You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 206K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ειναι καλη η Ευα , παιδια ?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Η καλύτερη του είδους!!!! αν με εννοείς.....(ΙΜΗΟ)Ειναι καλη η Ευα , παιδια ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
η ευα η κουμαριανού εκτός απο συγγρού δουλεέει σε κάποιο στούντιο? δέχεται απισκέπψεις με τηλεφώνημα? ξέρει κανένας τίποτα? μου αρέσουν πολύ οι τρανς και η συγκεκριμένη είναι η πιο έκφυλη
περιμένω απαντήσεις
.....παρε τηλεφωνο τον φιλιπο στο extra3....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 4.545
Η γνωστη Κουμαριανού που έχει βγει πολλές φορες και σε σιριαλ στην τηλεοραση ειναι 30-35?
Αυτη ηταν τοσο αρχες 90 που επαιζε σε κατι σιριαλ στον αντ1 (Μεν και δεν). Στα εγκληματα παντως που ειχε παιξει πριν πολλα χρονια ηταν πανω απο 45.Εγω νομίζω οτι πρεπει να ειναι 50+
Αυτη ηταν τοσο αρχες 90 που επαιζε σε κατι σιριαλ στον αντ1 (Μεν και δεν). Στα εγκληματα παντως που ειχε παιξει πριν πολλα χρονια ηταν πανω απο 45.Εγω νομίζω οτι πρεπει να ειναι 50+
Επισκέπτης
μετα απο επισκεψη στο γκολντ και φευγοντας για σπιτι πετυχα την κουμαριανου στην συγγρου!!μετα το γκολντ ,στο 4ο ή 5ο στενο νομιζω ηταν!και μαλιστα το σχολιαζα με ενα φιλαρακι επειδη την ειχαμε δει στον καμπουρη μερικες μερες πριν να τσακωνεται! 
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 4.545
Κατσε ρε συ. Αυτη που εχει χιλιοαναφερθει στο site και λέγεται Ευα στην Αλκιβιαδου δεν ειναι αυτη η Κουμαριανου που βγαινει στην ΤV και ειναι μεγαλη σαν την Πελοπονησο?
παντως για την Κουμαριανου την ειχα δει και εγώ Δευτερα βράδυ πρεπει να ηταν κατα τις 2 καθως πηγαινα στο γκολντ σε καποιο στενο δεν θυμαμαι και μολις σταματησαμε διπλα της εβγαλε εξω την γλωσσα εγλυψε το πανω χειλος της και μετα συνεχισε να περπαταει με την πολυ κοντη φουστα να ανεβαινει ψηλα και αποκαλυπτεται ο κωλος της....παντως ηταν πολυ καλοντυμενη και με πολυ αερα!!!
Εμαθα σημερα, πηγαινωντας απο Αλκιβιαδου 16Γ', οτι η περιφημη και κορυφαια trans Ευα δεν δουλευει πλεον εκει. 
Στην θεση της, Αγαπη, Ανατολικη,μεσηλιξ, μεγεθους σωματος και βυζων μαλλον προς XXL, η οποια κανει διαφορα και ακαπωτα, απ'οτι ειπε ο τσατσος

Στην θεση της, Αγαπη, Ανατολικη,μεσηλιξ, μεγεθους σωματος και βυζων μαλλον προς XXL, η οποια κανει διαφορα και ακαπωτα, απ'οτι ειπε ο τσατσος

JohnMullins2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πω ρε φίλε τρόμαξα, νόμιζα οτι έλεγες την εύα και την αγάπη απο βριλλησού , βούρβαχη..
καμια μικρη σε ηλικια που να σα αφηνει να χυσεις στο προσωπο της?δυστυχως μονο μεγαλες πανω απο 45Μικρός παραλληλος της Αχαρνών και της Μιχαήλ Βόδα, τα τρία "σπίτια", δηλαδή 16Α'/Β'Γ' ειναι πρακτικά Αλκιβιάδου και Ηπείρου, τώρα βέβαια και τα τρία έχουν original γυναίκες ΑΛΛΑ παρα πολύ μέτριες στο άθλημα
Νεωτερα για την Ευα στην Αλκιβιαδου 16Γ', η οποια δεν εχει σχεση με την Κουμαριανου, απλη συνωνυμια !
Το μαγαζι της το αφησε και τωρα το δουλευει μια Ανατολικη, MILF. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλαξε και κινητο η εγω εχω καποιο παλιο της.Η αναζητηση συνεχιζεται.Παντως Συγγρου σιγουρα δεν ειναι.
Το μαγαζι της το αφησε και τωρα το δουλευει μια Ανατολικη, MILF. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλαξε και κινητο η εγω εχω καποιο παλιο της.Η αναζητηση συνεχιζεται.Παντως Συγγρου σιγουρα δεν ειναι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 13K