You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Φοβερη!! γατουλα αγκυρας εισαι??
ναι μαναρη μου ;) λοιπον μωρακια μου φευγω για δουλιες θα τα πουμε απογευματακι φιλακια πολλα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ
polysporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα εύα κουκλάρα
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σημερινη απογευματινη βολτα στο ευακι....απλα οποσ παντα πολυ καυλιαρα..............φιλακια πολλα μορο............
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξυπνισεσ κιολασ μορο΄΄τοσο νορισ΄΄΄δουλευησ σημερα΄΄΄γιοργοσ περιστερι...εχτεσ εισουνα πολυ καυλα παντοσ...........
καλμερα κουκλα μας!!!φωτο δεν εχουμε σημερα?
Νικο μου αλμπουμ ολοκλιρο για παρτυ σου
ξυπνισεσ κιολασ μορο΄΄τοσο νορισ΄΄΄δουλευησ σημερα΄΄΄γιοργοσ περιστερι...εχτεσ εισουνα πολυ καυλα παντοσ...........
καλημερα μωρο μου οχι σημερα εχω ρεπο απο Δευτερα για δουλεια κι εσυ εισαι αρκετα καλος μωρο μου
σορρυ λαθος αλλη
Καλημέρα. Όλα καλά ;
Αυτές μου φαίνεται πως τις έχεις ξαναποστάρει και τις δύο.
Καλημέρα. Όλα καλά ;
Την πρωτη ναι και εκανα λαθος νομιζα οτι ηταν η αλλη φωτογραφια :- :- :- :- :- την δευτερη οχι για κανε ενα κοντρολ στο θρεντ μου και θα δεις οτι την εχω βαλη για πρωτη φορα
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Καλημέρα. Όλα καλά ;
blade ολο δεν γουσταρεις αλλά ολο εδω εισαι ... και παρακολουθείς και με προσήλωση τις φωτογραφίες της ευας
στο τέλος δεν θα ξεκολάς μου φαινεται
Ρε φίλε.....ισχυρίστηκα εγώ ποτέ πως είναι άσχημη η "κοπέλα" ;blade ολο δεν γουσταρεις αλλά ολο εδω εισαι ... και παρακολουθείς και με προσήλωση τις φωτογραφίες της ευας
στο τέλος δεν θα ξεκολάς μου φαινεται
Μάλλον μου αρέσει.
Δεν έχω μάθει να λέω ψέμματα.
Το μόνο που είπα ήταν πως δεν ξέρω [size=13pt]εγώ[/size] αν θα μπορούσα να λειτουργήσω πλάι της....λόγω του δικού μου κολλήματος.
Άσε που γουστάρω και τις απαντήσεις τις....έχει πλάκα και χιούμορ.
Ακριβώς για τα ίδια, γουστάρω και την Katerina69, κι ας μην την έχω γνωρίσει ποτέ !
Αν και είμαι βέβαιος ότι μαζί της.....μια χαρά θα λειτουργούσα !
Δεν είναι αναγκαία συνθήκη το να θές να πηδήξεις κάποια για να κάνεις χαβαλέ και να λές καμιά βλακεία να περνάει η ώρα.......σωστά ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K