Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι εχεις δίκιο είναι παράξενο. Τι να πω; Ισως να είναι παροδικό!!!!  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι εχεις δίκιο είναι παράξενο. Τι να πω; Ισως να είναι παροδικό!!!!   :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Λες να ειναι σαν την γριπη τον πουλερικων?????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Και να μην ειναι παροδικο Μαρουλια μου ????????????????????
Η μηπως λεω μηπως με γουσταρει τρελα το Αγορι το συγκεκριμενο και της θελει για παρτη του ??????

Αμα ειναι ετσι να του στειλω κι αλλες  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
προφανως ευα μου κατι εκανες και τους πειραξε πολυ ...................

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μπορεί να σε γουστάρει, ποτε δεν ξέρεις!!! Και να ΄ναι ζηλιάρης και να τις θέλει όλες για πάρτη του!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μην στενοχωριέσαι για θέματα, που εύκολα μπορούν να τακτοποιηθούν.  Έρχεται καύσωνας.  :) :) :) :) :) :) :) :) :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Να σου πάρω καρδιά μου, αρκεί να μου δοσεις τις προδιαγραφές :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφού θέλεις το συγκεκριμένο μοντέλο, θα στο πάρω. Πάντως να ξέρεις εγώ είχα σκοπό να σου πάρω το πιο προηγμένο 
μοντέλο, που ψήνει καφέ, πλένει και μαγειρευει ταυτοχρονα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αφού θέλεις το συγκεκριμένο μοντέλο, θα στο πάρω. Πάντως να ξέρεις εγώ είχα σκοπό να σου πάρω το πιο προηγμένο 
μοντέλο, που ψήνει καφέ, πλένει και μαγειρευει ταυτοχρονα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φτου γκαντεμια  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Μαρουλια μου τουλαχιστων να σιδερωνει κι ολας καλα θα ηταν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αντε βρε θα  συμβιβαστω με αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφού θες μια με σίδερο και σιδερώστρα, θα σου την πάρω, αρκει να μη στενοχωριέσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μαρουλια μην πειραζεις το ευακι γιατι θα βαλω το λαγουδακι να σε φαει  :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν πειράζω το ευάκι, ανησυχω που έχει στενοχωρηθεί. Άλλωστε ένα μικρό και ταπεινό μαρουλάκι δεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί να πειράξει μια υψηλή και πανέμορφη θεά. Ντροπή σου που το σκέφτηκες!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν πειράζω το ευάκι, ανησυχω που έχει στενοχωρηθεί. Άλλωστε ένα μικρό και ταπεινό μαρουλάκι δεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί να πειράξει μια υψηλή και πανέμορφη θεά. Ντροπή σου που το σκέφτηκες!!!

Ο Μαρουλινος μου  :-* :-* :-*  ποτε το αγορι μου το ομωρφο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κατι τα σημεία, κάτι η ζεστη, δεν πιστεύω να τη βγάλω καθαρή απόψε!!!! 

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κατι τα σημεία, κάτι η ζεστη, δεν πιστεύω να τη βγάλω καθαρή απόψε!!!! 

Υπομονη Μαρουλια μου θα σε παω διακοπες στην Ζυριχη δεν ειπαμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτος κι αν  φοβασαι τα αεροπλανα οπως την θερμοπληξία  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• eya red 1.JPG
    eya red 1.JPG
    76 KB · Εμφανίσεις: 21

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η μηπως λεω μηπως με γουσταρει τρελα το Αγορι το συγκεκριμενο και της θελει για παρτη του ??????

Αμα ειναι ετσι να του στειλω κι αλλες  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Όχι προσωπικά δεν θα πάρω γιατί δεν μου αρέσουν οι τράνς και τα συναφή χωρίς ρατσιστικές εμπάθειες αλλά θέμα καθαρά ερωτικής προτίμησης.
Στείλε όσες φωτογραφίες γουστάρεις αλλά να είσαι και συ τυπική στις πράξεις σου και να μην έρχονται σε δύσκολη θέση άνθρωποι που δεν γνωρίζεις προσωπικά,δεν σου κάναν τίποτα και βγαίνουν σενάρια μυθομανίας εναντίων τους.  ;)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει αυτη η επιθεση αλλα οκ.. 

με τα κοκκινα εισαι τρελα... διαγραφεται και το σ@υφρ@κι.. αχ.. καρδια θα παθουμε..

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όχι προσωπικά δεν θα πάρω γιατί δεν μου αρέσουν οι τράνς και τα συναφή χωρίς ρατσιστικές εμπάθειες αλλά θέμα καθαρά ερωτικής προτίμησης.
Στείλε όσες φωτογραφίες γουστάρεις αλλά να είσαι και συ τυπική στις πράξεις σου και να μην έρχονται σε δύσκολη θέση άνθρωποι που δεν γνωρίζεις προσωπικά,δεν σου κάναν τίποτα και βγαίνουν σενάρια μυθομανίας εναντίων τους.  ;)

Το θεμα ειναι οτι μαλλον εσυ εχεις καποιο προβλημα μαζη μου κι οχι εγω!!!!
Τωρα οσο για το αν σου αρεσουν οι τρανς η οχι ποσος με νοιαζει εμενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αδιαφορο παντελως για τα γουστα του καθενος αγορακι μου γλυκο .........βεβαια χωρις ρατσιστικες εμπαθειες στα λεω κι εγω ........
Αλλα για εξηγησε μου ποιον εφερα σε δυσκολη θεση με της φωτογραφιες μου για να καταλαβω κι εγω :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom