You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εύα, αν θέλεις μια καλή ιστορία, διάβασε τους "Φρουρούς της Αχαίας"(έρωτας-συνομωσία-πολιτικές ίντριγκες) του Τάσου Αθανασιάδη, θα σ' αρέσει πολύ. ;) ;) ;) ;) ;) ;) > > > >
Το ειδα σε σιριαλ και δεν μου αρεσε
κανενα καλυτερο μιπως????????????????? α και κατι αλλο οτι εχει σχεση κατω απο το Αυλακι δεν μου κανη ακομα και σε βιβλιο
Γιατί αυτή η εμπάθεια με οτιδήποτε έχει σχέση με την Πελοπόννησο; Συμφωνώ μαζί σου ότι οι Πελοποννήσιοι σε γενικές γραμμές δεν έχουν καλό όνομα (αυτό ακριβώς έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου), αλλά ο Τάσος Αθανασιάδης είναι ίσως ο πιο αξιόλογος (αν και (ήπιος) δεξιός) συγγραφέας της γεννιάς του (από το 1950 και μετά).
Μια δεύτερη καλή επιλογή, διάβασε το περίφημο "1984" του Τζώρτζ Όργουελ, εκδόσεις Κάκτος.
Μια δεύτερη καλή επιλογή, διάβασε το περίφημο "1984" του Τζώρτζ Όργουελ, εκδόσεις Κάκτος.
ευακι μου πες να ρθω στο μαγαζι σου για να σε βγαλω φωτο.. ηρθα και δεν ησουν εκει.. μηπως ειναι καλυτερα να μας πεις το προγραμμα σου??
πρεπει να επανορθωσεις για να σε συγχωρεσω...
Μαναρη μου εγω αν διαβασες καλυτερα ελεγα να ερθεις απο το σπιτι μου για φωτογραφιες κι οχι απο την δουλεια μου ........ Δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβες καλα για ξανα διαβασε κανα 2 σελιδες πριν και θα καταλαβεις
Γιατί αυτή η εμπάθεια με οτιδήποτε έχει σχέση με την Πελοπόννησο; Συμφωνώ μαζί σου ότι οι Πελοποννήσιοι σε γενικές γραμμές δεν έχουν καλό όνομα (αυτό ακριβώς έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου), αλλά ο Τάσος Αθανασιάδης είναι ίσως ο πιο αξιόλογος (αν και (ήπιος) δεξιός) συγγραφέας της γεννιάς του (από το 1950 και μετά).
Δεν εχω προβλιμμα με κανεναν Πελοποννησιο μαναρη μου ... απλα με εναν μονο ο οποιος ηταν ελαφρως Μ.....ς .. Αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κι ολοι μην τρελαθουμαι ;) ;) ;) ;) ;) ;)Λοιπον τα βιβλια που μου αρεσουν ειναι τα εξης και που εχω διαβαση και στα συνιστω να τα διαβασης κι εσυ αν δεν τα εχεις διαβαση...
(1)Χρυσα Δημουλιδου ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ .....
(2) Χρυσα Δημουλιδου ΤΑ ΔΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ........
(3)Χρυσα Δημουλιδου ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ........
(4)Χρυσα Δημουλιδου ΠΟΘΟΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ..........
(5)Ελενα Σωτηρακη ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ..........
(6)Θεκλα Χρηστακη ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ..... Και πολλα αλλα αλλα το πρωτο που σου αναφερω αν δεν το εχεις διαβαση διαβασετο θα σου αρεσει πιστευο πολυ .... ειναι απο τα ποιο αγαπημενα μου βιβλια ............... και αν εχεις κατα νου κανενα αλλο στυλε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευάκι καλημέρα
Μια που δεν ήρθε ο παραπάνω φίλος να έρθω εγω????????
Αλλά να είμαστε τα 2 μας....
Για σημερα δεν προλαβενουμαι μωρο μου γιατη θα εργαζομε ...τωρα αν θελεις για το επωμενο Π.Σ.Κ πολυ ευχαρηστως :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
ευακι τσεκαρε λιγο τα πμ σου....
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ευακι διαβασε το πμ σου.Για σημερα δεν προλαβενουμαι μωρο μου γιατη θα εργαζομε ...τωρα αν θελεις για το επωμενο Π.Σ.Κ πολυ ευχαρηστως :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αμε!κανένα πρόβλημα!Για σημερα δεν προλαβενουμαι μωρο μου γιατη θα εργαζομε ...τωρα αν θελεις για το επωμενο Π.Σ.Κ πολυ ευχαρηστως :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα σου στείλω pm
Εύα είσαι το απόλυτο θυληκό, βάζεις πολλές γυναίκες κάτω, έχεις φοβερό σώμα!!! Το στήθος σου τρομερό...
Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Σήμερα δουλεύεις κανονικά? Εάν ναι απο τι ώρα???
thanks μωρο μου
Απο της 5 το απογευμα μωρο μου μεχρι της 12.00 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
βρε κουκλα ευα κοιτα και λιγο τα πμ σου και απαντισε μας.....μας εχεις και περιμενουμε με την.....φωτογραφικη στο χερι....
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
εισαι ατακτη ε?....μας εχεις και περιμενουμε στην ουρα για ενα σου πμ.....ντροπη σου παλιοκοριτσο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K