Επισκέπτης
είναι τρελιάρα πολύ η Εβίτα.ευακι τι ειναι αυτα που μας λες βραδιατικα? :o θελεις να μας κανεις να τραβηξουμε καμμια για παρτη σου μου φαινεται.
είναι τρελιάρα πολύ η Εβίτα.ευακι τι ειναι αυτα που μας λες βραδιατικα? :o θελεις να μας κανεις να τραβηξουμε καμμια για παρτη σου μου φαινεται.
και.....πανέξυπνηείναι τρελιάρα πολύ η Εβίτα.
θα μας ρίξει ξεπέταγμα που θα ξεχάσουμε που βάλαμε το καβλί μας.και.....πανέξυπνη
Πόσους σηκώνει το ...πολύμπριζο ταυτόχρονα Ευάκι;Και εναν αναμεσα στα βυζια και δυο στης μασχαλες και παει λεγοντας
Και μετα ομαδικο bukakkeΚαι εναν αναμεσα στα βυζια και δυο στης μασχαλες και παει λεγοντας
μεσα στις βυζαρες σου θα χαθει ευακι.Και εναν αναμεσα στα βυζια και δυο στης μασχαλες και παει λεγοντας
συν ένα λίτρο κόκα κόλα....ευακι στους 3 ο 1 δωρο?
Πόσους σηκώνει το ...πολύμπριζο ταυτόχρονα Ευάκι;
ο γενικος εχει πεσει καιρο τωραΜεχρη να πεση ο γενικως μαναρη μου αρκετους πιστευο
μεχρη 60 ατομα εχω δοκιμαση σε μια μερα και ο γενικως ηταν ακομα ον συν μια πιτσα δωρο μετα και κουπονια για εντυχηζομενα ντουλαπια
Ε, τώρα, εδώ η Εύα μας κάνει την υπέρβαση και εσύ γίνεσαι τσιφούτης... όλο το χαρτί για την Εύα μας όταν προχωράει σε τέτοιες προσφορές σώματος!!!ευακι στους 3 ο 1 δωρο?
Τα καταπίνεις Ευάκι;Μεχρη να πεση ο γενικως μαναρη μου αρκετους πιστευο
μεχρη 60 ατομα εχω δοκιμαση σε μια μερα και ο γενικως ηταν ακομα ον συν μια πιτσα δωρο μετα και κουπονια για εντυχηζομενα ντουλαπια
α να χαθεις ανωμαλεΤα καταπίνεις Ευάκι;
το ζήτημα δεν είναι αν τα καταπίνει αλλά μην μου φύγει καμιά πιτσιλιά από το παράθυρο και περνά ο Λάκης απ έξω και την μαζέψει.Τα καταπίνεις Ευάκι;
Το σπέρμα διαθέτει φρουκτόζη, απ όσο ξέρω, που κάνει καλό στο δέρμα όταν το καταπίνεις.το ζήτημα δεν είναι αν τα καταπίνει αλλά μην μου φύγει καμιά πιτσιλιά από το παράθυρο και περνά ο Λάκης απ έξω και την μαζέψει.