Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο.
δε μιλαω για ανηλικους,αλβανους,πακιστανους,κινεζους,βρωμιαρηδες 'η μεθυσμςνους.
αλλα για νορμαλ ελληνες.
αν το εκανες αυτο μολις εχασες.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
και μολις εχασες ενα πελατη και ισως και αλλους στο μελλον.....

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο.
δε μιλαω για ανηλικους,αλβανους,πακιστανους,κινεζους,βρωμιαρηδες 'η μεθυσμςνους.
αλλα για νορμαλ ελληνες.
αν το εκανες αυτο μολις εχασες.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

καλυτερα να χασω 10 η 20 η 30 παρα να μου βγαλουν τον καρκινο καποιοι σαν τον παραπανω κυριο μωρο ........ τωρα αν δεν θελης να ερθεις αυτο ειναι δικο σου θεμα μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πως θα σου βγαλουν τον καρκινο?τι εννοεις?

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
EYA τρελλο μωρο επιτελουσ μιλαω απο Αθηνα σε κανα 40λεπτο  ερχομαι για το δωρο σου . φιλακια μωρα τα λεμε απο κοντα σε λιγο

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ε στην τελικη δεν της ειπε και τιποτα το παλικαρι.την αληθεια της ειπε.
ασε που την ειπε και κοπελια
εγω ειμαι μαζι του.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Παλια... θα σου απαντουσε "στα 'ρχιδια μου".

Θα βαλεις και χερι στον woodstockr που στην μπουρδελοτσαρκα του ειχε την περιεργεια (και την οποια ειχε την καλοσυνη να την  μοιραστει με εμας) να ερθει να δει απο κοντα τα βυζια σου? Στην περιεργεια του woodstock και του καθενος αλλου εδω μεσα βασιζεται η πληροφορηση του side.
Και του υποδεικνυεις μαλιστα οτι επρεπε να δηλωσει οτι ειναι μελος του side? Τους φακελωνεις?   :uglystupid:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
α! και στο παοκ-ξανθη δουλευα.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παλια... θα σου απαντουσε "στα 'ρχιδια μου".

Θα βαλεις και χερι στον woodstockr που στην μπουρδελοτσαρκα του ειχε την περιεργεια (και την οποια εχει την καλοσυνη να την  μοιραστει με εμας) να ερθει να δει απο κοντα τα βυζια σου?
Και του υποδεικνυεις μαλιστα οτι επρεπε να δηλωσει οτι ειναι μελος του side? Τους φακελωνεις?   :uglystupid:
χαχαχαχαχα  φιλε μου αυτο το σκεφτηκα και εγω για τα αρχιδια που λες.
απλα θεωρω οτι το σωστο πρεπει να λεγεται.
ΠΑΝΤΑ προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος.και πολλες φορες αυτο ενοχλει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quot
σου φαινεται αστειο ε;
στο αεκ  ηρακλης (σας επαιξα και στο λαιβ) μη μου πεις οτι  και εσεις δε βγαλατε καρκινο.
ρε παοκι δεν ασχολεισαι εδω με τα δικα μας, ασε την ευα ησυχη, οοι μισοι μονο απ οσους δηλωσαν ερωτευμενοι απο εδω μεσα να την επισκεφτουν δε θα κλεισει τα ποδια μεχρι το τελος του πρωταθληματος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εμεις τον εχουμε βγαλει εδω και πολλα χρονια.....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ρε γαμώ την καταδίκη μου. Τι σου είπα ρε Εύα? Σε πείραξε που σου είπα οτι είσαι όμορφη? Μπήκες στο σαλόνι είπες ένα γειά και έφυγες. Έπρεπε να σου πώ "ε ψιτ είμαι από το σάιτ?". Αν και δεν γουστάρω σεξ με τρανς ήρθα για να γνωρισω ένα μέλος του σαιτ από κοντά το οποίο θεωρούσα οτι είναι γαμώ τα άτομα. Είχε και κόσμο στα δωμάτια και δεν είπα κάτι παραπάνω. Από το πουθενά φασαρία γαμώ το κερατό μου μέσα? Το αν θα με έδιωχνες δικαιωμά σου. Δικό σου είναι το κορμί ότι θες το κάνεις. 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.361
Πόντοι
12.056
Καλά ρε γαμώ την καταδίκη μου. Τι σου είπα ρε Εύα? Σε πείραξε που σου είπα οτι είσαι όμορφη? Μπήκες στο σαλόνι είπες ένα γειά και έφυγες. Έπρεπε να σου πώ "ε ψιτ είμαι από το σάιτ?". Αν και δεν γουστάρω σεξ με τρανς ήρθα για να γνωρισω ένα μέλος του σαιτ από κοντά το οποίο θεωρούσα οτι είναι γαμώ τα άτομα. Είχε και κόσμο στα δωμάτια και δεν είπα κάτι παραπάνω. Από το πουθενά φασαρία γαμώ το κερατό μου μέσα? Το αν θα με έδιωχνες δικαιωμά σου. Δικό σου είναι το κορμί ότι θες το κάνεις. 

