εισαι ατακτη ε?....μας εχεις και περιμενουμε στην ουρα για ενα σου πμ.....ντροπη σου παλιοκοριτσο.....
Μαναρη μου σε ολα τα πμ εχω απαντηση :S :S :S :S :S :S
εισαι ατακτη ε?....μας εχεις και περιμενουμε στην ουρα για ενα σου πμ.....ντροπη σου παλιοκοριτσο.....
sto diko mou den exeis eva?
Kαλησπερα Θεα :-*
Σε μένα δεν απαντησες όμως....Μαναρη μου σε ολα τα πμ εχω απαντηση :S :S :S :S :S :S
Εύα θεά καλησπέρα και ευχαριστώ για τον κατάλογο των βιβλίων. Θα φροντίσω να βρω αντίτυπο του αγαπημένου σου βιβλίου, θα το διαβάσω και είμαι σίγουρος ότι θα μ'αρέσει. 'Οσον αφορά τη γνώμη σου για έναν Πελοποννήσιο,έχω να σου πω ότι ο επιθετικός προσδιορισμός (ελαφρώς ή πολύ) μα..κας
είναι ανώδυνος σε σχέση με άλλους. Έχω προσωπικά ακούσει και χειρότερους.
;) ;) ;)
Σε όλους απαντάς μόνο εμένα άφηνεις παραπονεμένο!!!το θεμα του εν λογου κυριου εχει λιξη εδω και καιρο
χειροτερο χαρακτιρισμο δεν χριαζετε να κανω για τον κυριο αυτον ας ειναι καλα να περναει καλα και ευχωμαι να μαθει στην ζωη του τι σημενει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΚΛΠ αρκετα ασχολιθικα .... παμε παρα κατω το βιβλιο αυτο πιστευο να σου αρεσει και ειδικα το πρωτο οπως και το δευτερο της Χρυσας ειναι για μενα τα καλυτερα
Σε όλους απαντάς μόνο εμένα άφηνεις παραπονεμένο!!!
Σου έστειλα pm για το επόμενο ΣΚ και σε ρώταγα και κάτι...Να στο ξαναστείλω?τι με ρωτησες?????????????????
Σου έστειλα pm για το επόμενο ΣΚ και σε ρώταγα και κάτι...Να στο ξαναστείλω?
Αφού έχει τελειώσει το όλο θέμα, να μην ασχολήσε με τον εν λόγω κύριο γιατί διαφορετικά ταλαιπωρείσε άδικα. Για να σε βοηθήσω, σου παραθέτω την περίφημη φράση ενός μεγάλου γερμανού φιλοσόφου (Εμμανουήλ Καντ το όνομά του): "Λογική πάνω από το συναίσθημα". ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εύα είσαι ολα τα λεφτά. Γι΄αυτο και γω σου αφιερώνω το "Μέσα Σου" (Stavento). Αυτός που το έγραψε πρέπει να είχε την εικόνα σου μπροστά του. Είσαι το κάτι άλλο, Απερίγραπτη.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τρελό Μωρό!!!!
Απ' ότι φαίνεται δεν το έχεις ξεπεράσει, αυτό άλλωστε φαίνεται από την ευχή σου, όσο καλοπροαίρετη και να' ναι.
Σου υπενθυμίζω "Λογική πάνω από κάθε συναίσθημα". Ο πανδαμάτωρ(καταστροφικός) χρόνος είναι με το μέρος σου.
;) ;) ;) ;) ;)