You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Καυλωστην τη Κουκλα μας
Τι κανης κουκλε μου ?????? καλα εισαι ?
Θεαααααααααααααα.....
η θεα ειναι πολυ συνχησμενη σημερα Αλτεκ μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Καλημέρα Εύα. Στο βιβλιοπωλείο που πήγα για να αγοράσω το βιβλίο δεν είχαν αντίτυπο και το παρήγγειλα.
Θα το έχω το Σάββατο, θα προσπαθήσω να το διαβάσω το σαββατοκύριακο και θα σου πω τη γνώμη μου από Δευτέρα.
Να είσαι καλά!!!!
Θα το έχω το Σάββατο, θα προσπαθήσω να το διαβάσω το σαββατοκύριακο και θα σου πω τη γνώμη μου από Δευτέρα.
Να είσαι καλά!!!!
Ποιος σε πειραξε Λατρεια μου????
Σημερα ειχα γιατρο αυτον που περναμε καθε 15 υγιονομικο... και βρικαν 7 κοπελες με την γνωστη σεξουαλικα μεταδιδομενη νοσο (AIDS)
Και στεναχωριθικα παρα πολυ γιατη απ τα λεγομενα του γιατρου ηταν μικρα παιδια ρε γαμωτο μου :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Ελεος λιγη προσοχη δεν βλαπτη :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :-
Καλημέρα Εύα. Στο βιβλιοπωλείο που πήγα για να αγοράσω το βιβλίο δεν είχαν αντίτυπο και το παρήγγειλα.
Να είσαι καλά!!!!
καλημερα μωρο μου .... πιστευο να σου αρεση αγαπη μου
Kαλα κανω και δεν παω με γυναικες εγω...
Πεταξα μια μαλακια για να ελαφρυνω το θεμα...ειναι οντως πολυ σοβαρο
μωρε και με κατσικα αν θελης να πας πιγενε ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΦΟ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
φαντασου ευα και αυτες που δε περνανε απο γιατρο ποσες ειναι με hiv???
στις πιατσες(καβαλας-πλ.βαθης..)
το θεμα ειναι σοβαρο και καλο ειναι αυτα τα ατομα που συνεχιζουν να δουλευουν ενω γνωριζουν πως ειναι αρρωστα
να τα απομωνωνετε εσεις οι ιδιες!!
το θεμα ειναι σοβαρο και καλο ειναι αυτα τα ατομα που συνεχιζουν να δουλευουν ενω γνωριζουν πως ειναι αρρωστα
φαντασου ευα και αυτες που δε περνανε απο γιατρο ποσες ειναι με hiv???
υπαρχη το ιατρικο αποριττο το οποιο δεν σου λενε ονοματα και αν ειναι απο Ελλαδα η απο Εξωτερικο η κοπελες αυταις και καλα κανουν βεβαια ........ Το θεμα ειναι οτι καποιες το κανουν για οικονομικους λογους και καποιες αλλες να τους εσπασε καποιο προφυλακτικο Το να της απομονοσης ακουγετε παρα πολυ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ το θεμα ειναι να προσεχουμαι ολοι μας ητε ειμασται στο επΑγγελμα ητε το κανουμαι για πρωσοπικους μας λογους ......Καλο λοιπον ειναι να μην σκευτομασται με την καυλα της στυγμης ,,, Ας βαλουμαι και λιγο την λογικη μας
ειναι αμαρτια για 5 η 10 λεπτα ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΗΣ να χαντακονη ο καθενας μας την ΖΩΗ ΤΟΥ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( βεβαια ο καθενας ειναι υπευθινος τον πραξεων του ,, γιατη απο οτι βλεπω υπαρχουν και αρκετοι που τους αρεσει το ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΑΜΗΣΗ,..... Οποτε θα μου την πουνε κι ολας ....... τελος παντων προσοχη οτι κι αν κανουμαι ητε ειμασται επαγγελματιες ητε ΟΧΙ
ευα εισαι και γαμω τα ατομα σε παω και περασα και σουπερ
Να εισαι καλα μωρο μου
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
ευακι μπορεις να κοιταξεις ενα πμ που σου εστειλα και να απαντησεις αν μπορεις?
Καλησπέρα. Να ρωτήσω μια χαζή απορία ίσως...Κάποια trans, που έχει τεχνητά διαμορφωμένο αιδοίο, έχει υγρά? Αν όχι, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάτι αν υπάρχει κάποια ασθένεια? Το ξέρω ότι είναι χαζή ίσως η ερώτηση και ούτε βέβαια είμαι υπέρ του χωρίς προφύλαξη σεξ αλλά είπα να ρωτήσω...Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Να ρωτήσω μια χαζή απορία ίσως...Κάποια trans, που έχει τεχνητά διαμορφωμένο αιδοίο, έχει υγρά? Αν όχι, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις κάτι αν υπάρχει κάποια ασθένεια? Το ξέρω ότι είναι χαζή ίσως η ερώτηση και ούτε βέβαια είμαι υπέρ του χωρίς προφύλαξη σεξ αλλά είπα να ρωτήσω...Ευχαριστώ
Η τρανς που εχει διαμορφωμενο αιδοιο δεν εχει υγρα ,,για αυτο και δεν εχει κινδυνο να κολησει καποιος ασθενειες οπωσ δεν ειναι ευκωλο να κολιση και η ιδια απο αλλους εκτωσ και μονο αν ειναι τραυματισμενη εσωτερικα στον κολπο ,,,,,γι αυτο και το αιδοιο μιας τρανς ειναι πολυ ποιο καθαρο απο ενα σε εισαγωγικα φυσιολογικο αιδοιο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K