You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
σε περιμένω την αυγή. διάλεξε τα όπλα σου!
ή μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στης Εύας και να μπούμε με τη σειρά και να κρίνει αυτή! αν και η ιδέα της παρτούζας που προανέφερε η αγαπητή δεν είναι άσχημη. Αφού αυτή είναι ο λόγος της μονομαχίας, θα πρέπει ταυτογχρόνως να αναμετρηθούμε πάνω στο π-αιδοίο της μάχης...
ή μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στης Εύας και να μπούμε με τη σειρά και να κρίνει αυτή! αν και η ιδέα της παρτούζας που προανέφερε η αγαπητή δεν είναι άσχημη. Αφού αυτή είναι ο λόγος της μονομαχίας, θα πρέπει ταυτογχρόνως να αναμετρηθούμε πάνω στο π-αιδοίο της μάχης...
παρτουζα λοιπον για τα ματια της ευας. π-αιδιο μαχηςσε περιμένω την αυγή. διάλεξε τα όπλα σου!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μπορείτε να μονομαχήσετε χρησιμοποιώντας τα ''σπαθιά'' σας. Η Εύα να διαλέξει το καλύτερο (ή μακρύτερο) σπαθί.
ελα ποιος?με φωναξε κανεις?γαύρος ο psaxnw?? τον είχα που τον είχα σε εκτίμηση, μόλις ανέβηκε άλλα 2 επίπερδα!!
αχαχαχχαχαχα καλα δεν παιζεσαι...εδω στο θεμα της ευαρας ανακαλυψες οτι ειμαι γαυρος?στα αθλητικα εχω ΧΥΣΕΙ αιμα για τον γαυρο....
εισαι αρχηγος!!!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κωλάρα;;;;; Άκουσα κωλάρα; Θέλω κι εγώ!!!!
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εβιτα με εχουν καβλωσει οι βυζαρες σου καβλα μου ερχομαι να σε σκισω
μα καθε μερα οραξατη εισαι ρε μωρο??????ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ετοιμη ειμαι αγορια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κι εχω και τρελες καυλες για αγριο σεξξξξξξξξξξξ
μωρε μπραααααααααααααβοοοοοοο!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K