κάνω νια βολτα απο κει όπως και να χει. αυτές οι βυζάρες με τραβάνε σαν μαγνήτες!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Έυα, γεια χαρά και χρόνια πολλά. 2 εροτήσεις μιας και δεν κατάφερα να βρω απαντίσεις στις προιγούμενες σελίδες.

Εαν θες, στείλε απαντήσεις και σε Pm.
Σε ευχαριστώ

Στο 2) ξερω οτι ισχυει 100% οχι.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Ρε φίλος σόρρυ δεν θέλω να σε προσβάλλω, (αυτοαποκαλείσαι και πισοχώστης) αλλά είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια ερώτηση σε άνθρωπο που τόσα χρόνια το έκανε μόνο από πίσω και τώρα δηλαδή που έκανε αλλαγή φύλου εσύ τι λες να τις έρχονται οι ορμές από μπροστά και την πίσω πόρτα να την έκλεισε?? Ήμαρτον ρε πισοχώστη ήμαρτον!!

Επισκέπτης
Ρε φίλος σόρρυ δεν θέλω να σε προσβάλλω, (αυτοαποκαλείσαι και πισοχώστης) αλλά είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια ερώτηση σε άνθρωπο που τόσα χρόνια το έκανε μόνο από πίσω και τώρα δηλαδή που έκανε αλλαγή φύλου εσύ τι λες να τις έρχονται οι ορμές από μπροστά και την πίσω πόρτα να την έκλεισε?? Ήμαρτον ρε πισοχώστη ήμαρτον!!
φιλε εκανες λαθος!το μηνυμα αυτο το εστειλε αλλο μελος και πανω σε αυτο απαντησε ο πισωχωστης,λεγοντας οτι δεν το δινει ακομα!μην τον αδικεις...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μάλλον αυτοεκτέθηκες, David, προσπαθώντας να εκθέσεις τον πισοχώστη ή τον round_ass. Διάβασε καμιά προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
φιλε εκανες λαθος!το μηνυμα αυτο το εστειλε αλλο μελος και πανω σε αυτο απαντησε ο πισωχωστης,λεγοντας οτι δεν το δινει ακομα!μην τον αδικεις...

Στον πισοχώστη τη λέει, γιατί θεωρεί την απάντησή του λάθος

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε σεις πάτε καλά???? Πόσο ετών είστε και κάνετεέτσι??? Οκ γράψτε λάθος. Ποιον αδικώ? Και ποια απάντηση του πισοχώστη ήταν λάθος....Ξεκολλάτε. Οκ λάθος εκανα δεν το είπε ο πισοχώστης. ΣΥΓΓΝΩΜΗ πισοχώστη, στον "round ass" αναφερόταν το μήνυμά μου. Οκ τώρα όλοι?? Σταυρώστε με!! Σταυρώστε με!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε σεις πάτε καλά???? Πόσο ετών είστε και κάνετεέτσι??? Οκ γράψτε λάθος. Ποιον αδικώ? Και ποια απάντηση του πισοχώστη ήταν λάθος....Ξεκολλάτε. Οκ λάθος εκανα δεν το είπε ο πισοχώστης. ΣΥΓΓΝΩΜΗ πισοχώστη, στον "round ass" αναφερόταν το μήνυμά μου. Οκ τώρα όλοι?? Σταυρώστε με!! Σταυρώστε με!!

Την απάντηση  του πισοχώστη δεν τη θεωρείς λάθος δηλαδη?

Επισκέπτης
εκανε παραθεση αλλου μελους και ομως ανεφερε το νικ πισωχωστης!γι αυτο ειπα μηπως μπερδευτηκε!για το αν ο πισωχωστης απαντησε σωστα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι με τρανς

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εκανε παραθεση αλλου μελους και ομως ανεφερε το νικ πισωχωστης!γι αυτο ειπα μηπως μπερδευτηκε!για το αν ο πισωχωστης απαντησε σωστα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι με τρανς

Φίλε, είναι προφανές ότι μπερδεύτηκε, αφού σκοπός του ήταν να ειρωνευτεί την απορία του round ass. Είναι, όμως, προφανές και το ότι αγνόησε και την παράθεση του πισοχώστη (εκτός κι αν δεν την είδε), ο οποίος εκφράζει πλήρη βεβαιότητα (100%) περί αυτού που ειρωνεύεται ο david.

Τελοσπάντων, ας μην το κάνουμε και Μεσανατολικό ζήτημα.

Επισκέπτης
επειδη και ολιγον ψυρας διαβασα μερικες σελιδες το θρεντ αυτου και ειδα οτι η ευα αναφερει οτι σε ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ θα δινει και λοκω!επομενως ο πισω σωστα απηντησε!αυτα απο μενα......σας αφηνω τωρα να μιλησετε για την ευα σας!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Λοιπόν φιλαράκο κοίτα. Απλά Ελληνικά είναι.
Είτε λέγονται τρανς είτε ταβεστί είτε  τραβέλια είτε τρανσέξουαλ είτε όπως αλλιώς θέλεις, εφόσον δεν έχουν κάνει αλλαγή φύλου τότε έχουν αυτό με το οποίο πηδάμε και κατουράμε εμείς τ αγοράκια οκ? Οπότε έχουν μια τρύπα, απο πίσω. Και από εκεί κάνουν σεξ. Και γουστάρουν τρελά.
Όταν κάνουν αλλαγή φύλου, όταν δηλαδή τον κόβουν έχουν δύο τρύπες. Την Παλιά και την καινούρια. Λες να αφήσουν παραπονεμένη την παλιά??

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Είναι, όμως, προφανές και το ότι αγνόησε και την παράθεση του πισοχώστη (εκτός κι αν δεν την είδε), ο οποίος εκφράζει πλήρη βεβαιότητα (100%) περί αυτού που ειρωνεύεται ο david.

Τελοσπάντων, ας μην το κάνουμε και Μεσανατολικό ζήτημα.

Επιβεβαίωσα απλά αυτό που είπε ο πισοχώστης και μπέρδεψα τον round ass με τον πισοχώστη. Λήξις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom