You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
καλα τους δικους της μην γνωρισεις γιατι μετα δεν θα εχεις γυρισμο.....θα σε τυλιξει σε λαδοκολλα
Γιατη τους γνωρισες εσυ τους δικους μου ????????????????
Σε παρακαλω πολυ μην μιλας για γονεις... οτι εχεις να πεις για μενα δεν εχω προβλιμμα αλλα μην ανακατευεις γονεις.
Επισκέπτης
Γιατη τους γνωρισες εσυ τους δικους μου ????????????????
Σε παρακαλω πολυ μην μιλας για γονεις... οτι εχεις να πεις για μενα δεν εχω προβλιμμα αλλα μην ανακατευεις γονεις.
εγω πλακα εκανα δεν ηθελα να προσβαλλω...το ειπα εννοωντας οτι μετα δεν θα εχει γυρισμο κ θα σε παντρευτει ουτε σε εβρισα ουτε προσεβαλλα κανενα..
Επισκέπτης
Έχει καμμιά προικούλα το κορίτσι η θα την πάρεις μόνο με το τιγρέ στρινγκάκι που θαυμάσαμε;
εχει κ τις βυζαρες προικα...λιγο σου πεφτει εσενα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Χμμμμ απο ό,τι θυμάμαι αυτή η φωτό είναι της εποχής "υδραυλικών" τότε που το Ευάκι έδινε κωλαράκι αέρα .... αλλά τώρα..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Καλημερα και καλο μηνα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Καλημέρα τρελοροδελιάρα!
Καλημέρα τρελοροδελιάρα!
Τρελοροδελιαρα
Επισκέπτης
Τρελοροδελιαρα
Επισκέπτης
κατ οίκον επισκέψεις κάνεις? έχω ένα συνεργείο ηλεκτρολόγους χαρμάνηδες να τους ξεπετάξεις?
Επισκέπτης
εμενα οταν βλεπω την κωλαρα της μου γυριζει το μυαλο αναποδα κ χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο για να ηρεμησω γιατι εαν αρχισω να πηγαινω μετα δεν θα σταματαω...μπουυυυυυυυχαχαχααχαχαχαχαχα
κατ οίκον επισκέψεις κάνεις? έχω ένα συνεργείο ηλεκτρολόγους χαρμάνηδες να τους ξεπετάξεις?
Παρτους κι ελα απο εδω να μας φτιαξετε τα ηλεκτρολογικα μας
Επισκέπτης
κωλαρακι δινειs ευακι?Παρτους κι ελα απο εδω να μας φτιαξετε τα ηλεκτρολογικα μας
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
κωλαρακι δινειs ευακι?
Γιατη οχι ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΑΧ Μωρακια μου ανεβενη η τεστοστερονη οπως βλεπω και δεν χρειαζεται.... ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την αποψη του οποτε αστον να την λεει βεβαια χωρης να σε θηξη... Τωρα να μου πεις τι λεω και τι ζηταω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μονο που θελω ειναι να ειστε ΚΑΛΑ κι ασε να κραζουν μωρο μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K