You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Παιδιά ψυχραιμία!!! Άνθρωποι σαν την Εύα , έχουν ζήσει το ρατσισμό και τον αποκλεισμό στο πετσί τους κυριολεκτικά. Σίγουρα ο παοκ δεν ήθελε να προσβάλει, απλά τις επιθυμίες του μας εκμυστηριεύτικιε δημόσια . Από την άλλη Έυα άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι στράβωσε από τη δική της σκοπιά. Συνιστώ ψυχραιμία και να της ευχηθούμε χρόνια πολλά για αύριο παίδες
δεν κανω πλακα.τον εβαλα να χασειγια δωστο. εκτος αν κανεις πλακα για το σκουληκι, γιατι ηδη εχω παιξει τον ασσο
και εχασα εγω.
χρονια ΤΗΣ πολλα αλλα το προβλιμα δεν δημιουργηθηκε μαζι με ρε μαν αλλ με αλλονΠαιδιά ψυχραιμία!!! Άνθρωποι σαν την Εύα , έχουν ζήσει το ρατσισμό και τον αποκλεισμό στο πετσί τους κυριολεκτικά. Σίγουρα ο παοκ δεν ήθελε να προσβάλει, απλά τις επιθυμίες του μας εκμυστηριεύτικιε δημόσια . Από την άλλη Έυα άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι στράβωσε από τη δική της σκοπιά. Συνιστώ ψυχραιμία και να της ευχηθούμε χρόνια πολλά για αύριο παίδες
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
sorry, τον woodstock εννοούσα και όχι τον paok
Σήμερα κατα τις 5 πέρασα απο Αχαρνών 104 να δώ και γώ την Εύα μια και ήμουν στην περιοχή. Πιστεύω ότι για τους λάτρεις των trans είναι μια χαρά απά εμφάνιση. Αν ήταν γυναίκα από την μάνα της και όχι μετατροπή θα έμπαινα σίγουρα.
τι θελει να πει ο ποιητης???????
οτι απο τουρμπο εγυνα ιντσεκσιον????
ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ??????????????????????????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
τι θελει να πει ο ποιητης???????
οτι απο τουρμπο εγυνα ιντσεκσιον????
ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ??????????????????????????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μην σου πώ ότι σηκώνει και...καταγγελία στον εισαγγελέα.....μέσα πρέπει να σε πάνε...και άμεσα.....ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ??????????????????????????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΥΓ--->Σε αυτό το site έχω δεί πλέον τα πάντα και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση.....
Επισκέπτης
Μην σου πώ ότι σηκώνει και...καταγγελία στον εισαγγελέα.....μέσα πρέπει να σε πάνε...και άμεσα.....
ΥΓ--->Σε αυτό το site έχω δεί πλέον τα πάντα και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση.....
σωστος
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ας μπούν στα...οπαδικά...εκεί να δείς βρισίδι.....σωστος
καλυτερα να χασω 10 η 20 η 30 παρα να μου βγαλουν τον καρκινο καποιοι σαν τον παραπανω κυριο μωρο ........ τωρα αν δεν θελης να ερθεις αυτο ειναι δικο σου θεμα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν τον εβρισες αλλα του μιλησες ασχημαΤοτε γιατη ειρθες αφου το μιαλο σου ειναι κολλιμενο baby???
και απ την στυγμη που ειρθαις θα επρεπε να μου πεις οτι εισαι απο το συγεκριμενο site για να κανο κι εγω μια καλη κριτικη για σενα γιατη ισως να μην σε επερνα κι εγω.......εχω κι εγω τα κολλιματα μου ξερεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)και να εισαι συγουρος οτι δεν θα ησουν ο πρωτος που θα σουταριζα με γαλλικο τροπο εξω απο εδω ...........
να υποθεσω οτι μιλας μεταφορικα;ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ........ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ
ε τοτε βγες απο την βιζιτα και να επιλεγεις με ποιον θα πηδηχτεις αντι να σε διαλεγουν αυτοι ¨) ¨)ΕΛΕΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΑΜΙΘΩ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ..... ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ;) ;) ;) ;)
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΟΨΑ Η ΟΧΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ........ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ........
δεν εννοουσα να τα εχει πανω της.μεταφορικα.αν τα ειχε δε θα ζηγωνε κανεις
απλα εννοει οτι εχει.....τασακια.αντερα.κοτσια
πακαρα καλες οι προβλεψεις?
τι συζηταμε οι μαλακες.
σου απαντησα με πμ(δεν ειμαι και πολυ θετικος,αλλα ειναι και καλες αποδοσεις)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδιά ήμαρτον και έλεος ταυτόχρονα. Είπαμε , έχει γενέθλια αύριο , μην τη στεναχωρούμε.... :-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K