Good posting  :thumbsup: :thumbsup:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
1ον.το παλικαρι εχει δικιο σε ολα.δεν σε εβρισε.δεν μπορει να πει κατι τετοιο.ειδικα αν ειχε και αλλο κοσμο μεσα.
2ον.αου κανει χατη το σαιτ που εισαι ακομα στο θρεντ  που ειναι καταχορημενο σε ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ  και οχι ΤΡΑΒΕΣΤΙ.'η ΤΡΑΝΣΕΧΟΥΑΛ.κανονικα θα επρεπε να εισαι εκει.
και 3ον.γενικα σου κανουν χαρη που σε αφηνουν να αυτοδιαφημιζεσαι εδω μεσα οπως και ολεσ τις αλλες.
και ολα αυτα γιατι επιτεθηκες σε καποιον που ουτε καν σε προσβαλε.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1ον.το παλικαρι εχει δικιο σε ολα.δεν σε εβρισε.δεν μπορει να πει κατι τετοιο.ειδικα αν ειχε και αλλο κοσμο μεσα.
2ον.αου κανει χατη το σαιτ που εισαι ακομα στο θρεντ  που ειναι καταχορημενο σε ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ  και οχι ΤΡΑΒΕΣΤΙ.'η ΤΡΑΝΣΕΧΟΥΑΛ.κανονικα θα επρεπε να εισαι εκει.
και 3ον.γενικα σου κανουν χαρη που σε αφηνουν να αυτοδιαφημιζεσαι εδω μεσα οπως και ολεσ τις αλλες.
και ολα αυτα γιατι επιτεθηκες σε καποιον που ουτε καν σε προσβαλε.
ωωωωωω παοκαρα εχω τρελα μες το μυαλο.
κατω τα χερια απο την ευα, κατεβαινω αθηνα να παρω το ...διπλο

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quot
σου φαινεται αστειο ε;
στο αεκ  ηρακλης (σας επαιξα και στο λαιβ) μη μου πεις οτι  και εσεις δε βγαλατε καρκινο.
ρε παοκι δεν ασχολεισαι εδω με τα δικα μας, ασε την ευα ησυχη, οοι μισοι μονο απ οσους δηλωσαν ερωτευμενοι απο εδω μεσα να την επισκεφτουν δε θα κλεισει τα ποδια μεχρι το τελος του πρωταθληματος
αυτο το ξερω.σιγα να μην πανε ολοι αυτοι εκει.αυτο που μας καυλωνει ειναι οτι εχει τις βυζαρες.
αν δεν τις ειχε δεν θα πηγαινε κανεις.ειδικα πριν που ειχε ακομα το εργαλειο.(αυτο ειναι που γουσταρουν καποιοι και πανε,και μαγκια τους),το οτι μοιαζουν με γυναικες.αλλα δυστυχως για αυτες δεν ειναι.και δεν θα γινουν ποτε.αν εδειχναν αντρες δεν θα πηγαινε κανεις.δε θα ξεχασω εγω σε ενα  ρδελο στη φυλης, υπογειο(ασ με  συνχορησσουν τα φιλαρακια οι αθηναιοι που σεν ξερω ωουμερο_ ειναι ενα οπως κατεβαινουμε απο τον ηλεκτρικο ,ευθεια κατω και αριστερα στη φυλης το πρωτο δεξια.μπαινω μεσα, ακουω βογκητα,λεω καλα θα περασουμε.βγαινει μια ψηλη θεωρατη ξανθια λεω πολυ σκυλι,θα μπω.αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα και ρωταω τον τσατσο "ειναι γυναικα" οχι λεει,αλλαγη φυλλου)και την εκανα με ελαφρα.μονο με την ιδεα........!
απλα οι πιο πολυ απο εδω γουσταρουν τις φωτο τις.οπως και εγω.αρκει να μην δειξει προσωπο...

οσο για το παοκ-ξανθη ρε φιλε εκεινη τη μερα εχασα 30 ε απο τον αγωνα σε στοιχημα  στο ιντερνετ
και αλλα 50 απο το σσκοθληκι και ωαλλα 80 απο ενα γαλλικο που πηγα να ραφαρω και γαμηθηκα.εχθες κερδισα 60 απο τη γρια
εχω ενα καλο για αυριο..........

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο το ξερω.σιγα να μην πανε ολοι αυτοι εκει.αυτο που μας καυλωνει ειναι οτι εχει τις βυζαρες.
αν δεν τις ειχε δεν θα πηγαινε κανεις.ειδικα πριν που ειχε ακομα το εργαλειο.(αυτο ειναι που γουσταρουν καποιοι και πανε,και μαγκια τους),το οτι μοιαζουν με γυναικες.αλλα δυστυχως για αυτες δεν ειναι.και δεν θα γινουν ποτε.αν εδειχναν αντρες δεν θα πηγαινε κανεις.δε θα ξεχασω εγω σε ενα  ρδελο στη φυλης, υπογειο(ασ με  συνχορησσουν τα φιλαρακια οι αθηναιοι που σεν ξερω ωουμερο_ ειναι ενα οπως κατεβαινουμε απο τον ηλεκτρικο ,ευθεια κατω και αριστερα στη φυλης το πρωτο δεξια.μπαινω μεσα, ακουω βογκητα,λεω καλα θα περασουμε.βγαινει μια ψηλη θεωρατη ξανθια λεω πολυ σκυλι,θα μπω.αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα και ρωταω τον τσατσο "ειναι γυναικα" οχι λεει,αλλαγη φυλλου)και την εκανα με ελαφρα.μονο με την ιδεα........!
απλα οι πιο πολυ απο εδω γουσταρουν τις φωτο τις.οπως και εγω.αρκει να μην δειξει προσωπο...

οσο για το παοκ-ξανθη ρε φιλε εκεινη τη μερα εχασα 30 ε απο τον αγωνα σε στοιχημα  στο ιντερνετ
και αλλα 50 απο το σσκοθληκι και ωαλλα 80 απο ενα γαλλικο που πηγα να ραφαρω και γαμηθηκα.εχθες κερδισα 60 απο τη γρια
εχω ενα καλο για αυριο..........
για δωστο. εκτος αν κανεις πλακα για το σκουληκι, γιατι ηδη εχω παιξει τον ασσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom