Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα κουκλαρα μου !!! μολις γυρισα απο παραλια ...
Εσυ κουκλαρα  μου θα πας πουθενα ; να τρελανεις το κοσμο;

Μια χαρα σε βρισκω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) θα ταραξες κοσμο κουκλα μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγω λεω για Αυγουστο διακοπες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ετσι κι αλλιως κι εδω στης παραλιες της Αθηνας καλα ειναι για αποδρασης ολιγοωρες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εσυ για που λες να πας ???????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• eva_paralia.JPG
    eva_paralia.JPG
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 20

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μμμμμμμμμμμμμ μην μου λες τετοια πραγματα τετοια ωρα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Και με αναβεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μωρό μου πάω να βάλω κριτική για να γράψω πως πέρασα μαζι σου και με τη μαριάννα άλλα δε μπορω.......είναι το
μοναδικο μαγαζι που δε μπορω να βάλω κριτικη..... :headbang:
άν μπορουν οι υπευθηνοι ας κάνουν κάτι...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μωρό μου πάω να βάλω κριτική για να γράψω πως πέρασα μαζι σου και με τη μαριάννα άλλα δε μπορω.......είναι το
μοναδικο μαγαζι που δε μπορω να βάλω κριτικη..... :headbang:

Πως γινεται αυτο  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έκανες σωστά τις κινήσεις για την καταχώρηση της κριτικής? Στο domain μου δείχνει ότι μπαίνουν κριτικές σε όλα τα μαγαζιά απο τα μέλη. Αν έχεις απορίες μπορώ να σε βοηθήσω μέσω pm.

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έκανες σωστά τις κινήσεις για την καταχώρηση της κριτικής? Στο domain μου δείχνει ότι μπαίνουν κριτικές σε όλα τα μαγαζιά απο τα μέλη. Αν έχεις απορίες μπορώ να σε βοηθήσω μέσω pm.

μολις τα καταφερα και την εβαλα :rockon:
νομιζω δηλαδη....αν δεν την εχω βαλει καλα πες μου .. :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα ασε την κριτικη κι ελα να με φυσιξεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Γιατη εχω τρελες Κα...ς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ετσι οπως με φυσαει η Μαριαννα εδω στην φωτο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• marianna___eva22.JPG
    marianna___eva22.JPG
    12 KB · Εμφανίσεις: 16

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
καλησπερα ευα...πρωτη φορα γραφω στο thread σου...εχω μια ερωτηση μετα την τελευταια φωτο σου,υπαρχει προγραμμα με εσενα και τη μαριανα μαζι?γιατι αν υπαρχει να τρεξω! :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλησπερα ευα...πρωτη φορα γραφω στο thread σου...εχω μια ερωτηση μετα την τελευταια φωτο σου,υπαρχει προγραμμα με εσενα και τη μαριανα μαζι?γιατι αν υπαρχει να τρεξω! :boobies: :boobies: :boobies:

Οχι ματακια μου  :) :) :) :) :) :) :) :)

Αυτο  με την Μαριαννα το κανουμε μονες μας οταν εχουμε τρελες κα...ς η δυο μας ετσι για την Ντανια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για να ξεφεβγουμε απο τα συνηθισμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας ηταν ο τυχερος που ηταν αναμεσα μας αλλα οχι στον επαγγελματικο χωρο αλλα σε πριβε κατασταση  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Οχι ματακια μου  :) :) :) :) :) :) :) :)

Αυτο  με την Μαριαννα το κανουμε μονες μας οταν εχουμε τρελες κα...ς η δυο μας ετσι για την Ντανια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για να ξεφεβγουμε απο τα συνηθισμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας ηταν ο τυχερος που ηταν αναμεσα μας αλλα οχι στον επαγγελματικο χωρο αλλα σε πριβε κατασταση  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ωραια...ποτε θα βρεθουμε πριβε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom