Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αμάν η σφαγή των Αρμενίων θα γίνει για χάρη της Evitas.

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα μια παρτουζιτσα με ολους λεω εγω παρα να τσακωνεσται,............. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εβίτα θα μου στείλεις σε pm το msn σου να σε δω κάποια στιγμή επιτέλους ??? :think: :think: :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε άντε παράτα μας εσύ ο έμπειρος που βγήκες να μας πεις ότι λέμε μαλακίες. Δηλαδή εσύ τί ρόλο βαράς εδω μέσα , που βγαίνεις να κρίνεις τα λεγόμενα των άλλων. Και γω έχω διαβάσει πολλά μυνήματά σου στα οποία θεωρώ ότι γράφεις μαλακίες , δεν βγήκα όμως να σου την πω , ούτε να σε προσβάλω.

Και στο φινάλε τι κάνεις τώρα , το τσάτσο της εύας και μιλάς εξ ονόματός της;

Αρχηγέ μου δεν έχω καμία διάθεση να πλακωθώ με σένα, το κέφι μπηκα να κάνω εδώ μέσα και αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που λέω , μπορείς να μου στείλεις pm και όχι να λες τις εξυπνάδες σου εδώ μέσα , για να μας δείξεις πόσο μάγκας είσαι.
1oν)δεν σε προσβαλα...κι οποτε διαβασες κατι που διαφωνουσες κακως δεν το σχολιασες...
2ον)δεν ειμαι καθολου μαγκας εδω μεσα και δεν προσπαθω να δειξω τιποτα ΕΔΩ ΜΕΣΑ....μαγκας ειμαι εξω και δεν το δειχνω καν...φαινεται μονο του...
3ον)πρεπει να μαθεις οτι σε ενα φορουμ τα λεγομενα του καθεμιανου κρινονται...αυτος ειναι κι ο σκοπος του!στον "διαλογο" του ιντερνετ καποιος θα διαφωνησει με κατι που γραφεις πραγμα το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις....

ΥΓ:κακως ασχοληθηκα με την περιπτωση σου...θελω και να κοιμηθω!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
1oν)δεν σε προσβαλα...κι οποτε διαβασες κατι που διαφωνουσες κακως δεν το σχολιασες...
2ον)δεν ειμαι καθολου μαγκας εδω μεσα και δεν προσπαθω να δειξω τιποτα ΕΔΩ ΜΕΣΑ....μαγκας ειμαι εξω και δεν το δειχνω καν...φαινεται μονο του...
3ον)πρεπει να μαθεις οτι σε ενα φορουμ τα λεγομενα του καθεμιανου κρινονται...αυτος ειναι κι ο σκοπος του!στον "διαλογο" του ιντερνετ καποιος θα διαφωνησει με κατι που γραφεις πραγμα το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις....

Καληνύχτα psaxnw ...Ηρεμήστε ρε... :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ευάκι θα μου στείλεις και μένα το msn σου ???

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Καλυτερα μια παρτουζιτσα με ολους λεω εγω παρα να τσακωνεσται,............. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Εβιτα, να σε ρωτήσω, εσύ τώρα είσαι στη δουλεία, πως και είσαι και στο ιντερνετ; έχει το σπίτι; (το αποκλείω) ή παίρνεις το λαπτοπ μαζί και στα κενα σου περνά την ώρα σου;

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21

Διάλογος ναι να γίνεται , όχι όμως προσβάλοντας τον άλλο όσο και αν διαφωνούμε με τα λεγόμενά του , λέγοντάς του ότι λέει μαλακίες. Αν αυτό εσύ το βλέπεις σαν κριτική άποψη και σαν διάλογο , επέτρεψέ μου να σου πω ότι κάποιες έννοιες τις έχεις μπερδέψει. Γιατί προφανώς τον διάλογο πρέπει να τον αντιλαμβάνεσαι σαν τον διάλογο του γηπέδου. Οπότε φίλε μου η διαφορά στις απόψεις μας όπως καταλαβαίνεις είναι χαοτικές , γιατί εγώ τον διάλογο αλλιώς τον αντιλαμβάνομαι.

Κατάλαβε λοιπόν ότι εδώ μέσα δεν είναι γήπεδο , αλλά φόρουμ ανταλαγής απόψεων, όσο χύμα και αν είναιτο φόρουμ αυτό.

Υ.Γ. Να την χαίρεσαι λοιπόν την μαγκιά σου και....όνειρα γλυκά.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κατάλαβε λοιπόν ότι εδώ μέσα δεν είναι γήπεδο , αλλά φόρουμ ανταλαγής απόψεων, όσο χύμα και αν είναιτο φόρουμ αυτό.
αν πιστευεις οτι ΕΣΥ εισαι σε θεση να μου πεις τι ειναι εδω μεσα τοτε τι να πω....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
biggest, θυμίζεις τον γάτο που γαμεί και σκούζει. Η πρώτη τοποθέτηση του psaxnw ήταν πολύ ήπια. Εσύ έγινες επιθετικός πρώτος και τώρα δίνεις και μαθήματα διαλόγου! :headbang:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εβιτα, να σε ρωτήσω, εσύ τώρα είσαι στη δουλεία, πως και είσαι και στο ιντερνετ; έχει το σπίτι; (το αποκλείω) ή παίρνεις το λαπτοπ μαζί και στα κενα σου περνά την ώρα σου;

Το βρικες μωρο μου :-* :-* :-* :-*

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
αν πιστευεις οτι ΕΣΥ εισαι σε θεση να μου πεις τι ειναι εδω μεσα τοτε τι να πω....

biggest, θυμίζεις τον γάτο που γαμεί και σκούζει. Η πρώτη τοποθέτηση του psaxnw ήταν πολύ ήπια. Εσύ έγινες επιθετικός πρώτος και τώρα δίνεις και μαθήματα διαλόγου!

Μάγκες αν θέλετε να συνεχίσουμε την κουβεντούλα υπάρχουν και τα πμ. Μην το κουράζουμε άλλο εδώ μέσα. Οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ειμαστε καλα...
ο αλλος ρωταει αν αξιζει να επισκευθει την ευα και ρωταει την ιδια....
ρε φιλε και σκατα να ηταν η ευα,που ειναι γαμω τα μωρα,τι περιμενες να σου πει?οχι μην ερθεις ειμαι μπαζο?
ελα μουνι στον τοπο σου....
Και συ τώρα τι ζόρι τραβάς. Μήπως έκανα κάτι κακό και την έθιξα; Μια ερώτηση έκανα σε μια "κοπέλα" που σαν και αυτήν δεν έχω ξαναπάει.

Δηλαδή σε πειράξε ρε μάγκα τόσο πολύ που ρώτησα , ώστε να βγαίνεις και να μου την λές; Άραξε ρε μεγάλε , αμά δεν θες να το πάρουμε το ευάκι , εντάξει τότε να το αφήσουμε να πεινάσει.
Διάλογος ναι να γίνεται , όχι όμως προσβάλοντας τον άλλο όσο και αν διαφωνούμε με τα λεγόμενά του , λέγοντάς του ότι λέει μαλακίες. Αν αυτό εσύ το βλέπεις σαν κριτική άποψη και σαν διάλογο , επέτρεψέ μου να σου πω ότι κάποιες έννοιες τις έχεις μπερδέψει. Γιατί προφανώς τον διάλογο πρέπει να τον αντιλαμβάνεσαι σαν τον διάλογο του γηπέδου. Οπότε φίλε μου η διαφορά στις απόψεις μας όπως καταλαβαίνεις είναι χαοτικές , γιατί εγώ τον διάλογο αλλιώς τον αντιλαμβάνομαι.

Υ.Γ. Να την χαίρεσαι λοιπόν την μαγκιά σου και....όνειρα γλυκά.

Ο νοών νοείτω...

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μωρα μου μην μου τσακωνεσται  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ανεβικε η τεστοστερονη στα υψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

για ελατε να σας την ρυθμισο :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
εύα όταν λέμε παρασκευή όλη μέρα μέχρι τι ώρα είσαι περίπου εκεί; σκέφτομαι να περάσω μια βολτούλα να σε γνωρίσω και από κοντά...αν και φοβάμαι ότι θα την πάθω σαν τον συνάδελφο και θα σε ερωτευτώ και εγώ. να μονομα-χύσουμε αν είναι ποιος θα σε παντρευτεί :)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ευα εχεις προκαλεσει αναστατωση στο θρεντ.μια οι παρτουζες μια οι τεστοστερονες μια η φωτο σου μας εχεις καυλωσει ολους εδω μεσα. :bigdick: :smitten:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εύα όταν λέμε παρασκευή όλη μέρα μέχρι τι ώρα είσαι περίπου εκεί; σκέφτομαι να περάσω μια βολτούλα να σε γνωρίσω και από κοντά...αν και φοβάμαι ότι θα την πάθω σαν τον συνάδελφο και θα σε ερωτευτώ και εγώ. να μονομα-χύσουμε αν είναι ποιος θα σε παντρευτεί :)

χαχα. ο καλύτερος μονομα-χύστης (the best SPERMinator) την κερδίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom