[/quot
σου φαινεται αστειο ε;
στο αεκ ηρακλης (σας επαιξα και στο λαιβ) μη μου πεις οτι και εσεις δε βγαλατε καρκινο.
ρε παοκι δεν ασχολεισαι εδω με τα δικα μας, ασε την ευα ησυχη, οοι μισοι μονο απ οσους δηλωσαν ερωτευμενοι απο εδω μεσα να την επισκεφτουν δε θα κλεισει τα ποδια μεχρι το τελος του πρωταθληματος
αυτο το ξερω.σιγα να μην πανε ολοι αυτοι εκει.αυτο που μας καυλωνει ειναι οτι εχει τις βυζαρες.
αν δεν τις ειχε δεν θα πηγαινε κανεις.ειδικα πριν που ειχε ακομα το εργαλειο.(αυτο ειναι που γουσταρουν καποιοι και πανε,και μαγκια τους),το οτι μοιαζουν με γυναικες.αλλα δυστυχως για αυτες δεν ειναι.και δεν θα γινουν ποτε.αν εδειχναν αντρες δεν θα πηγαινε κανεις.δε θα ξεχασω εγω σε ενα ρδελο στη φυλης, υπογειο(ασ με συνχορησσουν τα φιλαρακια οι αθηναιοι που σεν ξερω ωουμερο_ ειναι ενα οπως κατεβαινουμε απο τον ηλεκτρικο ,ευθεια κατω και αριστερα στη φυλης το πρωτο δεξια.μπαινω μεσα, ακουω βογκητα,λεω καλα θα περασουμε.βγαινει μια ψηλη θεωρατη ξανθια λεω πολυ σκυλι,θα μπω.αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα και ρωταω τον τσατσο "ειναι γυναικα" οχι λεει,αλλαγη φυλλου)και την εκανα με ελαφρα.μονο με την ιδεα........!
απλα οι πιο πολυ απο εδω γουσταρουν τις φωτο τις.οπως και εγω.αρκει να μην δειξει προσωπο...
οσο για το παοκ-ξανθη ρε φιλε εκεινη τη μερα εχασα 30 ε απο τον αγωνα σε στοιχημα στο ιντερνετ
και αλλα 50 απο το σσκοθληκι και ωαλλα 80 απο ενα γαλλικο που πηγα να ραφαρω και γαμηθηκα.εχθες κερδισα 60 απο τη γρια
εχω ενα καλο για αυριο..........