οχι ρε, χαλαρα θα κατεβω σε λεω.πλακα με κανεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καρντάση να της φέρεις και κανένα τρίγωνο από το Πανόραμα να το γλυκάνεις το κορίτσι.δε θα το γλυτωσουμε το ταξιδι στη αθηνα ΜΕ φαινεται
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=20pt]γκαυλα[/size] το ευακιοχι ρε, χαλαρα θα κατεβω σε λεω.
Επισκέπτης
εβιτάκη όταν έρθω μωρό μου να με δώσεις μια φωτογραφία σου να την βάλω στο κομοδίνο μου επάνω να μου κάνεις συντροφιά τα μοναχικά μου βράδια.
εβιτάκη όταν έρθω μωρό μου να με δώσεις μια φωτογραφία σου να την βάλω στο κομοδίνο μου επάνω να μου κάνεις συντροφιά τα μοναχικά μου βράδια.
Μονο μια ????????????????????????????????????????????????
Επισκέπτης
το πολύ να σταματήσεις στα χάνια βασιλακίου και να τα χώσεις στα κορίτσια στον Άσσο.ευακι λες να προλαβαίνω το λεωφορείο από το Γύθειο να έρθω; Θα με κοιμήσεις σπίτι σου που δεν έχω που να μείνω όμως;...
Παρε αλλη μια ετσυ για το ζεσταμα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
μωρό μου έχω αρχίσει και ηδονίζομαι μου τρέχουν τα σάλια.Παρε αλλη μια ετσυ για το ζεσταμα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Δωσε κουλουρι στο λαο.
και καμια μπουγατσα με κιμα.καρντάση να της φέρεις και κανένα τρίγωνο από το Πανόραμα να το γλυκάνεις το κορίτσι.
τριγωνα εχετε και στην αθηνα :εφαγα μια φορα στη γλυφαδα διπλα στα γκουντις και το πεταξα μονο που το μυρισα.
οποτε θα φερω και ενα κουτι τριγωνα.
πω, πω σαν τους χωριατες που οταν κατεβαινουν στην πρωτευουσα φερνουν και το καλαθι με τα φαγητα μαζι τους
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω ευακι θα σου φερω μια κοτουλα και ενα καλαθακι αυγουλακια να ρουφας καθε πρωι και να με σκεφτεσαι
Επισκέπτης
το είδες το μωρό μου τέρμα έδεσα θα την βάλω αβατάρ.Πάω να σχολάσω........μερικές ακόμα να δω θα βγάλω όξω το γρύλο...........
ο ένας την Νανά ο άλλος το Φρωσάκι εγώ την Εβίτα μου.
υπονοουμενο για το κουλουρι ειναι αυτο;με σουσαμι?
καλα ρε καμενο θα της παμε της κοπελας;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K