Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.403
Πόντοι
12.056
Kαλησπερα Θεα  :-* :boobies:

G.O.V

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εύα δεν μου είπες η Αγκύρας 1 είναι στην αρχή της Αχαρνών???  :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εύα θεά καλησπέρα και ευχαριστώ για τον κατάλογο των βιβλίων. Θα φροντίσω να βρω αντίτυπο του αγαπημένου σου βιβλίου, θα το διαβάσω και είμαι σίγουρος ότι θα μ'αρέσει. 'Οσον αφορά τη γνώμη σου για έναν Πελοποννήσιο,έχω να σου πω ότι ο επιθετικός προσδιορισμός (ελαφρώς ή πολύ) μα..κας
είναι ανώδυνος σε σχέση με άλλους. Έχω προσωπικά ακούσει και χειρότερους.
  ;) ;) ;) :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εύα θεά καλησπέρα και ευχαριστώ για τον κατάλογο των βιβλίων. Θα φροντίσω να βρω αντίτυπο του αγαπημένου σου βιβλίου, θα το διαβάσω και είμαι σίγουρος ότι θα μ'αρέσει. 'Οσον αφορά τη γνώμη σου για έναν Πελοποννήσιο,έχω να σου πω ότι ο επιθετικός προσδιορισμός (ελαφρώς ή πολύ) μα..κας
είναι ανώδυνος σε σχέση με άλλους. Έχω προσωπικά ακούσει και χειρότερους.
  ;) ;) ;) :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

το θεμα του εν λογου κυριου εχει λιξη εδω και καιρο  :) :) :) :) :)
χειροτερο χαρακτιρισμο δεν χριαζετε να κανω για τον κυριο αυτον ας ειναι  καλα να περναει καλα και ευχωμαι να μαθει στην ζωη του τι σημενει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΚΛΠ  αρκετα ασχολιθικα .... παμε παρα κατω το βιβλιο αυτο πιστευο να σου αρεσει και ειδικα το πρωτο οπως και το δευτερο της Χρυσας ειναι για μενα τα καλυτερα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
το θεμα του εν λογου κυριου εχει λιξη εδω και καιρο  :) :) :) :) :)
χειροτερο χαρακτιρισμο δεν χριαζετε να κανω για τον κυριο αυτον ας ειναι  καλα να περναει καλα και ευχωμαι να μαθει στην ζωη του τι σημενει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΚΛΠ  αρκετα ασχολιθικα .... παμε παρα κατω το βιβλιο αυτο πιστευο να σου αρεσει και ειδικα το πρωτο οπως και το δευτερο της Χρυσας ειναι για μενα τα καλυτερα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σε όλους απαντάς μόνο εμένα άφηνεις παραπονεμένο!!!

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aπαντησε βρε ευακι στο παιδι μην τον αφηνεις να παραπονιετε.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφού έχει τελειώσει το όλο θέμα, να μην ασχολήσε με τον εν λόγω κύριο γιατί διαφορετικά ταλαιπωρείσε άδικα. Για να σε βοηθήσω, σου παραθέτω την περίφημη φράση ενός μεγάλου γερμανού φιλοσόφου (Εμμανουήλ Καντ το όνομά του): "Λογική πάνω από το συναίσθημα". ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
τώρα στο ξαναστειλα

G.O.V

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εύα είσαι ολα τα λεφτά. Γι΄αυτο και γω σου αφιερώνω το "Μέσα Σου" (Stavento). Αυτός που το έγραψε πρέπει να είχε την εικόνα σου μπροστά του.  :) :) :) :) :) :) :) :) :) Είσαι το κάτι άλλο, Απερίγραπτη.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τρελό Μωρό!!!!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αφού έχει τελειώσει το όλο θέμα, να μην ασχολήσε με τον εν λόγω κύριο γιατί διαφορετικά ταλαιπωρείσε άδικα. Για να σε βοηθήσω, σου παραθέτω την περίφημη φράση ενός μεγάλου γερμανού φιλοσόφου (Εμμανουήλ Καντ το όνομά του): "Λογική πάνω από το συναίσθημα". ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αυτο κανω μαναρη μου πλεον :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

οσο για αυτον ας παει να  :knockinb: :knockinb: φιλικα παντα  :P :P :P :P :P :P :P :P

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εύα είσαι ολα τα λεφτά. Γι΄αυτο και γω σου αφιερώνω το "Μέσα Σου" (Stavento). Αυτός που το έγραψε πρέπει να είχε την εικόνα σου μπροστά του.  :) :) :) :) :) :) :) :) :) Είσαι το κάτι άλλο, Απερίγραπτη.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τρελό Μωρό!!!!

thanks baby  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Απ' ότι φαίνεται δεν το έχεις ξεπεράσει, αυτό άλλωστε φαίνεται από την ευχή σου, όσο καλοπροαίρετη και να' ναι.
Σου υπενθυμίζω "Λογική πάνω από κάθε συναίσθημα". Ο πανδαμάτωρ(καταστροφικός) χρόνος είναι με το μέρος σου.
;) ;) ;) ;) ;) :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απ' ότι φαίνεται δεν το έχεις ξεπεράσει, αυτό άλλωστε φαίνεται από την ευχή σου, όσο καλοπροαίρετη και να' ναι.
Σου υπενθυμίζω "Λογική πάνω από κάθε συναίσθημα". Ο πανδαμάτωρ(καταστροφικός) χρόνος είναι με το μέρος σου.
;) ;) ;) ;) ;) :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

δεν ειπα οτι τον ξεπερασα κι ολας ελεος  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
απλα οπως λες κι εσυ το καθε,τι  θελει τον χρονο του ..............
ξεκωλαμε απ αυτον ????????????????????????
πες μου κανενα καλο βιβλιο να παρω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom