Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Καλο το marketing σ'ολες τις προηγουμενες σελιδες, ΑΛΛΑ, με το "κουλουρι" τι γινεται ?
Εχουμε καμμια αποφαση ?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
χρονια πολλα ευακι προκαταβολικα για αυριο.να τα εκατοστησεις και να σβηνεις παντα τις καυλες μας.φιλακια. :-* :-* :-* :-* :-* :smitten:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλο το marketing σ'ολες τις προηγουμενες σελιδες, ΑΛΛΑ, με το "κουλουρι" τι γινεται ?
Εχουμε καμμια αποφαση ?
χαχα σωστος ευακι κ οσοι γιορταζουν χρονια πολλα ...μ αρεσει που χα πει οτι θα περναγα ευα και ειμαι δουλεια απο 8 30 πρωι και θα μαι κανα 2 ωρο ακομα...

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχα σωστος ευακι κ οσοι γιορταζουν χρονια πολλα ...μ αρεσει που χα πει οτι θα περναγα ευα και ειμαι δουλεια απο 8 30 πρωι και θα μαι κανα 2 ωρο ακομα...

ΑΧ μας φαγανε η υπερωριες >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ΗΠΟ-ΜΟΥΝΗ μωρο μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

kakalos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευακι χρονια σου πολλα!!!!
Εχεις msn?
Αν ναι...δωστο μας αν θελεις!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάρε το δικό μου αν θές.. μανάρι μου.. teras1956@hotmail.com

kostasvts120

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα με κανεις και μενα add?????????
στο στελνω!

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα κατα τις 5 πέρασα απο Αχαρνών 104 να δώ και γώ την Εύα μια και ήμουν στην περιοχή. Πιστεύω ότι για τους λάτρεις των trans είναι μια χαρά απά εμφάνιση. Αν ήταν γυναίκα από την μάνα της και όχι μετατροπή θα έμπαινα σίγουρα.

τι θελει να πει ο ποιητης??????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

οτι απο τουρμπο εγυνα ιντσεκσιον???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όχι ρε κοπελιά με παραξήγησες. Ας δεχτούμε οτι το κόλλημα είναι δικό μου. Από εμφανίση είσαι όντως τούρμπο τουλάχιστον 2 bar. Αλλά όπως ξέρεις τα πάντα είναι εγκεφαλικά και το δικό μου μυαλό έχει σαπίσει από τους Cannibal Corpse. Δεν μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. 

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε κοπελιά με παραξήγησες. Ας δεχτούμε οτι το κόλλημα είναι δικό μου. Από εμφανίση είσαι όντως τούρμπο τουλάχιστον 2 bar. Αλλά όπως ξέρεις τα πάντα είναι εγκεφαλικά και το δικό μου μυαλό έχει σαπίσει από τους Cannibal Corpse. Δεν μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. 

Τοτε γιατη ειρθες αφου το μιαλο σου ειναι κολλιμενο baby??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και απ την στυγμη που ειρθαις θα επρεπε να μου πεις οτι εισαι απο το συγεκριμενο site  για να κανο κι εγω μια καλη κριτικη για σενα γιατη ισως να μην σε επερνα κι εγω.......εχω κι εγω τα κολλιματα μου ξερεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)και να εισαι συγουρος οτι δεν θα ησουν ο πρωτος που θα σουταριζα με γαλλικο τροπο εξω απο εδω ........... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη εχει τυχει να διωξεις καποιον  ελληνα ο οποιος ειναι καλοντυμενος επειδη δε σοσυ αρεσει εμφανησιακα?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
ΑΧΧΧΧΧΧ....κακια Ευααααα...με τις χυλοπιττες σου.. :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη εχει τυχει να διωξεις καποιον  ελληνα ο οποιος ειναι καλοντυμενος επειδη δε σοσυ αρεσει εμφανησιακα?

Σε αυτο μπορουν να σου απαντησουν καποιοι που με ξερουν καλα απο εδω μεσα  :-* :-* :-* :-* :-*

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Θα ερθω Αθηνα ξυπολιτος για παρτη σου... :smitten: :smitten: :smitten: