Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ευα εισαι καυλα..καμια φωτο με προσωπο παιζει?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευα αν και με στεναχωρησες......καλα να εισαι!!!!!

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Καλησπερα αγορακια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Καλησπέρα Εύα.

Εύα είμαι από επαρχία και δεν έχω γαμήσει ποτε κοριτσάκια σαν και σένα. Επειδή σε καμιά 15 μέρες θα έρθω Αθήνα , λέω να σε επισκεφτώ. Αξίζει μωρό μου να κάνω την κίνηση;

Γουστάρω πολύ πάντως που δεν έχεις το καβλάκι σου πλέον και θέλω να σε πάρω πολύ σύντομα για πολλά :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οταν βαλης κι εσυ θα βαλο κι εγω καυλα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει σκληρο μωρο..ελπιζω ναρθω συντομα να σε ξεκ...σω...φιλακια!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
δεν ειμαστε καλα...
ο αλλος ρωταει αν αξιζει να επισκευθει την ευα και ρωταει την ιδια....
ρε φιλε και σκατα να ηταν η ευα,που ειναι γαμω τα μωρα,τι περιμενες να σου πει?οχι μην ερθεις ειμαι μπαζο?
ελα μουνι στον τοπο σου....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αχ βρε Ευα πολυ με στεναχωρησες......

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
δεν ειμαστε καλα...
ο αλλος ρωταει αν αξιζει να επισκευθει την ευα και ρωταει την ιδια....
ρε φιλε και σκατα να ηταν η ευα,που ειναι γαμω τα μωρα,τι περιμενες να σου πει?οχι μην ερθεις ειμαι μπαζο?
ελα μουνι στον τοπο σου....

Και συ τώρα τι ζόρι τραβάς. Μήπως έκανα κάτι κακό και την έθιξα; Μια ερώτηση έκανα σε μια "κοπέλα" που σαν και αυτήν δεν έχω ξαναπάει.

Δηλαδή σε πειράξε ρε μάγκα τόσο πολύ που ρώτησα , ώστε να βγαίνεις και να μου την λές; Άραξε ρε μεγάλε , αμά δεν θες να το πάρουμε το ευάκι , εντάξει τότε να το αφήσουμε να πεινάσει.

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει σκληρο μωρο..ελπιζω ναρθω συντομα να σε ξεκ...σω...φιλακια!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΣΕ περειμενο καβλομενη να με ξεσκησης αλλα δυνατα μωρακι μου και αγρια.... καιμετα να μου την βαλης αναμεσα στης βυζαρες μου  προστυχεεεεεεε με καυλωσες :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.378
Πόντοι
12.056
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Σε αρραβωνιαζομαι ανετα.. :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Και συ τώρα τι ζόρι τραβάς. Μήπως έκανα κάτι κακό και την έθιξα; Μια ερώτηση έκανα σε μια "κοπέλα" που σαν και αυτήν δεν έχω ξαναπάει.

Δηλαδή σε πειράξε ρε μάγκα τόσο πολύ που ρώτησα , ώστε να βγαίνεις και να μου την λές; Άραξε ρε μεγάλε , αμά δεν θες να το πάρουμε το ευάκι , εντάξει τότε να το αφήσουμε να πεινάσει.
καταρχην χαλαρωσε "ρε μεγαλε"....
σχολιασα την μαλακια που ρωτησες:εισαι καλη?να ερθω?
το οποιο θεωρησα μαλακια ερωτημα....
να μην θελω να παρετε το ευακι?γιατι?στον κολο μου θα μπει?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.378
Πόντοι
12.056
AAAAXXXXX    I'm in love  :dancing: :dancing: :dancing:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
καταρχην χαλαρωσε "ρε μεγαλε"....
σχολιασα την μαλακια που ρωτησες:εισαι καλη?να ερθω?
το οποιο θεωρησα μαλακια ερωτημα....
να μην θελω να παρετε το ευακι?γιατι?στον κολο μου θα μπει?

Ρε άντε παράτα μας εσύ ο έμπειρος που βγήκες να μας πεις ότι λέμε μαλακίες. Δηλαδή εσύ τί ρόλο βαράς εδω μέσα , που βγαίνεις να κρίνεις τα λεγόμενα των άλλων. Και γω έχω διαβάσει πολλά μυνήματά σου στα οποία θεωρώ ότι γράφεις μαλακίες , δεν βγήκα όμως να σου την πω , ούτε να σε προσβάλω.

Και στο φινάλε τι κάνεις τώρα , το τσάτσο της εύας και μιλάς εξ ονόματός της;

Αρχηγέ μου δεν έχω καμία διάθεση να πλακωθώ με σένα, το κέφι μπηκα να κάνω εδώ μέσα και αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που λέω , μπορείς να μου στείλεις pm και όχι να λες τις εξυπνάδες σου εδώ μέσα , για να μας δείξεις πόσο μάγκας είσαι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε biggest, αν και γαύρος, ο psaxnw έχει δίκιο. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάποιον ''είναι καλό το προϊόν που πουλάς ή να αγοράσω από άλλον?'' και να σου απαντήσει ''χάλια είναι το δικό μου, πάρε από αλλού''??? :idiot: :uglystupid:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε biggest, αν και γαύρος, ο psaxnw έχει δίκιο. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάποιον ''είναι καλό το προϊόν που πουλάς ή να αγοράσω από άλλον?'' και να σου απαντήσει ''χάλια είναι το δικό μου, πάρε από αλλού''??? :idiot: :uglystupid:
ελα μου ντε......... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom