Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σε πμ.αν ειναι να το παιξουν ολοι.....τι να το κανουμε.ερχομαι....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παιδιά ψυχραιμία!!! Άνθρωποι σαν την Εύα , έχουν ζήσει το ρατσισμό και τον αποκλεισμό στο πετσί τους κυριολεκτικά. Σίγουρα ο παοκ δεν ήθελε να προσβάλει, απλά τις επιθυμίες του μας εκμυστηριεύτικιε δημόσια . Από την άλλη Έυα άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι στράβωσε από τη δική της σκοπιά. Συνιστώ ψυχραιμία και να της ευχηθούμε χρόνια πολλά για αύριο παίδες :priest:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελπιζω να μην ειναι κανα διπλο με τη γρια, γιατι δεν ψηνομαι

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά ψυχραιμία!!! Άνθρωποι σαν την Εύα , έχουν ζήσει το ρατσισμό και τον αποκλεισμό στο πετσί τους κυριολεκτικά. Σίγουρα ο παοκ δεν ήθελε να προσβάλει, απλά τις επιθυμίες του μας εκμυστηριεύτικιε δημόσια . Από την άλλη Έυα άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι στράβωσε από τη δική της σκοπιά. Συνιστώ ψυχραιμία και να της ευχηθούμε χρόνια πολλά για αύριο παίδες :priest:
χρονια ΤΗΣ πολλα αλλα το προβλιμα δεν δημιουργηθηκε μαζι με ρε μαν αλλ  με αλλον

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
sorry, τον woodstock εννοούσα και όχι τον paok :sunglasses:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα κατα τις 5 πέρασα απο Αχαρνών 104 να δώ και γώ την Εύα μια και ήμουν στην περιοχή. Πιστεύω ότι για τους λάτρεις των trans είναι μια χαρά απά εμφάνιση. Αν ήταν γυναίκα από την μάνα της και όχι μετατροπή θα έμπαινα σίγουρα.

τι θελει να πει ο ποιητης???????      

οτι απο τουρμπο εγυνα ιντσεκσιον????                  

ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ??????????????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πακαρα και νικ  να πατε στα πμ σας. 

και σορρυ για τα λαθη μου στα ποστ.τωρα τα ειδα αλλα βιαζομουν να τα γραψω ολα οσα σκεφτομουν.δεν ηθελα να χασω τον ιρμο μου.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ??????????????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μην σου πώ ότι σηκώνει και...καταγγελία στον εισαγγελέα.....μέσα πρέπει να σε πάνε...και άμεσα..... :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ--->Σε αυτό το site έχω δεί πλέον τα πάντα και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλυτερα να χασω 10 η 20 η 30 παρα να μου βγαλουν τον καρκινο καποιοι σαν τον παραπανω κυριο μωρο ........ τωρα αν δεν θελης να ερθεις αυτο ειναι δικο σου θεμα μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τοτε γιατη ειρθες αφου το μιαλο σου ειναι κολλιμενο baby??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και απ την στυγμη που ειρθαις θα επρεπε να μου πεις οτι εισαι απο το συγεκριμενο site  για να κανο κι εγω μια καλη κριτικη για σενα γιατη ισως να μην σε επερνα κι εγω.......εχω κι εγω τα κολλιματα μου ξερεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)και να εισαι συγουρος οτι δεν θα ησουν ο πρωτος που θα σουταριζα με γαλλικο τροπο εξω απο εδω ........... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
δεν τον εβρισες αλλα του μιλησες ασχημα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΕΛΕΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΑΜΙΘΩ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ..... ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ;) ;) ;) ;)

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΟΨΑ Η ΟΧΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ........ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ........
ε τοτε βγες απο την βιζιτα  και να επιλεγεις με ποιον θα πηδηχτεις αντι να σε διαλεγουν αυτοι ¨) ¨)  

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μεταφορικα.αν τα ειχε δε θα ζηγωνε κανεις
απλα εννοει οτι εχει.....τασακια.αντερα.κοτσια
πακαρα καλες οι προβλεψεις?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νικ δε μου ειπες.σου αρεσαν?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μεταφορικα.αν τα ειχε δε θα ζηγωνε κανεις
απλα εννοει οτι εχει.....τασακια.αντερα.κοτσια
πακαρα καλες οι προβλεψεις?
δεν εννοουσα να τα εχει πανω της.
τι συζηταμε οι μαλακες.
σου απαντησα με πμ(δεν ειμαι και πολυ θετικος,αλλα ειναι και καλες αποδοσεις)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε παιδιά  ήμαρτον και έλεος ταυτόχρονα. Είπαμε , έχει γενέθλια αύριο , μην τη στεναχωρούμε.... :-

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια ασχετο...αλλα αυτη η κιμπερλι και η κλαιρη και οι αλλες οι κοπελες που διαφημιζονατι στο σιτε πανω αριστερα  ειναι ψγ?πηδιουνται?
ειμαι πολυ ασχετος με αυτα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευαοκ.ειρηνη ημιν(το ειπα σωστα?)
χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις.παω να φαω.πεινασα.
ευα να ερθω τελικα εγω να σε δω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom