Λέω γλυκειά μου λέω (δίς)λες??????????????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 205K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα αγορακια
Καλησπέρα Εύα.
Εύα είμαι από επαρχία και δεν έχω γαμήσει ποτε κοριτσάκια σαν και σένα. Επειδή σε καμιά 15 μέρες θα έρθω Αθήνα , λέω να σε επισκεφτώ. Αξίζει μωρό μου να κάνω την κίνηση;
Γουστάρω πολύ πάντως που δεν έχεις το καβλάκι σου πλέον και θέλω να σε πάρω πολύ σύντομα για πολλά
δεν ειμαστε καλα...
ο αλλος ρωταει αν αξιζει να επισκευθει την ευα και ρωταει την ιδια....
ρε φιλε και σκατα να ηταν η ευα,που ειναι γαμω τα μωρα,τι περιμενες να σου πει?οχι μην ερθεις ειμαι μπαζο?
ελα μουνι στον τοπο σου....
ρε φιλε και σκατα να ηταν η ευα,που ειναι γαμω τα μωρα,τι περιμενες να σου πει?οχι μην ερθεις ειμαι μπαζο?
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
δεν ειμαστε καλα...
Και συ τώρα τι ζόρι τραβάς. Μήπως έκανα κάτι κακό και την έθιξα; Μια ερώτηση έκανα σε μια "κοπέλα" που σαν και αυτήν δεν έχω ξαναπάει.
Δηλαδή σε πειράξε ρε μάγκα τόσο πολύ που ρώτησα , ώστε να βγαίνεις και να μου την λές; Άραξε ρε μεγάλε , αμά δεν θες να το πάρουμε το ευάκι , εντάξει τότε να το αφήσουμε να πεινάσει.
ενταξει σκληρο μωρο..ελπιζω ναρθω συντομα να σε ξεκ...σω...φιλακια!!
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΣΕ περειμενο καβλομενη να με ξεσκησης αλλα δυνατα μωρακι μου και αγρια.... καιμετα να μου την βαλης αναμεσα στης βυζαρες μου προστυχεεεεεεε με καυλωσες
καταρχην χαλαρωσε "ρε μεγαλε"....Και συ τώρα τι ζόρι τραβάς. Μήπως έκανα κάτι κακό και την έθιξα; Μια ερώτηση έκανα σε μια "κοπέλα" που σαν και αυτήν δεν έχω ξαναπάει.
Δηλαδή σε πειράξε ρε μάγκα τόσο πολύ που ρώτησα , ώστε να βγαίνεις και να μου την λές; Άραξε ρε μεγάλε , αμά δεν θες να το πάρουμε το ευάκι , εντάξει τότε να το αφήσουμε να πεινάσει.
σχολιασα την μαλακια που ρωτησες:εισαι καλη?να ερθω?
το οποιο θεωρησα μαλακια ερωτημα....
να μην θελω να παρετε το ευακι?γιατι?στον κολο μου θα μπει?
Σε αρραβωνιαζομαι ανετα..
κι εγω μωρακι μου εισαι ΤΕΛΕΙΟΣ
Επισκέπτης
κάψες μεγάλες βλέπω.AAAAXXXXX I'm in love
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
καταρχην χαλαρωσε "ρε μεγαλε"....
σχολιασα την μαλακια που ρωτησες:εισαι καλη?να ερθω?
το οποιο θεωρησα μαλακια ερωτημα....
να μην θελω να παρετε το ευακι?γιατι?στον κολο μου θα μπει?
Ρε άντε παράτα μας εσύ ο έμπειρος που βγήκες να μας πεις ότι λέμε μαλακίες. Δηλαδή εσύ τί ρόλο βαράς εδω μέσα , που βγαίνεις να κρίνεις τα λεγόμενα των άλλων. Και γω έχω διαβάσει πολλά μυνήματά σου στα οποία θεωρώ ότι γράφεις μαλακίες , δεν βγήκα όμως να σου την πω , ούτε να σε προσβάλω.
Και στο φινάλε τι κάνεις τώρα , το τσάτσο της εύας και μιλάς εξ ονόματός της;
Αρχηγέ μου δεν έχω καμία διάθεση να πλακωθώ με σένα, το κέφι μπηκα να κάνω εδώ μέσα και αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που λέω , μπορείς να μου στείλεις pm και όχι να λες τις εξυπνάδες σου εδώ μέσα , για να μας δείξεις πόσο μάγκας είσαι.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ρε biggest, αν και γαύρος, ο psaxnw έχει δίκιο. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάποιον ''είναι καλό το προϊόν που πουλάς ή να αγοράσω από άλλον?'' και να σου απαντήσει ''χάλια είναι το δικό μου, πάρε από αλλού''???
ελα μου ντε.........ρε biggest, αν και γαύρος, ο psaxnw έχει δίκιο. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάποιον ''είναι καλό το προϊόν που πουλάς ή να αγοράσω από άλλον?'' και να σου απαντήσει ''χάλια είναι το δικό μου, πάρε από αλλού''???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 12K