biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
ασε ρε φιλε που τετοια τυχη.για να γαμισω τετοιο μουνι πρεπει να μου φυγει ολη η περιουσια.εγω θελω μουναρα να την βρω στο φιλοτιμο........
Σ΄ωραίος!!!
ασε ρε φιλε που τετοια τυχη.για να γαμισω τετοιο μουνι πρεπει να μου φυγει ολη η περιουσια.εγω θελω μουναρα να την βρω στο φιλοτιμο........
Σ΄ωραίος!!!
χρονια πολλα ευακι προκαταβολικα για αυριο.να τα εκατοστησεις και να σβηνεις παντα τις καυλες μας.φιλακια. :-* :-* :-* :-* :-*
χαχα σωστος ευακι κ οσοι γιορταζουν χρονια πολλα ...μ αρεσει που χα πει οτι θα περναγα ευα και ειμαι δουλεια απο 8 30 πρωι και θα μαι κανα 2 ωρο ακομα...Καλο το marketing σ'ολες τις προηγουμενες σελιδες, ΑΛΛΑ, με το "κουλουρι" τι γινεται ?
Εχουμε καμμια αποφαση ?
χαχα σωστος ευακι κ οσοι γιορταζουν χρονια πολλα ...μ αρεσει που χα πει οτι θα περναγα ευα και ειμαι δουλεια απο 8 30 πρωι και θα μαι κανα 2 ωρο ακομα...
Ευακι χρονια σου πολλα!!!!
Εχεις msn?
Αν ναι...δωστο μας αν θελεις!!
Όχι ρε κοπελιά με παραξήγησες. Ας δεχτούμε οτι το κόλλημα είναι δικό μου. Από εμφανίση είσαι όντως τούρμπο τουλάχιστον 2 bar. Αλλά όπως ξέρεις τα πάντα είναι εγκεφαλικά και το δικό μου μυαλό έχει σαπίσει από τους Cannibal Corpse. Δεν μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα.
δηλαδη εχει τυχει να διωξεις καποιον ελληνα ο οποιος ειναι καλοντυμενος επειδη δε σοσυ αρεσει εμφανησιακα?