Επισκέπτης
με τόση κρέμα που μαζεύει κάθε ημέρα ούτε το εργοστάσιο της NIVEA δεν έχει τέτοια παραγωγή.Το σπέρμα διαθέτει φρουκτόζη, απ όσο ξέρω, που κάνει καλό στο δέρμα όταν το καταπίνεις.
Και η Εύα έχει γαμώ τα δερματάκια βλέπω!
με τόση κρέμα που μαζεύει κάθε ημέρα ούτε το εργοστάσιο της NIVEA δεν έχει τέτοια παραγωγή.Το σπέρμα διαθέτει φρουκτόζη, απ όσο ξέρω, που κάνει καλό στο δέρμα όταν το καταπίνεις.
Και η Εύα έχει γαμώ τα δερματάκια βλέπω!
Τη μαζεύει, αλλά την καταπίνει;με τόση κρέμα που μαζεύει κάθε ημέρα ούτε το εργοστάσιο της NIVEA δεν έχει τέτοια παραγωγή.
Ρε μαγκες και στη μαπα να την τρωει ή στα βυζια μια χαρα ειναιΤη μαζεύει, αλλά την καταπίνει;
Ιδού το ερώτημα!
επιδερμίδα βελούδο.Τη μαζεύει, αλλά την καταπίνει;
Ιδού το ερώτημα!
Ρε μαγκες και στη μαπα να την τρωει ή στα βυζια μια χαρα ειναι
Ξεκωλλάτε με το αν τα καταπίνει, το θέμα είναι να κανονίσουμε την παρτούζα!
ευακι παντως φωτογραφια με παρτενερ δεν εχεις ανεβασει που ελεγες.το ειχες πει μη το ξεχνας.
εχω χασει επεισοδια τοτε.αδικα την κατηγορησα σπαθι ο λογος της.ειχε ανεβασει ρε μια που εδειχνε μια πουτσα που εμπενε στο μουνι της
Και που ξέρουμε αν όντως πρόκειται για το δικό της μουνί;ειχε ανεβασει ρε μια που εδειχνε μια πουτσα που εμπενε στο μουνι της
Και που ξέρουμε αν όντως πρόκειται για το δικό της μουνί;
Ευάκι, αποδείξεις!
Ε να βάλει κι άλλες τότε!μπα ειναι τοσο ανωμαλαρα κ εκφυλη που κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι δικια της.....
Ε να βάλει κι άλλες τότε!
Ευάκι, ο λαός σου σε ζητά!
Πάντως ο κώλος είναι 100% δικός της, άρα και το μουνί που είναι δίπλα. Στάνταρτ!!!Και που ξέρουμε αν όντως πρόκειται για το δικό της μουνί;
Ευάκι, αποδείξεις!